Complete mondzorg voor het hele gezin

Welkom bij Dental Clinics Almere Westeinde, uw tandarts in Almere Buiten. U vindt onze praktijk naast het winkelcentrum Doemere. In onze moderne en professionele praktijk bent u van harte welkom voor complete mondzorg voor het hele gezin. U kunt niet alleen voor algemene tandheelkundige zorg bij ons terecht, maar ook voor onder andere een wortelkanaalbehandeling, mondhygiëne en het behandelen van parodontitis. Wij werken nauw samen om uw mond schoon en gezond te houden. Ook buiten kantooruren staan wij voor u klaar; wij zijn ’s avonds en op zaterdag geopend. En dat tegen de tarieven die door de overheid zijn vastgesteld. U betaalt dus nooit meer dan nodig is.

mondhygiënist Almere Buiten - mondhygiënist Dental Clinics Almere WesteindeEen optimale mondgezondheid

In de mond zitten veel bacteriën die onder andere gaatjes en tandvleesontstekingen kunnen veroorzaken. Daarom besteden wij veel aandacht aan preventie en mondhygiëne. Uw tandarts controleert de gezondheid van uw tandvlees en adviseert u indien nodig een behandeling bij de (paro)preventie-assistenten of mondhygiënisten.

Implantaat van hoge kwaliteit

Een implantaat is een klein schroefje dat de tandwortel vervangt en de basis voor een kroonbrug of prothese vormt. Een implantaat kan een belangrijke bijdrage leveren aan het verbeteren van het draagcomfort, de functie en het uiterlijk van de gebitsprothese of het eigen gebit. In het geval van verlies van één of meerdere tanden of kiezen, kunt u samen met onze tandarts-implantoloog Christianne Fijnheer kijken naar de beste oplossing voor uw gebit. Door haar brede kennis en vele ervaring kunt u rekenen op professioneel advies en de beste behandeling. Zij is voor zowel haar Tandheelkunde- als Implantologie masteropleiding cum laude afgestudeerd en is lid van de beroepsvereniging van implantologen, de NVOI.

tandartsen Almere Buiten - tandartsengroepspraktijk Dental Clinics Almere WesteindePraktische informatie

Bij ernstig tandletsel of een ongeval:

  • Tijdens onze praktijkuren zijn wij voor spoedgevallen bereikbaar op ons reguliere telefoonnummer:
    036 – 210 01 75. Mogelijk kunnen wij u dezelfde dag nog helpen.
  • Indien u buiten onze openingstijden moet worden geholpen, kunt u bellen naar de spoedgevallendienst: 036 – 303 52 90. Dit telefoonnummer is alleen bedoeld voor dringende spoedgevallen, zoals nabloedingen en ongevallen.

Onze praktijk is zelfstandig toegankelijk, ook voor mensen in een rolstoel of minder validen. Patiënten die niet zelf in de tandartsstoel kunnen plaatsnemen worden geholpen. Als de transfer van rolstoel naar tandartsstoel niet mogelijk is, kan de patiënt eventueel in de rolstoel worden behandeld of verwijzen we door naar een praktijk met de juiste voorzieningen.

tandarts Almere Buiten - tandarts Dental Clinics Almere WesteindeTijdig afzeggen afspraak

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het u niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit minimaal 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.