Complete mondzorg voor het hele gezin

Welkom bij Dental Clinics Tilburg Amazone. U vindt onze praktijk in Tilburg West, gelegen in de buurt Het Zand. Hier bent u van harte welkom voor complete mondzorg voor het hele gezin. Bij ons staat aandacht voor uw gebit voorop, maar een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk.

Een gezonde mond

  • Dé tandartspraktijk voor zowel volwassenen als kinderen
  • Persoonlijke aandacht en een behandelplan op maat
  • Extra ondersteuning en advies bij angst
  • Moderne praktijk waarbij het team werkt volgens de nieuwste richtlijnen
  • 5 dagen per week geopend
  • Wij hanteren de door de overheid vastgestelde tarieven

Online inschrijven of eerst even kennismaken?

Aarzel niet, neem gerust contact met ons op als u vragen heeft of twijfelt over een behandeling. Ook als u wilt kennismaken, staan wij voor u klaar. Schrijf u en uw gezinsleden eenvoudig in als patiënt via ons online inschrijfformulier of bel direct voor een afspraak: 013 – 467 08 60.
Wij geven u graag een vrijblijvende rondleiding in de praktijk. Want: een persoonlijke kennismaking is de beste start van een goede relatie!

Praktijkimpressie

Spoedgeval?

Bij ernstig tandletsel of een ongeval:

  • Tijdens onze praktijkuren zijn wij voor spoedgevallen bereikbaar op ons reguliere telefoonnummer: 013 – 467 08 60. Mogelijk kunnen wij u dezelfde dag nog helpen.
  • Indien u buiten onze openingstijden moet worden geholpen, kunt u bellen naar de spoedgevallendienst: 0900 – 999 09 09. Dit telefoonnummer is alleen bedoeld voor dringende spoedgevallen, zoals nabloedingen en ongevallen.

Indien verhinderd, zeg uw afspraak alstublieft tijdig af!

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.