Uw tandarts in Gouda Bloemendaal

Dental Clinics Gouda Greenline is een centraal gelegen en moderne tandartsengroepspraktijk in Gouda aan de Ronsseweg 551. Hier kunt u terecht voor hoogwaardige kwaliteit tandheelkunde, binnen een plezierige tandartspraktijkomgeving. Bij ons professionele team staat persoonlijke aandacht centraal. Wij staan vijf dagen per week klaar om u complete mondzorg te bieden. Wij hanteren de actuele tandarts tarieven die door de overheid zijn vastgesteld. U betaalt dus nooit meer dan nodig is.

Bent u nog geen patiënt bij onze tandartspraktijk? Meld u en uw gezinsleden eenvoudig aan als patiënt via ons online inschrijfformulier of bel direct voor een afspraak: 0182 – 543 000.

Complete mondzorg bij Dental Clinics Gouda Greenline

  • De tandarts voor volwassenen en kinderen.
  • Professionele en moderne tandartspraktijk.
  • Centraal gelegen en op loopafstand van het station.
  • Voor o.a. preventie, mondhygiëne, implantologie en kindertandverzorging.
  • Wij werken volgens vastgestelde tarieven.
  • 5 dagen per week geopend.

Een beugel bij Dental Clinics Gouda Greenline

Een beugel wordt in eerste instantie geplaatst om tanden en kiezen recht te zetten, zodat het gebit weer goed functioneert. Met een goed functionerend gebit kunt u namelijk beter bijten, kauwen, praten en lachen. Daarnaast zijn rechte tanden en kiezen beter te reinigen, waardoor eventuele tandheelkundige problemen voorkomen kunnen worden. Uiteraard zorgen rechte tanden en kiezen ook voor een mooiere glimlach. Heeft u of uw kind een beugel nodig? Dan verwijzen we u graag naar een orthodontist in de buurt, zoals TopOrtho Gouda.

Heeft u witte vlekken op uw voortanden? Wij kunnen u helpen!

Met de Icon methode kunnen wij de witte vlekken voor u verminderen of zelfs helemaal laten verdwijnen. De behandeling met Icon is volledig pijnloos en boren is niet nodig. De Icon behandeling werkt op basis van infiltratie van de witte vlek en het resultaat is na slechts één behandeling zichtbaar.

Benieuwd of deze behandeling geschikt is voor uw tanden? Bespreek dit tijdens het volgende bezoek dan met uw behandelaar of bel naar de tandartspraktijk voor het maken van een consultafspraak.

mondhygiënist Gouda Greenline - mondhygiënist Dental Clinics Gouda Greenline

Implantologie

Implantaten zijn een goede oplossing wanneer u een tand of kies mist, maar zonder problemen wilt blijven praten en eten. Implantaten kunnen ook een belangrijke bijdrage leveren aan het verbeteren van het draagcomfort, de functie en het uiterlijk van uw gebitsprothese. Ieder gebit en iedere mond is anders. Daarom kijkt tandarts/implantoloog Gaby Groeneveld naar uw situatie en maakt hij vervolgens een persoonlijk behandelplan.
orthodontie Gouda - beugel Dental Clinics Greenline

Invisalign – De onzichtbare beugel

Sinds kort bieden wij Invisalign-behandelingen aan op de tandartspraktijk. De Invisalign-behandeling is een vrijwel onzichtbare manier om tanden recht te zetten. Dankzij digitale 3D-beeldvormingstechnologie toont Invisalign je volledige behandelingsplan, van de oorspronkelijke positie van je tanden naar de gewenste eindpositie. Daarna wordt een reeks doorzichtige aligners speciaal voor jou gemaakt om de tanden langzaam te verschuiven.

Spoedgeval

Bent u verhinderd? Zeg uw afspraak tijdig af!

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit minimaal 48 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden (hierin wijken wij momenteel af van de algemene voorwaarden van Dental Clinics). Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Praktijkimpressie