Ga naar de hoofdinhoud
uit 66 reviews

Jouw tandarts in Leusden

Welkom bij Dental Clinics Leusden, dé tandarts in het centrum van Leusden. Je vindt onze tandartspraktijk op De Mulderij 1. Bij ons kun je terecht voor de beste kwaliteit mondzorg binnen een plezierige en moderne tandartspraktijkomgeving. Ons team van ervaren tandartsen, mondhygiënisten en (preventie-)assistenten staat van maandag t/m vrijdag voor je klaar om u de meest optimale mondzorg te bieden.

Wij hanteren de tandartstarieven die door de overheid zijn vastgesteld. Je betaalt bij ons dus nooit meer dan nodig is.

Complete mondzorg bij onze tandartspraktijk in Leusden

 • Wij werken met de modernste apparatuur
 • Extra aandacht voor o.a. mondhygiëne, reconstructieve tandheelkunde en kindertandverzorging
 • Gemakkelijk te bereiken met auto en OV
 • Gratis parkeergelegenheid tegenover de praktijk
 • Geen wachtlijst: je kunt direct terecht
 • Goed bereikbaar voor patiënten in een rolstoel
 • Tandprotheticus in huis
 • Gespecialiseerd in het bleken van tanden met Philips Zoom
 • Gesproken talen: Nederlands, Engels, Arabisch en Spaans

Op zoek naar een tandarts in Woudenberg en Amersfoort?

Woon je in Woudenberg of Amersfoort en ben je op zoek naar een goede tandarts? Wij heten je van harte welkom! Onze praktijk is vanaf zowel Amersfoort als Woudenberg binnen 10 minuten te bereiken. Tegenover onze praktijk ligt een zeer ruime parkeerplaats waar je gratis kunt parkeren.

Onze tandartspraktijk

Onze behandelingen bij Dental Clinics Leusden

Met een persoonlijke aanpak en tandheelkundige zorg van hoge kwaliteit, zorgen wij voor een gezond gebit en goed gevoel bij onze patiënten.

Bij Dental Clinics Leusden kun je onder andere terecht voor:

Wij verzorgen periodiek mondonderzoek (PMO) en stemmen dit af op jouw persoonlijke mondgezondheid en behoeften.

Last van gevoelige tanden, bloedend of teruggetrokken tandvlees, een slechte adem of staan uw tanden wat los? Bezoek de mondhygiënist.

Een gezond gebit heeft alles te maken met gezond tandvlees. Samen zorgen we ervoor dat jouw tandvlees gezond blijft.

Wij verzorgen periodiek mondonderzoek (PMO) en stemmen dit af op jouw persoonlijke mondgezondheid en behoeften.

Last van gevoelige tanden, bloedend of teruggetrokken tandvlees, een slechte adem of staan uw tanden wat los? Bezoek de mondhygiënist.

Een gezond gebit heeft alles te maken met gezond tandvlees. Samen zorgen we ervoor dat jouw tandvlees gezond blijft.

Ons team

Marloes de Kooter

Tandarts-directeur
BIG: 9065921602

Joyce Wind-Wagemakers

Praktijkmanager

Catherine Maceo Pena

Tandarts
BIG: 49930910202

Inge van der Leest

Receptiemedewerker / tandartsassistent

Joffre

Tandtechnieker

Lies van Wegen

Mondhygiënist
BIG: 79928861679

Expeditie Tandarctica - tandenpoetsen alle leeftijden

Gewoon Gaaf

Als ouder kun je samen met je kind veel doen om gaatjes en andere problemen in de mond te voorkomen. Om je hierbij te ondersteunen, maken wij gebruik van Gewoon Gaaf. Dit is een preventiemethode van het Ivoren Kruis die helpt bij het opgroeien met een gezonde mond. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat Gewoon Gaaf tot 40% minder gaatjes bij kinderen kan leiden.

Reconstructieve tandheelkunde

Ons aandachtsgebied is reconstructieve tandheelkunde. Dit houdt in: het opbouwen van alle verloren tandheelkundige weefsels en de preventie hiervan. Duurzaamheid staat hierbij voorop. Welke oplossing het meest geschikt is in jouw situatie zal de tandarts samen met jou bespreken.

Mondhygiënist in Leusden

Heb je last van gevoelige tanden, bloedend of teruggetrokken tandvlees, een slechte adem of staan je tanden wat los? Maak dan een afspraak bij onze ervaren en deskundige mondhygiënisten. De mondhygiënist is gespecialiseerd in het gezond krijgen en houden van jouw mond.

Onze mondhygiënisten werken met de Airflow Prohylaxis Master. Met dit apparaat wordt tandplak zeer effectief verwijderd, zelfs op de moeilijk bereikbare plekken.

Bang voor de tandarts? In Leusden staan we voor je klaar!

Ben je (extreem) bang voor de tandarts? Dan ben je zeker niet alleen. Maar liefst 40% van de Nederlandse volwassenen geeft aan bang te zijn voor de tandarts.

Uit de ervaringen van onze patiënten komt naar voren dat onze tandarts Marloes de Kooter in Leusden dé tandarts is voor angstige patiënten. Zij neemt jouw klachten serieus, plant extra tijd met je in en geeft een duidelijk en professioneel advies. Bekijk onze reviews op Google!

Hulp bij spoedgevallen

Bij ernstig tandletsel of een ongeval:

 • Tijdens onze praktijkuren zijn wij voor spoedgevallen bereikbaar op ons reguliere telefoonnummer: 033 – 7900 020. Mogelijk kunnen wij je dezelfde dag nog helpen.
 • Indien je buiten onze openingstijden moet worden geholpen, kun je bellen naar de spoedgevallendienst: 0900-8602. Dit telefoonnummer is alleen bedoeld voor dringende spoedgevallen, zoals nabloedingen en ongevallen.

Jouw afspraak annuleren

Als je een afspraak hebt gemaakt, rekenen wij op je komst. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij dit 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Wat onze patiënten vinden

Wij streven naar de beste tandheelkundige zorg
Dental Clinics
Leusden

Heel goed Dankjewel voor je aandacht.

hussein ahmad
Dental Clinics
Leusden

Prettige en vriendelijke benadering. Uitstekend en geholpen door Lies.

Joke Ten Voorde
Dental Clinics
Leusden

Ontzettend goed geholpen. Ik heb een behoorlijke angst voor de tandarts en in het specifiek voor naalden. Maar ik ben ontzettend goed en lief geholpen. Dat heeft absoluut een stuk angst en afkeer weggenomen.

Janneke
Dental Clinics
Leusden

Prima service en een uitgebreide menu met behandelingen

Olena Kosiakevych
Dental Clinics
Leusden

Een super meedenkend team. Mooie locatie. Zoek je een nieuwe tandartsenpraktijk dat is dit een aanrader. Ze hebben nog wel een gaatje voor nieuwe patiënten.

Astrid Paagman
Dental Clinics
Leusden

Legt goed uit wat er te gebeuren staat. Kundig, en nemen echt de tijd om alles uit te leggen, en uit te voeren

Roel Folkers
Dental Clinics
Leusden

Zeer vriendelijk ontvangen en hadden een luisterend oor in je wensen wat je wilde laten doen aan je gebit. Daarna hun controle en expertise wat hun bevindingen waren ten opzichte van je gebit en dat met je besproken. Wacht nu op een oproep.

Saskia van Daatselaar
Dental Clinics
Leusden

Ik was erg ontevreden over mijn "oude "tandarts. Na lang twijfelen overgestapt. Helaas kwamen er 3 gaatjes aan het licht, en een verstandskies met een gat. Super geholpen door Marloes en haar team. Ze legt alles uit wat ze doet, dat geeft ontspanning. Zelfs het trekken van mijn verstandskies was heel goed te doen, voor niks zoveel zorgen om gemaakt. Ik ben blij dat ik de overstap gemaakt heb!

Janette B
Dental Clinics
Leusden

Wat een fantastische praktijk! Ik heb redelijk "angst" voor de tandarts, door verhuizing en geen beschikbare praktijk ben ik dan ook een periode niet geweest. Het eerste contact met een zeer vriendelijke medewerker van Dental Clinics Leusden gaf mij direct een goed gevoel en vertrouwen. Met respect en begrip voor mijn verhaal werd de eerste afspraak snel gemaakt. Zowel tandarts Marloes de Kooter als mondhygiënist Lies van Wegen hebben met hun vriendelijke, rustige en professionele manier van benaderen een wereld van verschil gemaakt hoe ik mijn bezoek aan de tandarts heb beleefd. Voor de behandeling nemen ze de tijd voor je en geven een transparant, professioneel en duidelijk advies.

Jacobine Van den Berg
Dental Clinics
Leusden

Ben overgestapt naar deze tandarts. Ik werd uitstekend geïnformeerd tijdens een intake afspraak. Prettige ontspannen sfeer. Moderne apparatuur. Grondige gebitscontrole gehad. Direct vervolgafspraak gemaakt.

Felix Geurts
Dental Clinics - Gezondheid & het gebit – Dental Clinics

Je bent van harte welkom!

Nieuwe patiënt?