Ga naar de hoofdinhoud
uit 105 reviews

Jouw tandarts in Amsterdam Watergraafsmeer

Ben je op zoek naar een nieuwe tandarts in Amsterdam-Oost? Dan heten we je van harte welkom bij Dental Clinics Amsterdam Watergraafsmeer. Onze praktijk is uitgerust met de nieuwste apparatuur en een team van deskundige tandartsen, mondhygiënisten en preventie-assistenten. We zijn er om jou en je gezin te voorzien van hoogwaardige mondzorg, met een persoonlijke aanpak die zorgt voor een stralende en gezonde glimlach.

Waarom kiezen voor Dental Clinics Amsterdam Watergraafsmeer?

  • Complete mondzorg voor het hele gezin 
  • Kwaliteit staat bij ons voorop 
  • Deskundig en divers team met passie voor het vak 
  • Wij werken met de modernste apparatuur 

Je eerste bezoek: de start van een gezonde glimlach

Bij je eerste afspraak beginnen we met een zorgvuldige beoordeling van je tanden, waarbij je tandarts een klinische controle uitvoert en je medische gegevens bekijkt. Dit is een belangrijk onderdeel, omdat je algemene gezondheid en eventuele medicatiegebruik invloed kunnen hebben op jouw mondgezondheid en de keuze van de tandheelkundige behandelingen. Door je medische gegevens te bekijken, kan de tandarts ervoor zorgen dat alle behandelingen veilig en effectief zijn afgestemd op je specifieke gezondheidssituatie. 

Met enkele nauwkeurige foto’s van jouw gebit leggen we de basis voor je persoonlijke behandelplan, waarbij we preventieve zorg niet vergeten. Je dagelijkse mondverzorging en voeding zijn cruciaal; samen stellen we een plan op om jouw gebit sterk en gezond te houden. Klaar voor een gezonde glimlach? Maak vandaag nog uw afspraak bij Dental Clinics Amsterdam Watergraafsmeer. 

Tandartsbehandelingen

Dental Clinics Amsterdam Watergraafsmeer is een praktijk voor algemene tandheelkunde. Dit houdt in dat je bij ons terecht kunt voor allerlei verschillende behandelingen, waaronder: 

Voor specialistische zorg, zoals implantologie, kunnen we je doorverwijzen naar onze praktijk aan de IJburglaan. De medewerkers van de tandartspraktijk hebben nauw contact zodat de behandelende tandarts op de hoogte is van de behandeling en de geschiedenis voordat u bij onze andere praktijk aankomt.  

Periodieke controle

Periodieke controles zijn cruciaal voor het behoud van een gezond gebit. Bij Dental Clinics raden we aan om elke 6 maanden tot 2 jaar een controle te laten uitvoeren, afhankelijk van de conditie van je gebit. Tijdens deze controle bekijken onze tandartsen of mondhygiënisten jouw tanden, tandvlees, tekenen van gaatjes, slijtage en de staat van je verstandskiezen. 

Ook het verwijderen van aanslag en tandsteen is een belangrijk onderdeel van deze afspraak. Onze preventie-assistenten zorgen voor een grondige gebitsreiniging in een aparte afspraak, om jouw mondgezondheid optimaal te houden. 

Professionele mondhygiëne

In onze locatie in Watergraafsmeer staat onze deskundige mondhygiënist klaar om je te helpen bij het behouden van een gezond gebit. Met een persoonlijke aanpak en op maat gemaakt behandelplan, richten we ons op preventieve zorg en adviseren we je over de beste methoden voor dagelijkse mondverzorging. Ons doel is om jouw mondgezondheid te optimaliseren en problemen te voorkomen, zodat je kunt genieten van een langdurig gezonde en stralende glimlach. 

Tandartstarieven en vergoedingen

Bij onze praktijk hanteren we tarieven die conform zijn met de richtlijnen van de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa). Dit betekent dat je verzekerd bent van transparante en eerlijke tarieven. De vergoeding voor onze tandheelkundige behandelingen is afhankelijk van jouw zorgverzekeringspolis.  

Voor kinderen tot 18 jaar dekt de basisverzekering veelal de kosten voor tandheelkundige behandelingen. Volwassenen van 18 jaar en ouder dienen vaak aanvullend verzekerd te zijn voor een vergoeding van tandheelkundige zorg. Voor specifieke informatie over vergoedingen en je verzekering, raden we aan om contact op te nemen met jouw zorgverzekeraar. 

Neem contact op of schrijf je direct in

Heb je vragen of wil je meer informatie over onze behandelingen? Neem gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je verder te helpen. Ben je overtuigd en wil je ook patiënt worden bij Dental Clinics Amsterdam Watergraafsmeer? Schrijf je dan eenvoudig in of maak een afspraak via onze website. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij Dental Clinics. 

Onze behandelingen bij Dental Clinics Amsterdam Watergraafsmeer

Met een persoonlijke aanpak en tandheelkundige zorg van hoge kwaliteit, zorgen wij voor een gezond gebit en goed gevoel bij onze patiënten.

Bij Dental Clinics Amsterdam Watergraafsmeer kun je onder andere terecht voor:

Wij verzorgen periodiek mondonderzoek (PMO) en stemmen dit af op jouw persoonlijke mondgezondheid en behoeften.

Last van gevoelige tanden, bloedend of teruggetrokken tandvlees, een slechte adem of staan uw tanden wat los? Bezoek de mondhygiënist.

Een gezond gebit heeft alles te maken met gezond tandvlees. Samen zorgen we ervoor dat jouw tandvlees gezond blijft.

Wij verzorgen periodiek mondonderzoek (PMO) en stemmen dit af op jouw persoonlijke mondgezondheid en behoeften.

Last van gevoelige tanden, bloedend of teruggetrokken tandvlees, een slechte adem of staan uw tanden wat los? Bezoek de mondhygiënist.

Een gezond gebit heeft alles te maken met gezond tandvlees. Samen zorgen we ervoor dat jouw tandvlees gezond blijft.

Ons team

Esther van den Heuvel

Praktijkmanager

Bahaa Aldeiri

Tandarts
BIG: 19920954102

Camilia Ngoesmin

Mondhygiënist

Daniëlle Brand

Paro preventie-assistent

Elif Çelik

Preventie-assistent

Ingvild van den Berg

Mondhygiënist

Hulp bij spoedgevallen

Heb je met spoed een tandarts nodig in Amsterdam-Oost? Bij Dental Clinics Amsterdam Watergraafsmeer staan we klaar om je snel te helpen. Tijdens onze praktijkuren kan je ons bellen op 020 – 398 3131 voor dringende gevallen, en we doen ons best om je dezelfde dag nog te helpen.  

Buiten onze openingstijden is er ook een oplossing: voor ernstige spoedgevallen, zoals nabloedingen of ongevallen kan je contact opnemen met de tandartsspoedpraktijk in het OLVG (locatie Oosterpark) via 0900 – 8602. Jouw tandheelkundige noodgevallen zijn bij ons in goede handen, altijd en overal. 

Jouw afspraak annuleren

Heb je een afspraak bij onze praktijk, maar ben je verhinderd? Informeer ons dan minimaal 24 uur van tevoren. Zo kunnen we andere patiënten de mogelijkheid bieden je tijdsslot over te nemen. Bij niet tijdig afmelden zijn we genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd in rekening te brengen. Dit wordt niet door jouw zorgverzekeraar gedekt. Je begrip en medewerking helpen ons om alle patiënten efficiënt van dienst te zijn.  

Ga direct naar

Contactgegevens

Amsterdam Watergraafsmeer
Esplanade de Meer 2
1098 WL Amsterdam
 
Geen wachtlijst

Openingstijden

  • Maandag 08:00 - 16:30
  • Dinsdag 08:00 - 16:30
  • Woensdag 08:00 - 16:30
  • Donderdag 08:00 - 16:30
  • Vrijdag 08:00 - 16:30

Telefonische bereikbaarheid:
elke werkdag van 08:00 – 17:30 uur

Wat onze patiënten vinden

Wij streven naar de beste tandheelkundige zorg
Dental Clinics
Amsterdam Watergraafsmeer

Ik wou dat ik deze recensies had gelezen voordat ik hier kwam. Dit is een nieuwe praktijk, dus al deze vreselijke recensies zijn een RODE VLAG. Ik heb hier helaas een heel erg vreselijke ervaring gehad. Ik kreeg een kroon voor een tand die mij absoluut geen pijn deed (was dit eigenlijk wel nodig? Ik weet het niet). Vanaf het moment dat de beeldkroon werd geplaatst, voelde ik dat er iets mis was, het was alsof ik op een steen kauwde. De tandarts heeft er lang over gedaan om het weg te vijlen, maar deze kroon deed me alleen maar pijn. Ik kon niet meer kauwen aan die kant van mijn mond (tijdens de ellendige 7 maanden zat het in de mond). Ik ging herhaaldelijk terug met pijnklachten en het enige wat hij deed was steeds meer van de kroon wegvijlen, waarbij hij zei dat dit de enige mogelijke oorzaak van de pijn was. Uiteindelijk heb ik een overplaatsing naar een andere tandarts aangevraagd, die uiteindelijk voorstelde de kroon te verwijderen en sindsdien ben ik pijnvrij en kan ik kauwen. Ik heb rekeningen ontvangen voor het verwijderen van de kroon, waarvan ik heb gevraagd deze niet te betalen en die zijn geweigerd. Ook mij is een terugbetaling geweigerd. Ik ga juridisch advies inwinnen tegen dit bedrijf. En raad het niet aan.

Sarah Reckson
Dental Clinics
Amsterdam Watergraafsmeer

Incompetent en onbeleefd persoonlijk. Muziek is FunX. Ze zullen je uitnodigen en vervolgens annuleren vanwege hun problemen. Na jaren heb ik nog steeds GEEN idee wie hier werkt en welke tandarts is. Pure chaos.

E Veen
Dental Clinics
Amsterdam Watergraafsmeer

Door een verhuizing zocht ik een nieuwe tandarts. Ik had mij hier ingeschreven en een intake afspraak ingepland. Vervolgens kreeg ik een mail dat deze afspraak €100 zou kosten doordat ze foto's wilden maken. Ik heb echter bij mijn vorige tandarts foto's laten maken en in mijn dossier is het duidelijk dat ik een goed gebit heb en niet elk jaar nieuwe foto's nodig heb (nooit een gaatje of beugel gehad, al mijn verstandskiezen zijn goed doorgekomen etc.). Aan de telefoon vertelde de assistent dat als ik mijn dossier liet doorsturen de foto's niet nodig zouden zijn. Voor de afspraak had ik voor de zekerheid nog even gemaild of het dossier goed was doorgekomen, met een uitleg waarom ik dit vroeg (kosten van foto's) omdat ik natuurlijk niet zeker was of dezelfde persoon als die ik aan de telefoon had dit zou lezen. Vervolgens kreeg ik een mail terug van de tandarts met o.a. de tekst: "Volgens mijn collega is jou uitgelegd wat de kosten zijn van de intake en schrok jij hiervan gister. Zij heeft niet bevestigd dat het mogelijk is om de intake kosten te omzeilen. Als dat wel zo was dan zou je niet opnieuw mailen met het verzoek om de kosten laag te houden." Hele gekke mail vind ik zelf, met opmerkingen zoals "kosten omzeilen" etc. voordat de afspraak zelfs heeft plaatsgevonden. Ook hebben ze mij direct uitgeschreven. Ik vind dit geen normale manier van met mensen omgaan. Ik heb het idee dat deze tandarts alleen om geld en winst maken geeft.

Celine Dietz
Dental Clinics
Amsterdam Watergraafsmeer

De tandartsen en mondhygiënisten zijn allemaal hartstikke goed, maar de communicatie laat regelmatig te wensen over. Ik ben meerdere keren voor een dubbele afspraak (tandarts + mondhygiënist) geweest waar dan bij aankomst bleek dat één van beide afspraken uit de agenda was verdwenen. Toch jammer als je eenmaal tijd hebt gemaakt om langs te gaan. Een receptionist zou kunnen assisisteren met de communicatie, maar die is er meestal niet.

Leonie Cazemier
Dental Clinics
Amsterdam Watergraafsmeer

Moderne hygiënische tandartsenpraktijk waar ik op korte termijn geholpen werd door een professionele tandarts Jessica en haar assistente. Ze hanteren een duidelijke communicatie tijdens de intake en ik ontving een goede uitleg over de stand van zaken van mijn gebit. Het onderzoek welke volgde werd gedaan met hoogwaardige apparatuur. Uiteindelijk was de telefoniste vergeten om mijn vul afspraak van mijn kies er achteraan te plannen, echter de tandarts was zeer flexibel en blokte extra tijd om toch het stuk kies welke afgebroken was na iets hards te hebben gegeten te repareren. Ik ben een tevreden klant!

Joyce Schreuder
Dental Clinics
Amsterdam Watergraafsmeer

Ik heb mij net een maandje ingeschreven bij TP Amsterdam. Door de goede service en strakke planning van de afspraken heb ik zowel een intake gesprek als een behandeling gehad! Ook houden de tandartsen en mondhygiënisten zich goed aan het schema van de afspraken, waardoor er in mijn beleving geen uitloop van afspraken is en je dus niet lang hoeft te wachten. Door de vele herinneringen via de mail vergeet ik mijn afspraak niet, wat ik ontzettend fijn vind. Bij de behandeling die ik had, was ik per ongeluk te laat. Daar werd helemaal niet moeilijk over gedaan en in de resterende tijd kreeg ik alsnog mijn behandeling. Veel verstand van tandartsbehandelingen heb ik niet, in mijn opinie doet de tandarts zijn werk zo goed als hij kan. Toch heb ik het idee dat de kwaliteit van de behandelingen zeer hoog is en ik keerde altijd met een tevreden gevoel terug van de behandelingen. En dat bij de tandarts! Laatst opperde ik tijdens de behandeling dat ik graag een wat witter gebit wilde en gelijk kwamen er adviezen en opties vanuit de tandarts. Waar ik bij mijn eerdere tandartsen hier juist heel veel moeite voor moest doen. Kortom, TP Amsterdam is een praktijk die ronduit goed is voor je gebit!

Jasmijn Seghers
Dental Clinics
Amsterdam Watergraafsmeer

Sinds twee jaar ben ik onder behandeling bij Tandartsen Praktijk Amsterdam en dat bevalt me tot dusverre erg goed. Het team is enthousiast en vriendelijk en wat ik vooral prettig vind is dat ze echt de tijd voor me nemen. Waar ik me bij mijn vorige tandarts kon ergeren aan het lange wachten voor je aan de de beurt was en dan ook nog eens in vijf minuten weer buiten staan zonder enig persoonlijk contact - heb ik hier een heel andere, prettige ervaring op gedaan. Een aanrader!

Natascha K
Dental Clinics - Gezondheid & het gebit – Dental Clinics

Je bent van harte welkom!

Nieuwe patiënt?