Welkom bij uw tandarts in Leusden

Welkom bij Dental Clinics Leusden, uw tandarts in het centrum van Leusden. U vindt onze tandartspraktijk op De Mulderij 1. Bij ons kunt u terecht voor de beste kwaliteit mondzorg binnen een plezierige en moderne tandartspraktijkomgeving. Ons team van ervaren tandartsen, mondhygiënisten en (preventie-)assistenten staat van maandag t/m vrijdag voor u klaar om u de meest optimale mondzorg te bieden.

Wij hanteren de tandartstarieven die door de overheid zijn vastgesteld. U betaalt bij ons dus nooit meer dan nodig is.

Meld u direct online aan!

Op zoek naar een tandarts in Woudenberg en Amersfoort?

Woont u in Woudenberg of Amersfoort en bent u op zoek naar een goede tandarts? Wij heten u van harte welkom! Onze praktijk is vanaf zowel Amersfoort als Woudenberg binnen 10 minuten te bereiken. Tegenover onze praktijk ligt een zeer ruime parkeerplaats waar u gratis kunt parkeren.

Complete mondzorg bij Dental Clinics Leusden

 • Wij werken met de modernste apparatuur;
 • Voor o.a. mondhygiëne, reconstructieve tandheelkunde en kindertandverzorging;
 • 5 dagen per week geopend;
 • Gemakkelijk te bereiken met auto en OV;
 • Gratis parkeergelegenheid tegenover de praktijk;
 • Geen wachtlijst: u kunt direct terecht;
 • Goed bereikbaar voor patiënten in een rolstoel;
 • Tandprotheticus in huis;
 • Gespecialiseerd in het bleken van tanden.

Meld u nu aan als patiënt!

Bent u nog geen patiënt bij ons, maar wilt u dat wel worden? Meld u (en uw eventuele gezinsleden) eenvoudig aan via ons online inschrijfformulier. Wij hebben op dit moment geen wachtlijst. Wilt u zich liever telefonisch inschrijven en meteen een eerste afspraak inplannen? Dat kan natuurlijk ook. Bel dan naar 033 – 7900 020. Wij helpen u graag verder.

Gewoon Gaaf

Als ouder kunt u samen met uw kind veel doen om gaatjes en andere problemen in de mond te voorkomen. Om u hierbij te ondersteunen, maken wij gebruik van Gewoon Gaaf. Dit is een preventiemethode van het Ivoren Kruis die helpt bij het opgroeien met een gezonde mond. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat Gewoon Gaaf tot 40% minder gaatjes bij kinderen kan leiden.

Samen gaan we voor een gezonde kindermond!

Reconstructieve tandheelkunde

Ons aandachtsgebied is reconstructieve tandheelkunde. Dit houdt in: het opbouwen van alle verloren tandheelkundige weefsels en de preventie hiervan. Duurzaamheid staat hierbij voorop. Welke oplossing het meest geschikt is in uw situatie zal uw tandarts samen met u bespreken.

Mondhygiënist in Leusden

Heeft u last van gevoelige tanden, bloedend of teruggetrokken tandvlees, een slechte adem of staan uw tanden wat los? Maak dan een afspraak bij onze ervaren en deskundige mondhygiënisten. De mondhygiënist is gespecialiseerd in het gezond krijgen en houden van uw mond.

Onze mondhygiënisten werken met de Airflow Prohylaxis Master. Met dit apparaat worden tandplak en biofilm zeer effectief verwijderd, zelfs op de moeilijk bereikbare plekken.

Bang voor de tandarts?

Bent u (extreem) bang voor de tandarts? Dan bent u zeker niet alleen. Maar liefst 40% van de Nederlandse volwassenen geeft aan bang te zijn voor de tandarts.

Uit de ervaringen van onze patiënten komt naar voren dat onze tandarts Marloes de Kooter dé tandarts is voor angstige patiënten. Zij neemt uw klachten serieus, plant extra tijd met u in en geeft een duidelijk en professioneel advies. Bekijk onze reviews op Google!

 

Spoed

Bij ernstig tandletsel of een ongeval:

 • Tijdens onze praktijkuren zijn wij voor spoedgevallen bereikbaar op ons reguliere telefoonnummer: 033 – 7900 020. Mogelijk kunnen wij u dezelfde dag nog helpen.
 • Indien u buiten onze openingstijden moet worden geholpen, kunt u bellen naar de spoedgevallendienst: 0900-8602. Dit telefoonnummer is alleen bedoeld voor dringende spoedgevallen, zoals nabloedingen en ongevallen.

Bent u verhinderd? Zeg uw afspraak tijdig af!

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.