Uw tandarts in Amsterdam Watergraafsmeer

Bent u op zoek naar een nieuwe tandarts in Amsterdam-Oost? Dan heten we u van harte welkom bij Dental Clinics Amsterdam Watergraafsmeer. Onze praktijk is uitgerust met de nieuwste apparatuur en een team van deskundige tandartsen, mondhygiënisten en preventie-assistenten. We zijn er om u en uw gezin te voorzien van hoogwaardige mondzorg, met een persoonlijke aanpak die zorgt voor een stralende en gezonde glimlach.

Waarom kiezen voor Dental Clinics Amsterdam Watergraafsmeer? 

  • Complete mondzorg voor het hele gezin 
  • Kwaliteit staat bij ons voorop 
  • Deskundig en divers team met passie voor het vak 
  • Wij werken met de modernste apparatuur 

Patiënt worden bij Dental Clinics  

Overweegt u om over te stappen naar een nieuwe tandarts in Amsterdam-Oost? Bij Dental Clinics Amsterdam Watergraafsmeer verwelkomen we u graag. Het inschrijfproces is eenvoudig en snel online te regelen. Daarbij bieden we u direct de mogelijkheid om meerdere gezinsleden toe te voegen. Vul ons inschrijfformulier in en bel ons via 020 – 398 3131 om direct uw eerste afspraak te maken. 

Bij Dental Clinics werken we zoveel mogelijk gestandaardiseerd, maar het kan zijn dat u een voorkeur heeft voor een bepaalde tandarts of mondhygiënist. Als u uw voorkeur doorgeeft bij de inschrijving dan kunnen we hier rekening mee houden. 

Uw eerste bezoek: de start van een gezonde glimlach 

Bij uw eerste afspraak beginnen we met een zorgvuldige beoordeling van uw tanden, waarbij uw tandarts een klinische controle uitvoert en uw medische gegevens bekijkt. Dit is een belangrijk onderdeel, omdat uw algemene gezondheid en eventuele medicatiegebruik invloed kunnen hebben op uw mondgezondheid en de keuze van de tandheelkundige behandelingen. Door uw medische gegevens te bekijken, kan de tandarts ervoor zorgen dat alle behandelingen veilig en effectief zijn afgestemd op uw specifieke gezondheidssituatie. 

Met enkele nauwkeurige foto’s van uw gebit leggen we de basis voor uw persoonlijke behandelplan, waarbij we preventieve zorg niet vergeten. Uw dagelijkse mondverzorging en voeding zijn cruciaal; samen stellen we een plan op om uw gebit sterk en gezond te houden. Klaar voor een gezonde glimlach? Maak vandaag nog uw afspraak bij Dental Clinics Amsterdam Watergraafsmeer. 

Spoed tandarts Amsterdam-Oost 

Heeft u met spoed een tandarts nodig in Amsterdam-Oost? Bij Dental Clinics Amsterdam Watergraafsmeer staan we klaar om u snel te helpen. Tijdens onze praktijkuren kunt u ons bellen op 020 – 398 3131 voor dringende gevallen, en we doen ons best om u dezelfde dag nog te helpen.  

Buiten onze openingstijden is er ook een oplossing: voor ernstige spoedgevallen, zoals nabloedingen of ongevallen kunt u contact opnemen met de tandartsspoedpraktijk in het OLVG (locatie Oosterpark) via 0900 – 8602. Uw tandheelkundige noodgevallen zijn bij ons in goede handen, altijd en overal. 

Tandartsbehandelingen 

Dental Clinics Amsterdam Watergraafsmeer is een praktijk voor algemene tandheelkunde. Dit houdt in dat u bij ons terecht kunt voor allerlei verschillende behandelingen, waaronder: 

Voor specialistische zorg, zoals implantologie, kunnen we u doorverwijzen naar onze praktijk aan de IJburglaan. De medewerkers van de tandartspraktijk hebben nauw contact zodat de behandelende tandarts op de hoogte is van de behandeling en de geschiedenis voordat u bij onze andere praktijk aankomt.  

Periodieke controle 

Periodieke controles zijn cruciaal voor het behoud van een gezond gebit. Bij Dental Clinics raden we aan om elke 6 maanden tot 2 jaar een controle te laten uitvoeren, afhankelijk van de conditie van uw gebit. Tijdens deze controle bekijken onze tandartsen of mondhygiënisten uw tanden, tandvlees, tekenen van gaatjes, slijtage en de staat van uw verstandskiezen. 

Ook het verwijderen van aanslag en tandsteen is een belangrijk onderdeel van deze afspraak. Onze preventie-assistenten zorgen voor een grondige gebitsreiniging in een aparte afspraak, om uw mondgezondheid optimaal te houden. 

Professionele mondhygiëne 

In onze locatie in Watergraafsmeer staat onze deskundige mondhygiënist klaar om u te helpen bij het behouden van een gezond gebit. Met een persoonlijke aanpak en op maat gemaakt behandelplan, richten we ons op preventieve zorg en adviseren we u over de beste methoden voor dagelijkse mondverzorging. Ons doel is om uw mondgezondheid te optimaliseren en problemen te voorkomen, zodat u kunt genieten van een langdurig gezonde en stralende glimlach. 

Tandartstarieven en vergoedingen 

Bij onze praktijk hanteren we tarieven die conform zijn met de richtlijnen van de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa). Dit betekent dat u verzekerd bent van transparante en eerlijke tarieven. De vergoeding voor onze tandheelkundige behandelingen is afhankelijk van uw zorgverzekeringspolis.  

Voor kinderen tot 18 jaar dekt de basisverzekering veelal de kosten voor tandheelkundige behandelingen. Volwassenen van 18 jaar en ouder dienen vaak aanvullend verzekerd te zijn voor een vergoeding van tandheelkundige zorg. Voor specifieke informatie over vergoedingen en uw verzekering, raden we aan om contact op te nemen met uw zorgverzekeraar. 

Annuleringsbeleid: richtlijnen voor afspraakwijzigingen 

Heeft u een afspraak bij onze praktijk, maar bent u verhinderd? Informeer ons dan minimaal 24 uur van tevoren. Zo kunnen we andere patiënten de mogelijkheid bieden uw tijdsslot over te nemen. Bij niet tijdig afmelden zijn we genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd in rekening te brengen. Dit wordt niet door uw zorgverzekeraar gedekt. Uw begrip en medewerking helpen ons om alle patiënten efficiënt van dienst te zijn.  

Neem contact op of schrijf u direct in 

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze behandelingen? Neem gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u verder te helpen. Bent u overtuigd en wilt u ook patiënt worden bij Dental Clinics Amsterdam Watergraafsmeer? Schrijf u dan eenvoudig in of maak een afspraak via onze website. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen bij Dental Clinics.