Ga naar de hoofdinhoud
uit 376 reviews

Jouw tandarts in Gouda Greenline

Dental Clinics Gouda Greenline is een centraal gelegen en moderne tandartsengroepspraktijk in Gouda aan de Ronsseweg 551. Hier kun je terecht voor hoogwaardige kwaliteit tandheelkunde, binnen een plezierige tandartspraktijkomgeving. Bij ons professionele team staat persoonlijke aandacht centraal. Wij staan vijf dagen per week klaar om je complete mondzorg te bieden. Wij hanteren de actuele tandarts tarieven die door de overheid zijn vastgesteld. Je betaalt dus nooit meer dan nodig is.

Complete mondzorg bij Dental Clinics Gouda Greenline

 • Professionele en moderne tandartspraktijk
 • Veel klinische specialisaties in huis, zoals implantologie, endodontologie en orthodontie
 • Centraal gelegen en op loopafstand van het station
 • 5 dagen per week geopend
 • Gesproken talen: Nederlands, Engels, Spaans en Portugees

Onze tandartspraktijk

Onze behandelingen bij Dental Clinics Gouda Greenline

Met een persoonlijke aanpak en tandheelkundige zorg van hoge kwaliteit, zorgen wij voor een gezond gebit en goed gevoel bij onze patiënten.

Bij Dental Clinics Gouda Greenline kun je onder andere terecht voor:

Wij verzorgen periodiek mondonderzoek (PMO) en stemmen dit af op jouw persoonlijke mondgezondheid en behoeften.

Last van gevoelige tanden, bloedend of teruggetrokken tandvlees, een slechte adem of staan je tanden wat los? Bezoek de mondhygiënist.

Een gezond gebit heeft alles te maken met gezond tandvlees. Samen zorgen we ervoor dat jouw tandvlees gezond blijft.

Wij verzorgen periodiek mondonderzoek (PMO) en stemmen dit af op jouw persoonlijke mondgezondheid en behoeften.

Last van gevoelige tanden, bloedend of teruggetrokken tandvlees, een slechte adem of staan je tanden wat los? Bezoek de mondhygiënist.

Een gezond gebit heeft alles te maken met gezond tandvlees. Samen zorgen we ervoor dat jouw tandvlees gezond blijft.

Ons team

Solange Aerts

Tandarts-directeur
BIG: 59918246702

Mariëlle Heemskerk

Praktijkmanager

Nikki Nobel

Officemanager / mondhygiënist

Anita Haberer

Mondhygiënist

Anne van den Heuvel

Preventie-assistent

Carlota López de Quadros

Tandarts
BIG: 79921791102

Implantologie

Implantaten zijn een goede oplossing wanneer je een tand of kies mist, maar zonder problemen wilt blijven praten en eten. Implantaten kunnen ook een belangrijke bijdrage leveren aan het verbeteren van het draagcomfort, de functie en het uiterlijk van uw gebitsprothese.

Ieder gebit en iedere mond is anders. Daarom kijkt onze tandarts/implantoloog Gaby Groeneveld naar jouw specifieke situatie en maakt hij vervolgens een persoonlijk behandelplan.

Invisalign onzichtbare beugel tandarts Dental Clinics Diemen

Invisalign – de doorzichtige beugel

Wil je rechte tanden zonder een slotjesbeugel te dragen? Wellicht is een behandeling met Invisalign iets voor jou.

De Invisalign-behandeling is een vrijwel onzichtbare manier om tanden recht te zetten. Dankzij digitale 3D-beeldvormingstechnologie toont Invisalign je volledige behandelingsplan, van de oorspronkelijke positie van je tanden naar de gewenste eindpositie. Daarna wordt een reeks doorzichtige aligners speciaal voor jou gemaakt om de tanden langzaam te verschuiven.

Voor een vaste beugel, zoals een slotjesbeugel, verwijzen we je graag naar een orthodontist in de buurt, zoals TopOrtho Gouda

Naar de mondhygiënist

In de mond zitten veel bacteriën die onder andere gaatjes en tandvleesontstekingen kunnen veroorzaken. Daarom besteden we extra aandacht aan preventie en mondhygiëne.

Ons mondhygiëneteam bestaat uit mondhygiënisten en (paro-)preventieassistenten. Jouw tandarts controleert de gezondheid van je tandvlees en adviseert je indien nodig een behandeling bij ons mondhygiëneteam. Zo houden we jouw tandvlees samen gezond.

Hulp bij spoedgevallen

Jouw afspraak annuleren

Als je een afspraak hebt gemaakt, rekenen wij op je komst. Lukt het niet om de afspraak na te komen, dan vragen wij je dit minimaal 48 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden (hierin wijken wij momenteel af van de algemene voorwaarden van Dental Clinics). Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Ga direct naar

Contactgegevens

Gouda Greenline
Ronsseweg 551
2803 ZK Gouda
 
Geen wachtlijst

Openingstijden

 • Maandag 08:00 - 17:00
 • Dinsdag 07:00 - 17:00
 • Woensdag 08:00 - 17:00
 • Donderdag 08:00 - 17:00
 • Vrijdag 08:00 - 17:00
  Voor pijnklachten of spoedgevallen buiten werktijden of in het weekend kunt u contact opnemen met Dental365 Spoed Tandarts Gouda. Zij zijn gevestigd aan de Lekkenburg 2 – 102, 2804 XC Gouda. Dental365 Gouda is 24/7 telefonisch bereikbaar op 085- 0189444

Wat onze patiënten vinden

Wij streven naar de beste tandheelkundige zorg
Dental Clinics
Gouda Greenline

Fijn geholpen door Natasha

john de nijs
Dental Clinics
Gouda Greenline

Prima behandeling van spoedklacht door tandarts van Loon.

Hejo Sprubres
Dental Clinics
Gouda Greenline

Super vriendelijke mondhygiëniste. Stelt je erg op je gemak!

Lily Dorp
Dental Clinics
Gouda Greenline

Ik heb een uitstekende professionele service. Heel blij mee.

Hasan Tansel Yağcı
Dental Clinics
Gouda Greenline

Ben altijd zeer tevreden .je word altijd op tijd geholpen.en zijn allemaal heel vriendelijk. Ik ga altijd met een lach en een goed gevoel weer de deur uit

Erica Boegheim
Dental Clinics
Gouda Greenline

Uitstekend geholpen van de receptie tot en met de behandeling. Zowel bij de mondhygiëniste als de Tamdarts hele fijne ervaring. Ze nemen de tijd voor je wat ik erg belangrijk vind.

Monique Appels
Dental Clinics
Gouda Greenline

Ik kom al 24 jaar tot volle tevredenheid bij deze tandartsen praktijk Greenline ( Dental Clinics). Je wordt altijd prettig geholpen, zowel bij de tandarts(en) als bij de mondhygiëniste. Het is alleen jammer dat de tandartsen zo snel weggaan, ik kom in september al bij de 6e tandarts. Ik kan een ieder deze praktijk aanbevelen.

Elly Kramer
Dental Clinics
Gouda Greenline

Iris heeft mij uitstekend geholpen, Ik kreeg een groot compliment, nadat ik mede door corona, ruim anderhalf jaar niet langs was geweest. Iris , vertelde mij dat mijn gebit er nog goed uitzag. Zeker een goede levensstijl, zei zij tegen mij! Mijn dag kon niet meer kapot. Tot de volgende keer. Tip Wagener

Tip Wagener
Dental Clinics
Gouda Greenline

Mijn ‘ angst voor de tandarts ‘ is na 2 bezoekjes (in 2 dagen!) volledig verdwenen. Vriendelijk, zeer professioneel team. Er wordt duidelijk uitleg geveven over de behandeling en een evt. vervolg. Klachten worden serieus genomen en onderzocht. Wat een verademing. 5 sterren voor de dames👌 Esther 7.12.2022

Victor Lazslo
Dental Clinics
Gouda Greenline

Dr Panis geeft goed doordacht advies en heeft veel begrip voor de klant. Had veel kiespijn. Dr Panis heeft gelijk de ruimte gemaakt mij te helpen. Ze had gelijk de kies kunnen trekken maar toch had ze de geduld het eerst te proberen redden. Toen dat niet lukte heeft ze me weer gelijk ingepast de volgende dag om toch te trekken, ondanks dat ze hierdoor moest overwerken. Ondanks dat ik een kies kwijt bent ben ik erg goed en snel geholpen en dus heel tevreden.

Andre de Koning
Dental Clinics - Gezondheid & het gebit – Dental Clinics

Je bent van harte welkom!

Nieuwe patiënt?