Uw tandarts in Vlissingen

Dental Clinics Vlissingen is een moderne praktijk, gelegen in de binnenstad van Vlissingen. Ons team staat voor u klaar om u te helpen een optimale mondgezondheid te bereiken en te behouden. Hiervoor hebben wij alle mogelijkheden die de moderne tandheelkunde biedt in huis. Wij hanteren de actuele tandarts tarieven die door de overheid zijn vastgesteld. U betaalt dus nooit meer dan nodig is.

Complete mondzorg bij Dental Clinics Vlissingen:

  • De tandarts voor volwassenen en kinderen.
  • Professionele en moderne tandartspraktijk in de binnenstad van Vlissingen.
  • Voor o.a. mondhygiëne en implantologie.
  • Wij werken volgens vastgestelde tarieven.
  • 5 dagen per week geopend.

tandartspraktijk Vlissingen - assistenten Dental Clinics VlissingenAfspraak maken

Om een afspraak te maken bij één van onze tandartsen, mondhygiënisten of preventie-assistenten, kunt u telefonisch contact opnemen met onze receptie: 0118 – 414 643.

Meld u aan als patiënt

Bent u nog geen patiënt bij onze praktijk? U bent slechts een paar stappen verwijderd van complete mondzorg voor het hele gezin! Meld u en uw gezinsleden eenvoudig aan via ons online inschrijfformulier.

Om u ook in de toekomst van optimale tandheelkundige zorg te kunnen voorzien, is Tandartspraktijk Arratoon gaan samenwerken met Dental Clinics. Onze nieuwe naam is Dental Clinics Vlissingen.

Ons team: uw tandartsen in Vlissingen

Wij zijn een enthousiast en professioneel team van tandartsen, een tandarts-implantoloog, mondhygiënisten, preventie-assistenten, tandartsassistenten, receptiemedewerkers en een officemanager. Maak kennis met ons volledige team.

tandarts Vlissingen - tandartsen Dental Clinics VlissingenTandheelkundige behandelingen: complete mondzorg voor het hele gezin

Voor alle tandheelkundige behandelingen werken wij met moderne apparatuur en de nieuwste technieken. In onze tandartspraktijk kunt u terecht voor de volgende behandelingen: periodiek mondonderzoekvullingenkroon– en brugwerk, implantaten, wortelkanaalbehandelingentanden bleken, mondhygiëne, behandeling van ontstoken tandvlees, esthetische tandheelkunde en röntgenfoto’s.

Spoedgeval?

  • Tijdens onze openingstijden kunt u ons bij spoed, zoals ernstig tandletsel of een ongeval, bereiken via: 0118 – 414 643. Wij proberen u dezelfde dag nog te helpen.
  • Buiten openingstijden kunt u in het geval van spoed kijken op www.tandartswalcheren.nl of naar de praktijk bellen: 0118 – 414 643. U krijgt dan via het antwoordapparaat het telefoonnummer van de spoeddienst te horen waar u naartoe kunt bellen voor een afspraak. Bij een ongeval, nabloeding of een andere acute klacht, kunt u dan terecht bij de dienstdoende tandarts. De spoedgevallendienst is ’s avonds, ’s nachts en in de weekeinden telefonisch bereikbaar, evenals op algemeen erkende feestdagen. Let op: het is wettelijk verplicht om een geldig identificatiebewijs en uw zorgpas mee te nemen. Houd er tevens rekening mee dat de spoedbehandeling contant dient te worden voldaan.

Bent u verhinderd? Zeg uw afspraak tijdig af!

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit minimaal 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden (hierin wijken wij momenteel af van de algemene voorwaarden van Dental Clinics). Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Aanvullende informatie over Dental Clinics Vlissingen

Hieronder vindt u extra informatie over de praktijk, implantologie, mondhygiëne en preventie.

tandarts Vlissingen - tandarts Dental Clinics VlissingenDe praktijk van Dental Clinics op het Stadhuisplein 6

Onze praktijk is gevestigd aan het Stadhuisplein in de binnenstad van Vlissingen. Bekijk uw route naar onze praktijk.

Een implantaat van hoge kwaliteit

Een implantaat is een schroefje dat de tandwortel vervangt en de basis vormt voor een kroon, brug of prothese. Een implantaat kan een belangrijke bijdrage leveren aan het verbeteren van het draagcomfort, de functie en het uiterlijk van de gebitsprothese of het eigen gebit. In het geval van verlies van één of meerdere tanden of kiezen, kijken wij samen met u naar de beste oplossing voor uw gebit. Onze tandarts-implantoloog Raymond Arratoon helpt u graag verder.

mondhygiënist Vlissingen - mondhygiënisten Dental Clinics VlissingenEen gezonde mond dankzij onze preventie-assistenten en mondhygiënisten

In de mond zitten miljarden bacteriën. Dit is heel normaal, maar het is wel belangrijk om uw gebit hier goed tegen te beschermen. Indien deze bacteriën niet goed worden verwijderd, kunnen ze tandvleesontstekingen of gaatjes veroorzaken. Om dit te voorkomen besteden wij de nodige aandacht aan preventie. Afhankelijk van uw situatie verwijst uw tandarts u door naar één van onze (paro) preventie-assistenten. Zij hebben extra kennis over het gezond maken en houden van uw mond en helpen u graag verder. Samen met u zorgen zij voor het in stand houden van het tandvlees en geven zij u advies over voeding en mondverzorging.