Uw tandarts in Almelo

Onze moderne en professionele tandartsengroepspraktijk is gelegen in de wijk Windmolenbroek. Hier bent u van harte welkom voor complete mondzorg voor het hele gezin. U kunt niet alleen voor algemene mondzorg bij ons terecht, maar ook voor mondhygiëne en het voorkomen van tandvleesproblemen.

Nieuwe patiënt? Van harte welkom!
Vul het online inschrijfformulier in voor u en uw gezin.
Of bel direct voor een afspraak: 0546 – 85 17 56.

Een gezonde mond en een mooi gebit beginnen bij het voorkomen van problemen in de mond. Onder het motto ‘voorkomen is beter dan genezen’ besteden wij de nodige aandacht en tijd aan preventie. Hierbij staat een goede bewustwording van het belang van mondverzorging en voeding bij patiënten voorop. We werken nauw samen om uw mond schoon en gezond te houden.

Complete mondzorg voor het hele gezin

  • Dé tandartspraktijk voor volwassenen en kinderen
  • Een behandelplan op maat & persoonlijke aandacht
  • Alle mondzorg onder 1 dak
  • Ruime openingstijden en op dinsdag tot 20:00 uur
  • U wordt goed en snel geholpen

Verder is het goed om te weten dat wij de actuele tandarts tarieven aanhouden die door de overheid zijn vastgesteld. U betaalt dus nooit meer dan nodig is.

Praktijkimpressie

Bij ernstig tandletsel of een spoedgeval

  • Op werkdagen zijn wij voor spoedgevallen bereikbaar op ons reguliere telefoonnummer: 0546 – 85 17 56, mogelijk kunnen wij u dezelfde dag nog helpen. Bij pijnklachten verzoeken wij u om, indien mogelijk, ‘s ochtends voor 10:00 uur te bellen.
  • Indien u geholpen moet worden buiten onze openingstijden dan kunt u contact opnemen met de spoedgevallendienst Tandarts Post Twente053 – 792 00 40. Deze dienst is alleen bedoeld voor dringende spoedgevallen, zoals nabloedingen en ongevallen. Via het antwoordapparaat ontvangt u verdere informatie.

Bent u verhinderd? Zeg uw afspraak tijdig af!

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.