Complete mondzorg voor het hele gezin

Welkom bij Dental Clinics Schoonhoven. In onze gezellige en professionele praktijk aan de Debijelaan vindt u complete mondzorg voor het hele gezin. Wij werken nauw samen om uw mond schoon en gezond te houden. En dat tegen de tarieven die door de overheid zijn vastgesteld. U betaalt dus nooit meer dan nodig is. Naast algemene tandheelkunde kunt u ook bij ons terecht voor preventie en mondhygiëne, kindertandverzorging en kroon- en brugwerk.

Preventie en mondhygiëne

In de mond zitten veel bacteriën die onder andere gaatjes en tandvleesontstekingen kunnen veroorzaken. Daarom besteden wij veel aandacht aan preventie en mondhygiëne. Onze paro preventie-assistent Nurcan Ozturk en preventie-assistent Janet Bleijenberg-van Esch helpen u bij het voorkomen van tandvleesproblemen. Indien u al tandvleesproblemen heeft, kunt u terecht bij mondhygiënist Sanja Hamaker-Stanisic.

kindertandverzorging Schoonhoven - Dental Clinics SchoonhovenKindertandverzorging

Goede zorg voor het melkgebit is belangrijk voor het ontwikkelen van een gezond blijvend gebit. Daarom kunnen kinderen tot 18 jaar terecht bij kindertandverzorgende Mirjam Jansen-Eggink. Zij besteedt veel aandacht aan onder andere het verzorgen en onderhouden van het melkgebit. Zo wordt de mondgezondheid nauwlettend gevolgd en kunnen we dankzij een tijdige aanpak de kans op problemen in de mond verkleinen.

Praktische informatie

Bij ernstig tandletsel of een ongeval:

  • Tijdens onze praktijkuren zijn wij voor spoedgevallen bereikbaar op ons reguliere telefoonnummer: 0182 – 383 334. Mogelijk kunnen wij u dezelfde dag nog helpen.
  • Indien u buiten onze openingstijden moet worden geholpen, kunt u bellen naar de Tandartsspoedpraktijk: 0900-8602. Dit telefoonnummer is alleen bedoeld voor dringende spoedgevallen, zoals nabloedingen en ongevallen. U kunt ook een afspraak maken via hun webportaal.

Onze praktijk is zelfstandig toegankelijk, ook voor mensen in een rolstoel of minder validen. Patiënten die niet zelf in de tandartsstoel kunnen plaatsnemen worden geholpen. Als de transfer van rolstoel naar tandartsstoel niet mogelijk is, kan de patiënt eventueel in de rolstoel worden behandeld of verwijzen we door naar een praktijk met de juiste voorzieningen.

tandarts Schoonhoven - Dental Clinics SchoonhovenTijdig afzeggen afspraak

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit minimaal 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.