Uw tandarts in Schoonhoven

Bent u op zoek naar een tandarts in Schoonhoven? Wij heten u van harte welkom! In onze gezellige en professionele tandartspraktijk aan de Debijelaan vindt u complete mondzorg voor het hele gezin. Zo kunt u bij ons terecht voor de reguliere controles, maar ook voor kroon- en brugwerk en het bleken van uw tanden. Wij werken nauw met u samen om uw mond schoon en gezond te houden. En dat tegen de tarieven die door de overheid zijn vastgesteld. U betaalt dus nooit meer dan nodig is.

Eenvoudig online aanmelden

Meld u en uw gezinsleden eenvoudig aan als patiënt via ons online inschrijfformulier of bel direct voor een afspraak naar 0182 – 383 334.

Over Dental Clinics Schoonhoven

  • Dé tandartspraktijk voor volwassenen en kinderen
  • Ervaren team van tandartsen, mondhygiënisten en preventie-assistenten
  • Preventieve, reguliere en esthetische mondzorg
  • We werken volgens op maat gemaakte behandelplannen
  • Naast algemene tandheelkunde bieden wij onder andere kindertandverzorging en kroon- en brugwerk
  • Rolstoeltoegankelijke tandartspraktijk
  • Ook op zaterdag geopend

Ga met uw kind op Expeditie Tandarctica

Vanaf het moment dat het eerste tandje bij uw kind doorkomt, is het belangrijk elke dag goed te poetsen. Het kan alleen lastig zijn (jonge) kinderen te motiveren goed voor hun mond te zorgen. Ze vinden tandenpoetsen maar saai en zien er vaak ook niet direct het nut van in. Daarnaast wordt een bezoek aan de tandarts soms als spannend ervaren. Gelukkig hebben wij hiervoor een oplossing: Expeditie Tandarctica. Meer informatie over dit project vindt u op deze pagina.

Onze tandartspraktijk is rolstoelvriendelijk. Op de begane grond vindt u onze receptie, de wachtruimte, de behandelkamers en het toilet.

Kindertandverzorging

Goede zorg voor het melkgebit is belangrijk voor het ontwikkelen van een gezond blijvend gebit. Daarom kunnen kinderen tot 18 jaar terecht bij Dental Clinics Schoonhoven. Er wordt veel aandacht besteed aan onder andere het verzorgen en onderhouden van het melkgebit. Zo wordt de mondgezondheid nauwlettend gevolgd en kunnen we dankzij een tijdige aanpak de kans op problemen in de mond verkleinen.

Online inschrijven of eerst even kennismaken?

Aarzel niet, neem gerust contact met ons op als u vragen heeft of twijfelt over een behandeling. Ook als u wilt kennismaken, staan wij voor u klaar. Wij geven u graag een vrijblijvende rondleiding in onze tandartspraktijk. Want: een persoonlijke kennismaking is de beste start van een goede relatie!

Indien verhinderd, horen wij het graag!

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Wat te doen bij een spoedgeval?

Bij ernstig tandletsel of een ongeval:

  • Tijdens onze praktijkuren zijn wij voor spoedgevallen bereikbaar op ons reguliere telefoonnummer: 0182 – 383 334. Mogelijk kunnen wij u dezelfde dag nog helpen.
  • Indien u buiten onze openingstijden moet worden geholpen, kunt u bellen naar de Tandartsspoedpraktijk: 0900-8602. Dit telefoonnummer is alleen bedoeld voor dringende spoedgevallen, zoals nabloedingen en ongevallen. U kunt ook een afspraak maken via hun webportaal.