Complete mondzorg voor het hele gezin

Welkom bij Dental Clinics Almere Perspectief, uw tandarts in Tussen de Vaarten Noord. Onze gezellige en professionele praktijk bevindt zich in Gezondheidscentrum Perspectief, gelegen aan de Hendrick Avercampstraat.

Hier vindt u complete mondzorg voor het hele gezin. Wij werken nauw samen om uw mond schoon en gezond te houden. En dat tegen de tarieven die door de overheid zijn vastgesteld. U betaalt dus nooit meer dan nodig is.

Meld u en uw gezinsleden eenvoudig aan als patiënt via ons online inschrijfformulier of bel direct voor een afspraak: 036 – 210 01 76.

Praktijkimpressie

tandarts Almere Perspectief - kinderen tandarts Dental Clinics Almere Perspectief

Kindertandheelkunde

Goede zorg voor het melkgebit is belangrijk voor het ontwikkelen van een gezond blijvend gebit. Daarom kunnen kinderen terecht bij onze tandartsen en mondhygiënisten. Zij richten zich op de ontwikkeling van het melkgebit en besteden veel aandacht aan onder andere het verzorgen en onderhouden hiervan. Zo wordt de mondgezondheid nauwlettend gevolgd en kunnen we dankzij een tijdige aanpak de kans op problemen in de mond verkleinen.

tandarts Almere Perspectief - tandarts Dental Clinics Almere Perspectief

Wortelkanaalbehandeling

In de wortels van uw tanden en kiezen loopt het wortelkanaal. Het wortelkanaal kan ontstoken raken door tandbederf of een
lekkende vulling. Deze ontsteking geneest niet vanzelf, maar moet worden behandeld. Dit doen we door middel van een
wortelkanaalbehandeling. Tijdens deze behandeling reinigen we het wortelkanaal, waardoor we de oorzaak van de ontsteking
kunnen wegnemen en het lichaam de ontsteking kan genezen.

Bij ernstig tandletsel of een ongeval:

  • Tijdens onze praktijkuren zijn wij voor spoedgevallen bereikbaar op ons reguliere telefoonnummer: 036 – 210 01 76. Mogelijk kunnen wij u dezelfde dag nog helpen.
  • Indien u buiten onze openingstijden moet worden geholpen, kunt u bellen naar: 036 – 303 52 90. Dit telefoonnummer is alleen bedoeld voor dringende spoedgevallen, zoals nabloedingen en ongevallen.

Bent u verhinderd? Zeg uw afspraak tijdig af!

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.