Uw tandarts in Amsterdam Oost: Watergraafsmeer

De praktijk in Amsterdam Oost bevindt zich in de wijk Watergraafsmeer. De praktijk beschikt over drie behandelkamers en een team bestaande uit tandartsen, mondhygiënisten en preventieassistenten. Bij Dental Clinics Watergraafsmeer kunt u terecht voor mondzorg voor het hele gezin. Samen zorgen we ervoor dat u een mooi en stralend gebit heeft. En dat tegen de tarieven die door de overheid zijn vastgesteld. U betaalt dus nooit meer dan nodig is.

Inschrijven als patiënt?

Bent u nog op zoek naar een goede tandarts in Amsterdam Oost? Meld u dan nu in als nieuwe patiënt bij ons in de praktijk. Vul het online inschrijfformulier in of bel direct voor het maken van een eerste afspraak naar 020 – 398 3131.

Waarom Dental Clinics Amsterdam Watergraafsmeer?

  • We bieden complete mondzorg voor het hele gezin;
  • Kwaliteit leveren staat bij ons voorop;
  • Divers team van specialisten met passie voor het vak;
  • Wij werken met de modernste apparatuur;

Bent u verhinderd? Zeg uw afspraak tijdig af!

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Bij ernstig tandletsel of een ongeval:

  • Tijdens onze praktijkuren zijn wij voor spoedgevallen bereikbaar op ons reguliere telefoonnummer: 020 – 398 31 31. Mogelijk kunnen wij u dezelfde dag nog helpen.
  • Indien u buiten onze openingstijden moet worden geholpen, kunt u bellen naar de tandartsspoedpraktijk in het OLVG (locatie Oosterpark): 0900-8602. Dit telefoonnummer is alleen bedoeld voor dringende spoedgevallen, zoals nabloedingen en ongevallen.