Uw tandarts in Almere Buiten

Naast algemene tandheelkundige zorg, kunt u bij ons ook terecht voor onder andere een wortelkanaalbehandeling, mondhygiëne, een onzichtbare beugel, een implantaat en het behandelen van parodontitis.

Wij werken nauw samen om uw mond schoon en gezond te houden. Ook buiten kantooruren staan wij voor u klaar; wij zijn ’s avonds en op zaterdag geopend. En dat tegen de tarieven die door de overheid zijn vastgesteld. U betaalt dus nooit meer dan nodig is.

U vindt onze tandartspraktijk naast het winkelcentrum Doemere.

Nieuwe patiënt? Wij heten u van harte welkom!

Meld u en uw gezinsleden eenvoudig aan als patiënt via ons online inschrijfformulier of bel direct voor een afspraak: 036 – 210 01 75

Expeditie Tandarctica - tandenpoetsen alle leeftijden

Gewoon Gaaf

Als ouder kunt u samen met uw kind veel doen om gaatjes en andere problemen in de mond te voorkomen. Om u hierbij te ondersteunen, maken wij gebruik van Gewoon Gaaf. Dit is een preventiemethode van het Ivoren Kruis die helpt bij het opgroeien met een gezonde mond. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat Gewoon Gaaf tot 70% minder gaatjes bij kinderen kan leiden.

orthodontie Gouda - beugel Dental Clinics Greenline

Onzichtbare beugel: de Invisalign

De Invisalign-behandeling is een vrijwel onzichtbare manier om uw tanden recht te zetten. Invisalign werkt met digitale 3D-technologie. Dat laat het volledige behandelingsplan zien: van de oorspronkelijke positie van uw tanden naar de gewenste eindpositie. Daarna wordt een reeks doorzichtige aligners op maat gemaakt om de tanden langzaam te verschuiven. U kunt voor deze behandeling terecht bij Christianne Fijnheer en Niels Pieket.

Implantaat van hoge kwaliteit

Een implantaat is een klein schroefje dat de tandwortel vervangt en de basis voor een kroon, brug of prothese vormt. Een implantaat kan een belangrijke bijdrage leveren aan het verbeteren van het draagcomfort, de functie en het uiterlijk van de gebitsprothese of het eigen gebit. In het geval van verlies van één of meerdere tanden of kiezen, kunt u samen met onze tandarts-implantoloog Christianne Fijnheer kijken naar de beste oplossing voor uw gebit. Door haar brede kennis en vele ervaring kunt u rekenen op professioneel advies en de beste behandeling. Zij is voor zowel haar Tandheelkunde- als Implantologie masteropleiding cum laude afgestudeerd en is lid van de beroepsvereniging van implantologen, de NVOI.

Praktijkimpressie

tandarts Almere Buiten - tandarts Dental Clinics Almere Westeinde

Bent u verhinderd? Zeg uw afspraak tijdig af!

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Bij ernstig tandletsel of een ongeval:

  • Tijdens onze praktijkuren zijn wij voor spoedgevallen bereikbaar op ons reguliere telefoonnummer:
    036 – 210 01 75. Mogelijk kunnen wij u dezelfde dag nog helpen.
  • Indien u buiten onze openingstijden moet worden geholpen, kunt u bellen naar de spoedgevallendienst: 036 – 303 52 90. Dit telefoonnummer is alleen bedoeld voor dringende spoedgevallen, zoals nabloedingen en ongevallen.