Ga naar de hoofdinhoud
uit 73 reviews

Jouw tandarts in Schoonhoven

Ben je op zoek naar een tandarts in Schoonhoven? Wij heten je van harte welkom! In onze gezellige en professionele tandartspraktijk aan de Debijelaan vind je complete mondzorg voor het hele gezin. Zo kun je bij ons terecht voor de reguliere controles, maar ook voor kroon- en brugwerk en het bleken van je tanden. Wij werken nauw met je samen om jouw mond schoon en gezond te houden. En dat tegen de tarieven die door de overheid zijn vastgesteld. Je betaalt dus nooit meer dan nodig is.

Over Dental Clinics Schoonhoven

 • Dé tandartspraktijk voor volwassenen en kinderen
 • Ervaren team van tandartsen, mondhygiënisten en preventie-assistenten
 • Preventieve, reguliere en esthetische mondzorg
 • We werken volgens op maat gemaakte behandelplannen
 • Naast algemene tandheelkunde bieden wij onder andere kindertandverzorging en kroon- en brugwerk
 • Rolstoeltoegankelijke tandartspraktijk
 • Ook op zaterdag geopend

Ga met je kind op Expeditie Tandarctica

Vanaf het moment dat het eerste tandje bij je kind doorkomt, is het belangrijk elke dag goed te poetsen. Het kan alleen lastig zijn (jonge) kinderen te motiveren goed voor hun mond te zorgen. Ze vinden tandenpoetsen maar saai en zien er vaak ook niet direct het nut van in. Daarnaast wordt een bezoek aan de tandarts soms als spannend ervaren. Gelukkig hebben wij hiervoor een oplossing: Expeditie Tandarctica. Meer informatie over dit project vind je op deze pagina.

Onze tandartspraktijk is rolstoelvriendelijk. Op de begane grond vind je onze receptie, de wachtruimte, de behandelkamers en het toilet.

Onze tandartspraktijk

Onze behandelingen bij Dental Clinics Schoonhoven

Met een persoonlijke aanpak en tandheelkundige zorg van hoge kwaliteit, zorgen wij voor een gezond gebit en goed gevoel bij onze patiënten.

Bij Dental Clinics Schoonhoven kun je onder andere terecht voor:

Wij verzorgen periodiek mondonderzoek (PMO) en stemmen dit af op jouw persoonlijke mondgezondheid en behoeften.

Last van gevoelige tanden, bloedend of teruggetrokken tandvlees, een slechte adem of staan uw tanden wat los? Bezoek de mondhygiënist.

Een gezond gebit heeft alles te maken met gezond tandvlees. Samen zorgen we ervoor dat jouw tandvlees gezond blijft.

Wij verzorgen periodiek mondonderzoek (PMO) en stemmen dit af op jouw persoonlijke mondgezondheid en behoeften.

Last van gevoelige tanden, bloedend of teruggetrokken tandvlees, een slechte adem of staan uw tanden wat los? Bezoek de mondhygiënist.

Een gezond gebit heeft alles te maken met gezond tandvlees. Samen zorgen we ervoor dat jouw tandvlees gezond blijft.

Ons team

Urszula Wilinska-Koltowska

Tandarts-directeur
BIG: 49916471602

Nellie van der Meer

Praktijkmanager

Manon Kole

Officemanager

Anouk de Vos

Tandarts
BIG: 19933614502

Ans Ooijevaar

Tandartsassistent

Carin

Receptiemedewerker / sterilisatie-assistent

DC Schoonhoven 27-09-2023 19

Kindertandverzorging

Goede zorg voor het melkgebit is belangrijk voor het ontwikkelen van een gezond blijvend gebit. Daarom kunnen kinderen tot 18 jaar terecht bij Dental Clinics Schoonhoven. Er wordt veel aandacht besteed aan onder andere het verzorgen en onderhouden van het melkgebit. Zo wordt de mondgezondheid nauwlettend gevolgd en kunnen we dankzij een tijdige aanpak de kans op problemen in de mond verkleinen.

DC Schoonhoven 27-09-2023 28

Online inschrijven of eerst even kennismaken?

Aarzel niet, neem gerust contact met ons op als je vragen hebt of twijfelt over een behandeling. Ook als je wilt kennismaken, staan wij voor je klaar. Wij geven je graag een vrijblijvende rondleiding in onze tandartspraktijk. Want: een persoonlijke kennismaking is de beste start van een goede relatie!

Hulp bij spoedgevallen

Bij ernstig tandletsel of een ongeval:

 • Tijdens onze praktijkuren zijn wij voor spoedgevallen bereikbaar op ons reguliere telefoonnummer: 0182 – 383 334. Mogelijk kunnen wij je dezelfde dag nog helpen.
 • Indien je buiten onze openingstijden moet worden geholpen, kun je bellen naar de Tandartsspoedpraktijk0900-8602. Dit telefoonnummer is alleen bedoeld voor dringende spoedgevallen, zoals nabloedingen en ongevallen. Je kunt ook een afspraak maken via hun webportaal.

Jouw afspraak annuleren

Als je een afspraak hebt gemaakt, rekenen wij op je komst. Lukt het niet om je afspraak na te komen, dan vragen wij jou dit 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar. Wat te doen bij een spoedgeval?

Ga direct naar

Contactgegevens

Schoonhoven
Debijelaan 2
2871 LE Schoonhoven
 
Geen wachtlijst

Openingstijden

 • Maandag 08:00 - 17:00
 • Dinsdag 08:00 - 17:00
 • Woensdag 08:00 - 17:00
 • Donderdag 08:00 - 17:00
 • Vrijdag 08:00 - 17:00
 • Zaterdag* 08:30 - 17:00
  *Wij zijn de eerste zaterdag van de maand geopend.

Telefonische bereikbaarheid:
Maandag t/m vrijdag: 8:00 – 17:00 uur
Eerste zaterdag van de maand: 8:30 – 17:00 uur

Wat onze patiënten vinden

Wij streven naar de beste tandheelkundige zorg
Dental Clinics
Schoonhoven

Over de professionele mondhygiënistische behandeling van Sanja Hamaker zijn wij dik tevreden. Daarnaast is zij als persoon sympathiek en vriendelijk.

Cees
Dental Clinics
Schoonhoven

een prettige vakkundige behandeling door tandarts Anouk de Vos.

Corry de Ridder
Dental Clinics
Schoonhoven

Hoi , Ik wilde je even laten weten dat ik een geweldige mondhygiënist heb gevonden die echt fantastische resultaten boekt! Ik ben zo blij met het zichtbare verschil dat ze heeft gemaakt in mijn mondgezondheid. Ik had al een tijdje last van tandsteen, maar sinds ik bij deze mondhygiënist ben geweest, is mijn mond echt opgeknapt. Ze heeft me niet alleen geholpen om mijn tandvlees gezonder te maken, maar ook om tandsteen te verwijderen en mijn tanden witter te maken. Het resultaat is echt verbluffend! Wat ik vooral waardeer aan deze mondhygiënist is haar professionele aanpak en haar zorgvuldigheid tijdens de behandelingen. Ze legt alles duidelijk uit en zorgt ervoor dat ik me op mijn gemak voel. Ik voel me echt in goede handen bij haar. Ik wilde je dit gewoon even laten weten, omdat ik weet dat je ook op zoek was naar een goede mondhygiënist. Ik kan haar echt van harte aanbevelen! Groetjes,

A
Dental Clinics
Schoonhoven

Uitstekende tandarts, ik ben blij dat zij goede zorg verlenen en niet zo heel commercieel zijn. Een beetje mag wel, maar ik merk dat mijn belang voorop staat.

Mario Piekhaar
Dental Clinics
Schoonhoven

Prettig en duidelijk contact gehad en goed advies gekregen.

G.J. Bootsma
Dental Clinics
Schoonhoven

Zeer tevreden over behandeling van Sanja, Altijd vriendelijk en behulpzaam, ze stel mij altijd op mijn gemak waardoor ik ontspannend in de stoel kan liggen tijdens een behandeling.

iva hak
Dental Clinics
Schoonhoven

Over het algemeen in orde. Aan de telefoon klinken ze soms wat gehaast of ongeïnteresseerd en ik werd bijvoorbeeld te veel berekend voor een afspraak bij de mondhygiënist. Na enkele stappen te ondernemen lukte het hier een bezwaar voor aan te laten maken, dat lijkt nu naar tevredenheid in behandeling te zijn. Koste echter wel meer moeite dan het had hoeve kosten.

Bastiaan Van Dijk
Dental Clinics
Schoonhoven

Het is een zeer vakkundig en vriendelijk team en doen er alles aan om je met een glimlach de deur uit te laten gaan. Laatst een bezoek aan de preventie assistente en een verstandskies die getrokken moest worden en beide behandelingen zijn super goed gedaan!

Melissa de Jong
Dental Clinics
Schoonhoven

Sanja is een heel fijne mondhygiënist! Zorgvuldig, geduldig en deskundig! Ze speelt het altijd klaar om me pijnloos te helpen! Tandarts Angelo Micropoulias ( excuus als mijn spelling niet correct is) is een prima tandarts. Hij luistert goed naar wat ik vraag en onderzoekt wat en óf er wat aan de hand is. Hij werkt rustig en vlot en je staat verrassend snel weer naast de stoel! Ik ben er dankbaar voor dat het team ook in Corona-tijd doorgewerkt heeft! Ik ben 68 jaar en vergeleken bij vroeger ga ik zeer ontspannen naar de praktijk!!!!

Marja Schoonen
Dental Clinics
Schoonhoven

Zeer positieve ervaring gehad met behandeling van zesjarige door de “kinder” tandarts en assistent. Tandarts en assistent zijn zeer zorgzaam en geduldig zodat we met glimlach de praktijk konden verlaten. Ze weten het kind op zijn gemak te stellen, hulde daarvoor.

M. Looren
Dental Clinics - Gezondheid & het gebit – Dental Clinics

Je bent van harte welkom!

Nieuwe patiënt?