Tandartspraktijk Dental ClinicsWelkom bij uw tandarts in Leusden

Welkom bij Dental Clinics Leusden, een nieuwe tandartspraktijk op De Mulderij 1 in Leusden. Bij ons kunt u terecht voor de beste kwaliteit mondzorg, binnen een plezierige en moderne praktijkomgeving. Hierbij hanteren we de actuele tarieven die door de overheid zijn vastgesteld. U betaalt dus nooit meer dan nodig is.

Complete mondzorg bij Dental Clinics Leusden

  • Dé tandarts in Leusden en omgeving voor volwassenen en kinderen.
  • Wij werken met de modernste apparatuur.
  • Voor o.a. mondhygiëne, reconstructieve tandheelkunde en kindertandverzorging.
  • Goede zorg, precisie en innovatie staan bij ons voorop.
  • 5 dagen per week geopend.
  • Makkelijk bereikbaar met auto en OV en gratis parkeren bij de praktijk.

Meld u nu aan als patiënt!

Momenteel wordt er nog hard gewerkt aan de verbouwing van onze tandartspraktijk. Vanaf medio september 2021 bent u van harte welkom.

Wilt u alvast verzekerd zijn van een plek in onze tandartspraktijk? U kunt uzelf en uw gezinsleden eenvoudig aanmelden via het online inschrijfformulier. Liever bellen? Neem dan telefonisch contact met ons op via: 0337 – 900 020.

Schrijf u nu in en ontvang een elektrische tandenborstel!

Wanneer u zich snel inschrijft, bent u niet alleen verzekerd van een plek. U krijgt ook een elektrische tandenborstel cadeau! De eerste 100 inschrijvingen ontvangen namelijk een gratis OralB Pro 2700 t.w.v. €59,95! Schrijf u dus snel in als patiënt bij onze praktijk. Actievoorwaarden

winactie Dental Clinics Leusden
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlKooter, M.E.L. de is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Gewoon Gaaf

Als ouder kunt u samen met uw kind veel doen om gaatjes en andere problemen in de mond te voorkomen. Om u hierbij te ondersteunen, maken wij gebruik van Gewoon Gaaf. Dit is een preventiemethode van het Ivoren Kruis die helpt bij het opgroeien met een gezonde mond. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat Gewoon Gaaf tot 70% minder gaatjes bij kinderen kan leiden.

Reconstructieve tandheelkunde

Ons aandachtsgebied is reconstructieve tandheelkunde. Dit houdt in: het opbouwen van alle verloren tandheelkundige weefsels en de preventie hiervan. Duurzaamheid staat hierbij voorop. Welke oplossing het meest geschikt is in uw situatie zal uw tandarts samen met u bespreken.

Praktijkimpressie Dental Clinics Leusden