Ga naar de hoofdinhoud
uit 273 reviews

Wegwerkzaamheden

Let op: houd rekening met extra reistijd naar onze praktijk!

De rijbaan op de Koppeldreef tussen de Evenaar en Westeinde wordt opnieuw geasfalteerd. Tijdens de werkzaamheden zijn beide rijbanen en de fietspaden bij het Spoorbaanpad en nabij de rotonde Westelijk halfrond afgesloten.

De kruising Westeinde en de rotonde blijven beschikbaar voor verkeer. Gemotoriseerd verkeer wordt omgeleid via de Tussenring N703 en de Buitenring. Fietsverkeer wordt omgeleid via Westeinde en het Mathieu Cordangpad.

Jouw tandarts in Almere Buiten

Welkom bij Dental Clinics Almere Westeinde. Je vindt onze tandartspraktijk naast het winkelcentrum ‘Doemere’. Bij ons kun je terecht voor de beste kwaliteit mondzorg, binnen een plezierige en moderne tandartspraktijkomgeving.

Naast algemene tandheelkundige zorg, kun je bij ons terecht voor onder andere een wortelkanaalbehandeling, een onzichtbare beugel, een implantaat en het behandelen van parodontitis.

Over Dental Clinics Almere Buiten

  • Woensdag tot 20.30 uur geopend
  • Compleet aanbod aan tandheelkundige behandelingen
  • Groot team van ervaren behandelaren

Onze tandartspraktijk

Onze behandelingen bij Dental Clinics Almere Westeinde

Met een persoonlijke aanpak en tandheelkundige zorg van hoge kwaliteit, zorgen wij voor een gezond gebit en goed gevoel bij onze patiënten.

Bij Dental Clinics Almere Westeinde kun je onder andere terecht voor:

Wij verzorgen periodiek mondonderzoek (PMO) en stemmen dit af op jouw persoonlijke mondgezondheid en behoeften.

Last van gevoelige tanden, bloedend of teruggetrokken tandvlees, een slechte adem of staan je tanden wat los? Bezoek de mondhygiënist.

Een gezond gebit heeft alles te maken met gezond tandvlees. Samen zorgen we ervoor dat jouw tandvlees gezond blijft.

Wij verzorgen periodiek mondonderzoek (PMO) en stemmen dit af op jouw persoonlijke mondgezondheid en behoeften.

Last van gevoelige tanden, bloedend of teruggetrokken tandvlees, een slechte adem of staan je tanden wat los? Bezoek de mondhygiënist.

Een gezond gebit heeft alles te maken met gezond tandvlees. Samen zorgen we ervoor dat jouw tandvlees gezond blijft.

Ons team

Christianne Fijnheer

Tandarts-directeur / Tandarts-Implantoloog NVOI / Invisalign
BIG: 29918783002

Esther Verheij

Praktijkmanager

Dental Clinics - Manon LR

Manon Teeuwe

Officemanager

Alexandra Abdulahad

Tandartsassistent

Dental Clinics - Annika LR

Annika Pluim

Sterilisatie-assistent

Britt Stafford

Medewerker tandheelkunde

Expeditie Tandarctica - tandenpoetsen alle leeftijden

Gewoon Gaaf

Als ouder kun je samen met je kind veel doen om gaatjes en andere problemen in de mond te voorkomen. Om je hierbij te ondersteunen, maken wij gebruik van Gewoon Gaaf. Dit is een preventiemethode van het Ivoren Kruis die helpt bij het opgroeien met een gezonde mond. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat Gewoon Gaaf tot 40% minder gaatjes bij kinderen kan leiden.

Invisalign onzichtbare beugel tandarts Dental Clinics Diemen

Onzichtbare beugel: de Invisalign

De Invisalign-behandeling is een vrijwel onzichtbare manier om je tanden recht te zetten. Invisalign werkt met digitale 3D-technologie. Dat laat het volledige behandelingsplan zien: van de oorspronkelijke positie van jouw tanden naar de gewenste eindpositie. Daarna wordt een reeks doorzichtige aligners op maat gemaakt om de tanden langzaam te verschuiven. Je kunt voor deze behandeling terecht bij Christianne Fijnheer en Niels Pieket.

Implantaat van hoge kwaliteit

Een implantaat is een klein schroefje dat de tandwortel vervangt en de basis vormt voor een kroon, brug of prothese. Een implantaat kan een belangrijke bijdrage leveren aan het verbeteren van het draagcomfort, de functie en het uiterlijk van de gebitsprothese of het eigen gebit.

In het geval van verlies van één of meerdere tanden of kiezen, kun je samen met onze tandarts-implantoloog Christianne Fijnheer kijken naar de beste oplossing voor je gebit. Door haar brede kennis en vele ervaring kun je rekenen op professioneel advies en de beste behandeling.

Zij is voor haar masteropleiding Tandheelkunde en Implantologie cum laude afgestudeerd. Daarnaast is ze lid van de beroepsvereniging van implantologen, de NVOI.

Hulp bij spoedgevallen

Tijdens onze openingstijden zijn wij voor spoedgevallen bereikbaar op ons reguliere telefoonnummer:
036 – 210 01 75. Mogelijk kunnen wij je dezelfde dag nog helpen.

Wanneer je buiten onze openingstijden moet worden geholpen, kun je bellen naar de spoedgevallendienst: 036 – 303 52 90. Dit telefoonnummer is alleen bedoeld voor dringende spoedgevallen, zoals nabloedingen en ongevallen.

Afspraak annuleren

Wanneer je een afspraak hebt gemaakt, rekenen wij op je komst. Wil je je afspraak verzetten? Laat dit ons dan uiterlijk 24 uur van tevoren telefonisch weten. Wanneer de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Wat onze patiënten vinden

Wij streven naar de beste tandheelkundige zorg
Dental Clinics
Almere Westeinde

Super kundige en lieve inplantoloog.

Mieke van de Bilt
Dental Clinics
Almere Westeinde

De tandartsen waren lief

Stellah Nakabugo
Dental Clinics
Almere Westeinde

Vriendelijk personeel. Goed afsprakensysteem

Elly Ayame
Dental Clinics
Almere Westeinde

Over het geheel genomen vond ik de behandeling bevredigend, maar er waren enkele aspecten van mijn bezoek waardoor ik me enigszins ontevreden voelde. Ten eerste merkte ik een gebrek aan vriendelijkheid en communicatie tijdens de afspraak. In tegenstelling tot mijn ervaringen met andere tandartsen en mondhygiënisten kreeg ik geen uitleg over de handelingen die zij uitvoerde. Ik waardeer het als tandheelkundige professionals de tijd nemen om patiënten over elke stap van het proces te informeren, waardoor eventuele zorgen worden weggenomen en ik kan begrijpen wat er gebeurt. Bovendien waren er tijdens de behandeling momenten waarop ik ongemak voelde, vooral als mijn tandvlees werd bekrast. Ik begrijp dat deze situaties onbedoeld kunnen gebeuren, maar ik zou een eenvoudige erkenning of verontschuldiging voor het veroorzaakte ongemak op prijs hebben gesteld. Toen ik tegen het einde van de afspraak vroeg naar de algemene toestand van mijn gebit, vond ik dat de verstrekte informatie minimaal was. Concreet hoopte ik op meer gedetailleerde inzichten of aanbevelingen dan de opmerking dat mijn poetsen misschien niet voldoende zou zijn. Ik geloof dat duidelijke communicatie en empathie cruciale aspecten zijn van de patiëntenzorg, en ik wilde mijn ervaring delen in de hoop dat dit de patiëntenervaring in uw praktijk zou kunnen helpen verbeteren. Ik ben van mening dat het aanpakken van deze gebieden de algehele patiënttevredenheid zou kunnen vergroten.

Arezoo Rahmani
Dental Clinics
Almere Westeinde

De artsen zijn zeer getalenteerd en aardig, het hele centrum biedt geweldige diensten. BEHALVE hun verdraaide regels voor het missen of annuleren van afspraken; Ik heb letterlijk 23 uur voor mijn afspraak gebeld om mijn afspraak te annuleren of te verzetten en kreeg meteen te horen dat er kosten in rekening zouden worden gebracht. Wanneer ik meestal vroeg en op tijd op mijn afspraak kom en ze me soms 20 of 30 minuten laten wachten, zeggen ze alleen maar sorry!!!! Betaalt u mij in dit geval dezelfde vergoeding? natuurlijk niet! zoals het vele malen is gebeurd en jij niet. Als u uw klanten wilt behouden, behandel ze dan eerlijk. Nu zou iemand kunnen zeggen: "Kijk ergens anders als het je niet bevalt". Waarom zou ik? Ik ben geen push-over! en ik betaal ze volledig. Als u niet van recensies houdt, vermeld uw bedrijf dan niet.

Ghassan Al-Halawani
Dental Clinics
Almere Westeinde

Ik ben heel erg tevreden over deze tandarts praktijk. Hoge deskundigheid op alles wat met tandproblemen te maken heeft. Uitstekende behandelingen en uitleg. Zelfs mijn angst voor de tandarts is zo goed als weg. Deze praktijk doet op alle fronten zijn best en ik kan deze dan ook aan iedereen aanraden.

Ines
Dental Clinics
Almere Westeinde

Elmira Medina is geweldig

Mohammad
Dental Clinics
Almere Westeinde

Een heel goede tandarts, betrokken, vriendelijk en deskundig. Hij is trots op z'n werk, ik ook!

Margriet Thijsen
Dental Clinics
Almere Westeinde

Geweldig personeel, zeer professionele arts

marian catre
Dental Clinics
Almere Westeinde

Nieuwe tandarts, is even wennen, maar ze is super. Erg precies en ze neemt de tijd voor je. Gewoon maatwerk!

Edith Winter
Dental Clinics - Gezondheid & het gebit – Dental Clinics

Je bent van harte welkom!

Nieuwe patiënt?