Welkom bij uw tandarts in Rijswijk

Van harte welkom bij Dental Clinics Rijswijk, dé tandarts in Rijswijk! Bij ons kunt u altijd rekenen op mondzorg van de beste kwaliteit. En dat tegen de tarieven die door de overheid zijn vastgesteld. Zo betaalt u dus nooit meer dan nodig is.

U kunt bij ons terecht voor zeer uiteenlopende behandelingen: van de periodieke mondcontrole en het behandelen van ontstoken tandvlees tot het bleken van tanden en kiezen en het aanmeten van een onzichtbare beugel. U vindt onze moderne tandartspraktijk in de wijk Strijp

Over Dental Clinics Rijswijk

  • Moderne tandartsenpraktijk
  • Ook voor specialistische mondzorg, zoals het plaatsen van protheses, implantologen en (onzichtbare) beugels
  • Enthousiast team van ervaren mondzorgverleners
  • Kinderen worden behandeld volgens de preventiemethode ‘Gewoon Gaaf‘ van het Ivoren Kruis
  • Grote aandacht voor preventieve mondzorg

Meld u nu aan als patiënt!

Bent u nog geen patiënt bij ons, maar wilt u dat wel worden? Meld u (en uw gezinsleden) eenvoudig aan via ons online inschrijfformulier. Wilt u zich liever telefonisch inschrijven? Dat kan ook. Bel dan naar 070 – 393 93 35. Wij helpen u graag verder.

Tandarts Rijswijk - Tandartsenpraktijk Dental Clinics Rijswijk

Gewoon Gaaf

Als ouder kunt u samen met uw kind veel doen om gaatjes en andere problemen in de mond te voorkomen. Om u hierbij te ondersteunen, maken wij gebruik van Gewoon Gaaf. Dit is een preventiemethode van het Ivoren Kruis die helpt het gebit van uw kind gezond te houden. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat Gewoon Gaaf tot 70% minder gaatjes bij kinderen kan leiden.

Tandarts Rijswijk - Tandartspraktijk Dental Clinics Rijswijk

Onzichtbare beugel voor volwassenen

Steeds meer volwassenen kiezen voor een beugel en vaak gaat de voorkeur uit naar een onzichtbare beugel. Welke beugel het meest geschikt is voor u, is afhankelijk van het gewenste eindresultaat en de huidige stand van uw kaken en gebit. Een beugel kan ook de oplossing zijn tegen slaapapneu.

Een onzichtbare beugel wordt precies afgestemd op uw tanden en tandvlees, waardoor de beugel perfect past en het beste zijn werk kan doen. De beugel is gemakkelijk in en uit te doen en brengt uw tanden in kleine stapjes naar de gewenste positie in uw kaak.

Afspraak annuleren

Afspraken dienen – indien noodzakelijk wegens overmacht – uiterlijk 24 uur voor de behandeling op werkdagen te worden geannuleerd. Bij niet of niet tijdige annulering van de afspraak zijn wij genoodzaakt de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. De zorgverzekeraar vergoedt deze kosten niet.

Spoedgeval?

  • Tijdens onze openingstijden kunt u bij spoed, zoals een ernstig tandletsel of een ongeval, naar de praktijk bellen: 070 – 393 93 35. Wij proberen u dezelfde dag nog te helpen.
  • In het geval van een nabloeding of een andere acute klacht buiten onze openingstijden, kunt u naar de praktijk bellen: 070 – 393 93 35. U krijgt dan het telefoonnummer van de spoeddienst te horen waar u naartoe kunt bellen voor een afspraak.