Complete mondzorg voor het hele gezin

Welkom bij Dental Clinics Schoonhoven. In onze gezellige en professionele praktijk aan de Debijelaan vindt u complete mondzorg voor het hele gezin. Wij werken nauw samen om uw mond schoon en gezond te houden. En dat tegen de tarieven die door de overheid zijn vastgesteld. U betaalt dus nooit meer dan nodig is.

Meld u en uw gezinsleden eenvoudig aan als patiënt via ons online inschrijfformulier of bel direct voor een afspraak: 0182 – 383 334.

Preventieve, reguliere en esthetische mondzorg

  • Dé tandartspraktijk voor volwassenen en kinderen
  • Persoonlijke kennismaking en op maat gemaakte behandelplannen
  • Naast algemene tandheelkunde bieden wij o.a. ook kindertandverzorging en kroon- en brugwerk
  • Rolstoeltoegankelijke praktijk
  • Ruime openingstijden, ook op zaterdag

Praktijkimpressie

kindertandverzorgende Schoonhoven - tandarts voor kinderen Dental Clinics Schoonhoven

Kindertandverzorging

Goede zorg voor het melkgebit is belangrijk voor het ontwikkelen van een gezond blijvend gebit. Daarom kunnen kinderen tot 18 jaar terecht bij Dental Clinics Schoonhoven. Er wordt veel aandacht besteed aan onder andere het verzorgen en onderhouden van het melkgebit. Zo wordt de mondgezondheid nauwlettend gevolgd en kunnen we dankzij een tijdige aanpak de kans op problemen in de mond verkleinen.

Online inschrijven of eerst even kennismaken?

Aarzel niet, neem gerust contact met ons op als u vragen heeft of twijfelt over een behandeling. Ook als u wilt kennismaken, staan wij voor u klaar. Wij geven u graag een vrijblijvende rondleiding in de praktijk. Want: een persoonlijke kennismaking is de beste start van een goede relatie!

Indien verhinderd, horen wij het graag!

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Wat te doen bij een spoedgeval?

Bij ernstig tandletsel of een ongeval:

  • Tijdens onze praktijkuren zijn wij voor spoedgevallen bereikbaar op ons reguliere telefoonnummer: 0182 – 383 334. Mogelijk kunnen wij u dezelfde dag nog helpen.
  • Indien u buiten onze openingstijden moet worden geholpen, kunt u bellen naar de Tandartsspoedpraktijk: 0900-8602. Dit telefoonnummer is alleen bedoeld voor dringende spoedgevallen, zoals nabloedingen en ongevallen. U kunt ook een afspraak maken via hun webportaal.