Complete mondzorg voor het hele gezin

Welkom bij Dental Clinics Tilburg Amazone. U vindt onze praktijk in Tilburg West, gelegen in de buurt Het Zand. Hier bent u van harte welkom voor complete mondzorg voor het hele gezin. Bij ons staat aandacht voor uw gebit voorop, maar een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Daarom zorgen we ervoor dat uw behandeling zo aangenaam mogelijk verloopt. En dat tegen de tarieven die door de overheid zijn vastgesteld. U betaalt dus nooit meer dan nodig is.

Een gezonde mond

Een goede mondgezondheid is essentieel, ook voor uw algemene gezondheid. Daarom besteden wij veel aandacht aan het voorkomen van problemen in de mond, zoals ontstoken tandvlees en gaatjes. Onze preventie-assistenten hebben extra kennis op het gebied van preventie en mondgezondheid en helpen u graag verder.

tandarts Tilburg - tandarts Dental Clinics Tilburg AmazoneOndersteuning bij angst

Ook wanneer u bang voor de tandarts bent, kunt u bij ons terecht. Wij vragen u met ons over uw angst te praten en proberen u op uw gemak te stellen. Daarnaast adviseren we om kinderen zo vroeg mogelijk mee naar de tandarts te nemen. Zo kunnen ze al op jonge leeftijd aan de behandeling, de omgeving en het team wennen en kan de kans op angst worden verkleind.

Praktische informatie

Bij ernstig tandletsel of een ongeval:

  • Tijdens onze praktijkuren zijn wij voor spoedgevallen bereikbaar op ons reguliere telefoonnummer: 013 – 467 08 60. Mogelijk kunnen wij u dezelfde dag nog helpen.
  • Indien u buiten onze openingstijden moet worden geholpen, kunt u bellen naar de spoedgevallendienst: 0900 – 999 09 09. Dit telefoonnummer is alleen bedoeld voor dringende spoedgevallen, zoals nabloedingen en ongevallen.

Onze praktijk is zelfstandig toegankelijk, ook voor mensen in een rolstoel of minder validen. Patiënten die niet zelf in de tandartsstoel kunnen plaatsnemen worden geholpen. Als de transfer van rolstoel naar tandartsstoel niet mogelijk is, kan de patiënt eventueel in de rolstoel worden behandeld of verwijzen we door naar een praktijk met de juiste voorzieningen.

tandartspraktijk Tilburg - welkom bij Dental Clinics Tilburg AmazoneTijdig afzeggen afspraak

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het u niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit minimaal 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.