Uw tandarts in Vlissingen

Dental Clinics Vlissingen is een moderne tandartspraktijk, gelegen in de binnenstad van Vlissingen. Ons team staat voor u klaar om u te helpen een optimale mondgezondheid te bereiken en te behouden. Hiervoor hebben wij alle mogelijkheden die de moderne tandheelkunde biedt in huis.
Wij hanteren de actuele tandarts tarieven die door de overheid zijn vastgesteld. U betaalt dus nooit meer dan nodig is.

Meld u aan als patiënt

Bent u nog geen patiënt bij onze tandartspraktijk? U bent slechts een paar stappen verwijderd van complete mondzorg voor het hele gezin! Meld u en uw gezinsleden eenvoudig aan via ons online inschrijfformulier of bel naar 0118 – 414 643.

Complete mondzorg bij Dental Clinics Vlissingen:

  • De tandarts voor volwassenen en kinderen.
  • Tandartspraktijk in de binnenstad van Vlissingen met moderne apparatuur en de nieuwste technieken
  • Voor o.a. mondhygiëne, tanden bleken en implantologie.
  • Wij werken volgens vastgestelde tarieven.
  • 5 dagen per week geopend.

Praktijkimpressie

Bij ernstig letsel en/of een ongeval

  • Tijdens onze openingstijden kunt u ons bij spoed, zoals ernstig tandletsel of een ongeval, bereiken via: 0118 – 414 643. Wij proberen u dezelfde dag nog te helpen.
  • Buiten openingstijden kunt u in het geval van spoed kijken op www.tandartswalcheren.nl of naar de praktijk bellen: 0118 – 414 643. U krijgt dan via het antwoordapparaat het telefoonnummer van de spoeddienst te horen waar u naartoe kunt bellen voor een afspraak. Bij een ongeval, nabloeding of een andere acute klacht, kunt u dan terecht bij de dienstdoende tandarts. De spoedgevallendienst is ’s avonds, ’s nachts en in de weekeinden telefonisch bereikbaar, evenals op algemeen erkende feestdagen.
    Let op: het is wettelijk verplicht om een geldig identificatiebewijs en uw zorgpas mee te nemen. Houd er tevens rekening mee dat de spoedbehandeling contant dient te worden voldaan.

Bent u verhinderd? Zeg uw afspraak tijdig af!

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit minimaal 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden (hierin wijken wij momenteel af van de algemene voorwaarden van Dental Clinics). Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.