Complete mondzorg voor het hele gezin

Welkom bij Dental Clinics Joure. Bij ons vindt u complete mondzorg voor het hele gezin onder één dak. Zo bent u naast algemene tandheelkunde ook van harte welkom voor mondhygiëne, een implantaat, een kroon of brug, orthodontie, een wortelkanaalbehandeling, het bleken van uw tanden, kleine kaakchirurgische behandelingen en kindertandverzorging. En dat tegen de tarieven die door de overheid zijn vastgesteld. U betaalt dus nooit meer dan nodig is. Onze professionele en moderne praktijk ligt aan de zuidelijke grens van Joure en is hierdoor ook zeer goed bereikbaar voor inwoners van Scharsterbrug, Ouwsterhaule, Haskerhorne en Boornzwaag.

Een optimale mondgezondheid

mondhygiënist Joure - mondhygiënist Dental Clinics JoureIn de mond zitten veel bacteriën die onder andere gaatjes en tandvleesontstekingen kunnen veroorzaken. Daarom besteden wij de nodige aandacht aan preventie en mondhygiëne. Uw tandarts controleert de gezondheid van uw tandvlees en adviseert u indien nodig een behandeling bij de preventie-assistent, mondhygiënist of tandarts-parodontoloog. Zo zorgen we samen met u voor een optimale mondgezondheid.

Implantaat van hoge kwaliteit

Een implantaat is een klein schroefje dat de tandwortel vervangt en de basis voor een kroon, brug of prothese vormt. Een implantaat kan een belangrijke bijdrage leveren aan het verbeteren van het draagcomfort, de functie en het uiterlijk van de gebitsprothese of het eigen gebit. In het geval van verlies van één of meerdere tanden of kiezen, kunt u samen met onze tandarts-implantoloog Henri Uijlenbroek kijken naar de beste oplossing voor uw gebit. Door zijn brede kennis en vele ervaring kunt u rekenen op professioneel advies en de beste behandeling. Tandarts Uijlenbroek is geregistreerd als implantoloog bij de NVOI (Nederlandse Vereniging voor Orale Implantologie).

tandarts Joure - tandarts Dental Clinics JoureOrthodontie voor kinderen en volwassenen

Een beugel zorgt voor een gezond en goed functionerend gebit. Met rechte tanden en kiezen kunt u beter kauwen, tandenpoetsen, lachen en praten. Tandarts voor orthodontie Suzanne Stoffels helpt u samen met de rest van het team aan een gezond en regelmatig gebit, zodat u kunt genieten van een stralende lach. Voor een beugelbehandeling heeft u een verwijzing van een tandarts of mondhygiënist uit ons team nodig.

Praktische informatie

Bij ernstig tandletsel of een ongeval:

  • Tijdens onze praktijkuren zijn wij voor spoedgevallen bereikbaar op ons reguliere telefoonnummer: 0513 – 411 711. Mogelijk kunnen wij u dezelfde dag nog helpen.
  • Indien u buiten onze openingstijden moet worden geholpen, kunt u bellen naar de spoedgevallendienst: 0900 – 411 20 08. Dit telefoonnummer is alleen bedoeld voor dringende spoedgevallen, zoals nabloedingen en ongevallen.

Onze praktijk is zelfstandig toegankelijk, ook voor mensen in een rolstoel of minder validen. Patiënten die niet zelf in de tandartsstoel kunnen plaatsnemen worden geholpen. Als de transfer van rolstoel naar tandartsstoel niet mogelijk is, kan de patiënt eventueel in de rolstoel worden behandeld of verwijzen we door naar een praktijk met de juiste voorzieningen.

tandartspraktijk Joure - receptie Dental Clinics JoureTijdig afzeggen afspraak

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het u niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit minimaal 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

 

nvoi_logo_250x125nvoi-kopie