Complete mondzorg voor het hele gezin

Welkom bij Dental Clinics Tilburg Amazone. U vindt onze tandartspraktijk in Tilburg West, gelegen in de buurt Het Zand. Hier bent u van harte welkom voor complete mondzorg voor het hele gezin. Bij ons staat aandacht voor uw gebit voorop, maar een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk.

Een gezonde mond

  • Dé tandartspraktijk voor zowel volwassenen als kinderen
  • Persoonlijke aandacht en een behandelplan op maat
  • Extra ondersteuning en advies bij tandartsangst
  • Moderne tandartspraktijk waarbij het team werkt volgens de nieuwste richtlijnen
  • 5 dagen per week geopend
  • Wij hanteren de door de overheid vastgestelde tarieven

Praktijkimpressie

Beugels

Een beugel wordt in eerste instantie geplaatst om tanden en kiezen recht te zetten, zodat het gebit weer goed functioneert. Met een goed functionerend gebit kunt u namelijk beter bijten, kauwen, praten en lachen. Daarnaast zijn rechte tanden en kiezen beter te reinigen, waardoor eventuele tandheelkundige problemen voorkomen kunnen worden. Uiteraard zorgen rechte tanden en kiezen ook voor een mooiere glimlach. Heeft u of uw kind een beugel nodig? Dan verwijzen we u graag naar een orthodontist in de buurt, zoals TopOrtho Tilburg.

Spoedgeval?

Bij ernstig tandletsel of een ongeval:

  • Tijdens onze praktijkuren zijn wij voor spoedgevallen bereikbaar op ons reguliere telefoonnummer: 013 – 467 08 60. Mogelijk kunnen wij u dezelfde dag nog helpen.
  • Indien u buiten onze openingstijden moet worden geholpen, kunt u bellen naar de spoedgevallendienst: 013 – 222 50 00. Dit telefoonnummer is alleen bedoeld voor dringende spoedgevallen, zoals nabloedingen en ongevallen.

Indien verhinderd, zeg uw afspraak alstublieft tijdig af!

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.