uit 86 reviews

Complete mondzorg voor het hele gezin

Welkom bij Dental Clinics Groningen De Ommelanden (voorheen Dental Clinics Groningen Vinkhuizen). Wij zijn een moderne en professionele tandartsengroepspraktijk aan de Friesestraatweg 219 (voormalige melkfabriek De Ommelanden) in Groningen West. Bij ons ben je altijd welkom voor mondzorg van de hoogst mogelijke kwaliteit. Onze teamleden staan dagelijks voor je klaar en werken graag met je samen aan een gezond gebit en een stralende lach, waar je een leven lang plezier van hebt. Slechts tegen de tarieven die door de overheid zijn vastgesteld.

Dental Clinics Groningen De Ommelanden

 • Dé tandartspraktijk voor volwassenen en kinderen
 • Persoonlijke aandacht en op maat gemaakte behandelplannen
 • Extra aandacht voor preventie (voorkomen is beter dan genezen) en angstige patiënten
 • Naast de algemene tandheelkunde kun je bij ons terecht voor o.a. mondhygiëne en kroon- en brugwerk
 • 5 dagen per week geopend

Onze tandartspraktijk

Onze behandelingen bij Dental Clinics Groningen De Ommelanden

Met een persoonlijke aanpak en tandheelkundige zorg van hoge kwaliteit, zorgen wij voor een gezond gebit en goed gevoel bij onze patiënten.

Bij Dental Clinics Groningen De Ommelanden kun je onder andere terecht voor:

Wij verzorgen periodiek mondonderzoek (PMO) en stemmen dit af op jouw persoonlijke mondgezondheid en behoeften.

Last van gevoelige tanden, bloedend of teruggetrokken tandvlees, een slechte adem of staan uw tanden wat los? Bezoek de mondhygiënist.

Een gezond gebit heeft alles te maken met gezond tandvlees. Samen zorgen we ervoor dat jouw tandvlees gezond blijft.

Wij verzorgen periodiek mondonderzoek (PMO) en stemmen dit af op jouw persoonlijke mondgezondheid en behoeften.

Last van gevoelige tanden, bloedend of teruggetrokken tandvlees, een slechte adem of staan uw tanden wat los? Bezoek de mondhygiënist.

Een gezond gebit heeft alles te maken met gezond tandvlees. Samen zorgen we ervoor dat jouw tandvlees gezond blijft.

Ons team

Lisanne Schuijl

Praktijkmanager

Janneke Koetje-Mulder

Officemanager

Bartine Kasemier

Receptiemedewerker

Doris Kaurinovic

Tandarts
BIG: 29933947802

Eva Groen

Tandarts
BIG: 69918676002

Islande Broekhuis

Tandartsassistent

Angstige patiënten

Ben je bang om naar de tandarts te gaan of zie je erg op tegen een bepaalde behandeling? Je bent niet de enige. Maar liefst 40% van de Nederlanders geeft aan bang te zijn voor de tandarts.

Daarom vinden wij het erg belangrijk je vooraf goed te informeren. Als je wilt, leggen wij tijdens de behandeling stap voor stap uit wat we gaan doen. Wil je dit juist liever niet? Laat het ons weten. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Expeditie Tandarctica - tandenpoetsen alle leeftijden

Gewoon Gaaf

Als ouder kun je samen met je kind veel doen om gaatjes en andere problemen in de mond te voorkomen. Om je hierbij te ondersteunen, maken wij gebruik van Gewoon Gaaf. Dit is een preventiemethode van het Ivoren Kruis die helpt bij het opgroeien met een gezonde mond. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat Gewoon Gaaf tot 40% minder gaatjes bij kinderen kan leiden.

Hulp bij spoedgevallen

 • Bij ernstig tandletsel of een ongeval kun je tijdens onze openingstijden naar onze praktijk bellen: 050 – 57 11 200.
 • Ook indien je buiten onze openingstijden moet worden geholpen, kun je naar de praktijk bellen: 050 – 57 11 200. Mogelijk is de tandarts nog beschikbaar; anders krijg je het telefoonnummer van de spoeddienst te horen waar je naartoe kunt bellen voor een afspraak. Deze dienst is alleen bedoeld voor dringende spoedgevallen, zoals nabloedingen en ongevallen.

Jouw afspraak annuleren

Als je een afspraak hebt gemaakt, rekenen wij op je komst. Lukt het niet om de afspraak na te komen, dan vragen wij dit 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Ga direct naar

Contactgegevens

Groningen De Ommelanden
Friesestraatweg 219
9743 AD Groningen
 
Geen wachtlijst
Telefoonummer: 050 - 57 11 200 Spoednummer: nummer via telefoonbeantwoorder

Openingstijden

 • Maandag 08:15 - 16:45
 • Dinsdag 08:15 - 16:45
 • Woensdag 08:15 - 16:45
 • Donderdag 08:15 - 16:45
 • Vrijdag 08:15 - 12:30

Let op: in verband met de ernstige verkeershinder omtrent het Julianaplein kunt u onze praktijk niet via de normale route bereiken. Kijk op onderstaande website voor meer informatie:
www.groningenbereikbaar.nl

Wat onze patiënten vinden

Wij streven naar de beste tandheelkundige zorg
Dental Clinics
Groningen De Ommelanden

Professioneel met aandacht voor de klant.

Shady Braun da Silva
Dental Clinics
Groningen De Ommelanden

Praktijk is een beetje een duiventil, er komen en gaan met enige regelmaat tandartsen. Mw Groen is er al wat langer en een zeer prettige tandarts. Met de nodige humor word je deskundig geholpen. Ik ga er met plezier naar toe

Dick Schoonderwoerd
Dental Clinics
Groningen De Ommelanden

Bijzonder tevreden over Dental Clinics Groningen De Ommelanden, zowel wat tandarts betreft als de mondhygiëniste. Je krijgt kort voor je afspraak nog een herinnering per e-mail. Verder is men duidelijk over wat er tijdens een controle of behandeling staat te gebeuren. Wachtkamer en behandelkamers zien er zeer netjes en verzorgd uit. Personeel in het algemeen is zeer vriendelijk en attent.

Fokko Wolthuis
Dental Clinics
Groningen De Ommelanden

Uitstekend!!

Mayra Kock-Garrido
Dental Clinics
Groningen De Ommelanden

Ik ben erg tevreden met Dental Clinics Groningen. Ik wordt er altijd vriendelijk geholpen en heb echt het gevoel dat ik als klant en niet als een van de vele patiënten wordt behandeld. Fijne mensen, mooi gebouw, goede service... Oh en als je in de stoel ligt hebben ze zelfs het systeemplafond voor je versierd, zodat je niet tegen de saaie witte vlakken zit aan te kijken ;-)

Stephan Nicolaij
Dental Clinics
Groningen De Ommelanden

Na jaren vol angst hier begonnen om gebit weer gezond te krijgen. Ze zijn goed! Vriendelijk en begripvol, praktisch en meedenkend, nette prijzen én....ik durf weer te lachen!!

Annick M
Dental Clinics
Groningen De Ommelanden

Plezierig contact en goede uitleg. Moet er een flink eind voor reizen naar heb het er graag voor over.

Bernard Juurlink
Dental Clinics
Groningen De Ommelanden

Ik vindt het een fijne praktijk alleen vindt ik wel dat jullie te gauw met offerte,s komen ik was nog maar net weg in had ook al een mail met offerte van jullie

Alie Mast
Dental Clinics
Groningen De Ommelanden

Ik ben zeer tevreden. Heb erg lang met angst voor de tandarts rondgelopen. Maar door de benadering en goede begeleiding ben ik zeer goed geholpen en heb een heel goed gevoel over gehouden aan de behandelingen. Erg professionele benadering maar toch heel persoonlijk contact wat ik als erg aangenaam heb ervaren. Ook de preventie ondersteuning is heel professioneel en de begeleiding is op een heel toegankelijke wijze waar door je goed inzicht krijgt in hoe je je gebit in gezonde conditie kunt houden. Er wordt met je meegedacht en praktische tips gegeven, zodat je op een efficiënte manier je gebit en tandvlees kunt reinigen.

Willem Schipper
Dental Clinics
Groningen De Ommelanden

Als ik geen sterren kon geven had ik het zeker gedaan. Bellen moet je heel lang wachten afspraak maken kan pas na zoveel tijd spoed wordt niet eens opgenomen. Elke keer krijg je een andere tandarts die je helpt. Wat klopt hier wel.

hujat sabour
Dental Clinics - Gezondheid & het gebit – Dental Clinics

Je bent van harte welkom!

Nieuwe patiënt?