Uw tandarts in Enschede

Welkom bij Dental Clinics Enschede. Een moderne tandartsengroepspraktijk aan de Kuipersdijk 192 waar u complete tandheelkundige zorg vindt voor het hele gezin. Met ons ervaren team, professionele behandelkamers en –methodes en een servicegerichte organisatie staan we dagelijks voor u klaar. Bij ons kunt u rekenen op mondzorg van de hoogst mogelijke kwaliteit. Tegen prijzen die conform zijn aan de tarieven die zijn vastgesteld door de overheid.

Heeft u al kennisgemaakt met Dental Clinics Enschede? Meld u en uw gezinsleden aan via ons inschrijfformulier of bel direct voor een kennismaking naar: 053 – 435 31 19.

Preventieve, reguliere en esthetische mondzorg

Bij Dental Clinics Enschede kunt u terecht voor al uw vragen en gebitsproblemen.

  • Periodieke controle;
  • Een brug, kroon of implantaat;
  • Preventie van tandvleesproblemen;
  • Protheses;
  • Onzichtbare beugel;
  • Tanden bleken.

We helpen u professioneel en snel. Bij acute problemen nog dezelfde dag.

tandartspraktijk Enschede - assistente Dental Clinics EnschedePersoonlijke aandacht

Wat ons betreft vormen persoonlijke aandacht en heldere communicatie de basis van elke behandeling. Samen met u doen we er alles aan om uw gebit mooi en gezond te maken en te houden. Omdat een persoonlijke kennismaking de beste start van een goede relatie vormt, nodigen we u van harte uit voor een vrijblijvende rondleiding. Wilt u een keer langskomen, bel of mail ons even, dan maken we meteen een afspraak. We hopen u snel te zien.

Bent u verhinderd? Zeg uw afspraak tijdig af!

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Praktische informatie

Bij ernstig tandletsel of een ongeval:

  • Bij ernstig tandletsel of een ongeval kunt u tijdens onze openingstijden naar ons reguliere telefoonnummer bellen: 053 – 435 31 19. Wij zorgen er dan voor dat u zo snel mogelijk geholpen wordt.
  • Buiten onze openingstijden kunt u contact opnemen met de spoedgevallendienst:
    053 – 792 00 40. Deze dienst is alleen bedoeld voor dringende spoedgevallen, zoals nabloedingen en ongevallen.

Praktijkimpressie