Let op: momenteel hanteren wij een patiëntenstop. Hierdoor kunt u zich helaas niet inschrijven in onze praktijk. 

Complete mondzorg voor het hele gezin

Welkom bij Dental Clinics Joure. Onze professionele en moderne praktijk ligt aan de zuidelijke grens van Joure en is hierdoor ook zeer goed bereikbaar voor inwoners van Scharsterbrug, Ouwsterhaule, Haskerhorne en Boornzwaag. Bij ons vindt u complete mondzorg voor het hele gezin onder één dak. En dat tegen de tarieven die door de overheid zijn vastgesteld. U betaalt dus nooit meer dan nodig is.

Een optimale mondgezondheid

  • Dé tandartspraktijk voor het hele gezin
  • Complete mondzorg onder één dak, o.a. orthodontie, tanden bleken of kindertandverzorging
  • Moderne en (rolstoel)toegankelijke praktijk
  • 5 dagen per week geopend
  • U wordt professioneel en snel geholpen

Praktijkimpressie

tandartspraktijk Joure - tandtechniek Dental Clinics Joure

Orthodontie voor kinderen en volwassenen

Een beugel zorgt voor een gezond en goed functionerend gebit. Met rechte tanden en kiezen kunt u beter kauwen, tandenpoetsen, lachen en praten. Tandarts voor orthodontie Suzanne Stoffels helpt u samen met de rest van het team aan een gezond en regelmatig gebit, zodat u kunt genieten van een stralende lach. Voor een beugelbehandeling heeft u een verwijzing van een tandarts of mondhygiënist uit ons team nodig.

tandarts Joure - röntgen Dental Clinics Joure

Implantaat van hoge kwaliteit

Een implantaat is een klein schroefje dat de tandwortel vervangt en de basis voor een kroon, brug of prothese vormt. Een implantaat kan een belangrijke bijdrage leveren aan het verbeteren van draagcomfort, functie en uiterlijk. In het geval van verlies van één of meerdere tanden of kiezen, kunt u samen met onze tandarts-implantoloog kijken naar de beste oplossing voor uw gebit. Door zijn brede kennis en vele ervaring kunt u rekenen op professioneel advies en de beste behandeling.

Ernstig tandletsel of een ongeval

  • Tijdens onze praktijkuren zijn wij voor spoedgevallen bereikbaar op ons reguliere telefoonnummer: 0513 – 411 711. Mogelijk kunnen wij u dezelfde dag nog helpen.
  • Indien u buiten onze openingstijden moet worden geholpen, kunt u bellen naar de spoedgevallendienst: 0900 – 411 20 08. Dit telefoonnummer is alleen bedoeld voor dringende spoedgevallen, zoals nabloedingen en ongevallen.

Verhinderd? Laat het ons op tijd weten

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het u niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit minimaal 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.