Uw tandarts in Gouda Bloemendaal

Dental Clinics Gouda Greenline is een centraal gelegen en moderne tandartsengroepspraktijk in Gouda aan de Ronsseweg 551. Hier kunt u terecht voor hoogwaardige kwaliteit tandheelkunde, binnen een plezierige praktijkomgeving. Bij ons professionele team staat persoonlijke aandacht centraal. Wij staan vijf dagen per week klaar om u complete mondzorg te bieden. Wij hanteren de actuele tandarts tarieven die door de overheid zijn vastgesteld. U betaalt dus nooit meer dan nodig is.

Bent u nog geen patiënt bij onze praktijk? Meld u en uw gezinsleden eenvoudig aan als patiënt via ons online inschrijfformulier of bel direct voor een afspraak: 0182 – 543 000.

Complete mondzorg bij Dental Clinics Gouda Greenline

  • De tandarts voor volwassenen en kinderen.
  • Professionele en moderne tandartspraktijk.
  • Centraal gelegen en op loopafstand van het station.
  • Voor o.a. preventie, mondhygiëne, implantologie en kindertandverzorging.
  • Wij werken volgens vastgestelde tarieven.
  • 5 dagen per week geopend.

Praktijkimpressie

mondhygiënist Gouda Greenline - mondhygiënist Dental Clinics Gouda Greenline

Implantologie

Implantaten zijn een goede oplossing wanneer u een tand of kies mist, maar zonder problemen wilt blijven praten en eten. Implantaten kunnen ook een belangrijke bijdrage leveren aan het verbeteren van het draagcomfort, de functie en het uiterlijk van uw gebitsprothese. Ieder gebit en iedere mond is anders. Daarom kijkt tandarts/implantoloog Gaby Groeneveld naar uw situatie en maakt hij vervolgens een persoonlijk behandelplan.
orthodontie Gouda - beugel Dental Clinics Greenline

Invisalign – De onzichtbare beugel

Sinds kort bieden wij Invisalign-behandelingen aan op de praktijk. De Invisalign-behandeling is een vrijwel onzichtbare manier om tanden recht te zetten. Dankzij digitale 3D-beeldvormingstechnologie toont Invisalign je volledige behandelingsplan, van de oorspronkelijke positie van je tanden naar de gewenste eindpositie. Daarna wordt een reeks doorzichtige aligners speciaal voor jou gemaakt om de tanden langzaam te verschuiven.

Spoedgeval

Bent u verhinderd? Zeg uw afspraak tijdig af!

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit minimaal 48 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden (hierin wijken wij momenteel af van de algemene voorwaarden van Dental Clinics). Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.