Uw tandarts in Gouda Bloemendaal

Dental Clinics Gouda Greenline is een centraal gelegen en moderne tandartsengroepspraktijk in Gouda. Hier kunt u terecht voor hoogwaardige kwaliteit tandheelkunde, binnen een plezierige praktijkomgeving. Bij ons professionele team staat persoonlijke aandacht centraal. Wij staan vijf dagen per week klaar om u complete mondzorg te bieden. Wij hanteren de actuele tandarts tarieven die door de overheid zijn vastgesteld. U betaalt dus nooit meer dan nodig is.

Complete mondzorg bij Dental Clinics Gouda Greenline:

  • De tandarts voor volwassenen en kinderen.
  • Professionele en moderne tandartspraktijk.
  • Centraal gelegen en op loopafstand van het station.
  • Voor o.a. preventie, mondhygiëne, implantologie en kindertandverzorging.
  • Wij werken volgens vastgestelde tarieven.
  • 5 dagen per week geopend.

Afspraak maken

Om een afspraak te maken bij één van onze tandartsen, mondhygiënisten of preventie-assistenten, kunt u telefonisch contact opnemen met onze receptie: 0182 – 543 000.

Meld u aan als patiënt

Bent u nog geen patiënt bij onze praktijk? U bent slechts een paar stappen verwijderd van complete mondzorg voor het hele gezin! Meld u en uw gezinsleden eenvoudig aan via ons online inschrijfformulier.

Om u ook in de toekomst van optimale tandheelkundige zorg te kunnen voorzien, is Greenline Tandheelkunde en Implantologie gaan samenwerken met Dental Clinics. Onze nieuwe naam is Dental Clinics Gouda Greenline.

tandarts Gouda Greenline - tandarts Dental Clinics Gouda GreenlineOns team: uw tandartsen in Gouda

Wij zijn een enthousiast en professioneel team van tandartsen, mondhygiënisten, preventie-assistenten, tandartsassistenten, receptiemedewerkers en een praktijkmanager. Maak kennis met ons volledige team.

Tandheelkundige behandelingen: complete mondzorg voor het hele gezin

Voor alle tandheelkundige behandelingen werken wij met moderne apparatuur en de nieuwste technieken. In onze tandartspraktijk kunt u terecht voor de volgende behandelingen: periodiek mondonderzoek, vullingen, kroon– en brugwerk, implantaten, wortelkanaalbehandelingen, extracties, protheses, tanden bleken, mondhygiëne, behandeling van ontstoken tandvlees en röntgenfoto’s.

Spoedgeval?

  • Tijdens onze openingstijden kunt u ons bij spoed, zoals ernstig tandletsel of een ongeval, bereiken via: 0182 – 543 000. Wij proberen u dezelfde dag nog te helpen.
  • In de avonduren en het weekend kunt u bij spoed naar de praktijk bellen: 0182 – 543 000. Bij een ongeval, nabloeding of een andere acute klacht, kunt u dan terecht bij de dienstdoende tandarts. De spoedgevallendienst is ’s avonds, ’s nachts en in de weekeinden telefonisch bereikbaar, evenals op algemeen erkende feestdagen. Let op: het is wettelijk verplicht om een geldig identificatiebewijs en uw zorgpas mee te nemen.

tandarts Gouda Greenline - tandarts Dental Clinics Gouda GreenlineBent u verhinderd? Zeg uw afspraak tijdig af!

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit minimaal 48 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden (hierin wijken wij momenteel af van de algemene voorwaarden van Dental Clinics). Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Aanvullende informatie over Dental Clinics Gouda Greenline

Hieronder vindt u extra informatie over de praktijk, mondhygiëne, kindertandverzorging en implantologie.

De praktijk van Dental Clinics op de Ronsseweg 551

Onze praktijk is gevestigd aan de Ronsseweg in de wijk Bloemendaal, vlakbij het station. Bekijk uw route naar onze praktijk.

mondhygiënist Gouda Greenline - mondhygiënist Dental Clinics Gouda GreenlineEen gezonde mond dankzij de mondhygiënist

Een gezonde mond is niet alleen prettig om te kunnen lachen en praten zonder last te hebben van ongemakken als een slechte adem, een vieze smaak of aanslag op de tanden. Ook is het belangrijk voor uw algehele gezondheid en het behoud van uw tanden en kiezen. Bacteriën in de mond kunnen namelijk diverse mondziekten veroorzaken, waaronder tandvleesontsteking. Dit kan leiden tot schade aan uw gebit en in sommige gevallen zelfs tot verlies van tanden en kiezen. Onze mondhygiënisten en preventie-assistenten besteden daarom veel aandacht aan mond- en tandvleesproblemen en helpen u problemen te voorkomen.

De beste zorg voor het melkgebit

Een tandartsbezoek kan voor kinderen soms erg spannend zijn. Indien de tandarts het daarom nodig vindt dat er meer tijd aan de behandeling van uw kind wordt besteed, verwijst hij uw kind wellicht door naar ons kinderteam. Dit team bestaat uit mondhygiënisten die zich richten op kindertandverzorging. Het team behandelt stapsgewijs en legt alles in het tempo van uw kind uit. Hierdoor kan het de nodige rust creëren en ervoor zorgen dat uw kind in de toekomst angstvrij kan worden behandeld.

Een implantaat van hoge kwaliteit

Een implantaat is een schroefje dat de tandwortel vervangt en de basis vormt voor een kroon, brug of prothese. Een implantaat kan een belangrijke bijdrage leveren aan het verbeteren van het draagcomfort, de functie en het uiterlijk van de gebitsprothese of het eigen gebit. In het geval van verlies van één of meerdere tanden of kiezen, kijken wij samen met u naar de beste oplossing voor uw gebit. Onze tandarts-implantologen helpen u graag verder.