Uw tandarts in Gouda Bloemendaal

Dental Clinics Gouda Greenline is een centraal gelegen en moderne tandartsengroepspraktijk in Gouda aan de Ronsseweg 551. Hier kunt u terecht voor hoogwaardige kwaliteit tandheelkunde, binnen een plezierige praktijkomgeving. Bij ons professionele team staat persoonlijke aandacht centraal. Wij staan vijf dagen per week klaar om u complete mondzorg te bieden. Wij hanteren de actuele tandarts tarieven die door de overheid zijn vastgesteld. U betaalt dus nooit meer dan nodig is.

Bent u nog geen patiënt bij onze praktijk? Meld u en uw gezinsleden eenvoudig aan als patiënt via ons online inschrijfformulier of bel direct voor een afspraak: 0182 – 543 000.

Complete mondzorg bij Dental Clinics Gouda Greenline

  • De tandarts voor volwassenen en kinderen.
  • Professionele en moderne tandartspraktijk.
  • Centraal gelegen en op loopafstand van het station.
  • Voor o.a. preventie, mondhygiëne, implantologie en kindertandverzorging.
  • Wij werken volgens vastgestelde tarieven.
  • 5 dagen per week geopend.

Praktijkimpressie

mondhygiënist Gouda Greenline - mondhygiënist Dental Clinics Gouda Greenline

Implantologie

Implantaten zijn een goede oplossing wanneer u een tand of kies mist, maar zonder problemen wilt blijven praten en eten. Implantaten kunnen ook een belangrijke bijdrage leveren aan het verbeteren van het draagcomfort, de functie en het uiterlijk van uw gebitsprothese. Ieder gebit en iedere mond is anders. Daarom kijkt tandarts/implantoloog Gejo Vermij naar uw situatie en maakt hij vervolgens een persoonlijk behandelplan.
tandarts Gouda Greenline - kindertandverzorging Dental Clinics Gouda Greenline

De beste zorg voor het melkgebit

Een tandartsbezoek kan voor kinderen soms erg spannend zijn. Indien de tandarts het daarom nodig vindt dat er meer tijd aan de behandeling van uw kind wordt besteed, verwijst hij uw kind wellicht door naar ons kinderteam. Dit team bestaat uit mondhygiënisten die zich richten op kindertandverzorging. Het team behandelt stapsgewijs en legt alles in het tempo van uw kind uit. Hierdoor kan het de nodige rust creëren en ervoor zorgen dat uw kind in de toekomst angstvrij kan worden behandeld.

Spoedgeval

  • Tijdens onze openingstijden kunt u ons bij spoed, zoals ernstig tandletsel of een ongeval, bereiken via: 0182 – 543 000. Wij proberen u dezelfde dag nog te helpen.
  • In de avonduren en het weekend kunt u bij spoed naar de praktijk bellen: 0182 – 543 000. Bij een ongeval, nabloeding of een andere acute klacht, kunt u dan terecht bij de dienstdoende tandarts. De spoedgevallendienst is ’s avonds, ’s nachts en in de weekeinden telefonisch bereikbaar, evenals op algemeen erkende feestdagen. Let op: het is wettelijk verplicht om een geldig identificatiebewijs en uw zorgpas mee te nemen.

Bent u verhinderd? Zeg uw afspraak tijdig af!

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit minimaal 48 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden (hierin wijken wij momenteel af van de algemene voorwaarden van Dental Clinics). Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.