Uw tandarts in Gieten

U bent van harte welkom in onze moderne tandartspraktijk gevestigd op Schoolstraat 13. Ons ervaren team staat dagelijks voor u en uw gezin klaar. U kunt rekenen op mondzorg van de hoogst mogelijk kwaliteit, alles onder één dak.

Meld u en uw gezinsleden eenvoudig aan als patiënt via ons online inschrijfformulier of bel direct voor een afspraak: 0592-262 844.

Complete mondzorg bij Dental Clinics Gieten

  • Dé tandartspraktijk voor volwassenen en kinderen.
  • Professionele en moderne tandartspraktijk aan de Schoolstraat.
  • Ook voor o.a. implantaten en mondhygiëne.
  • Wij hanteren de actuele tandarts tarieven die door de overheid zijn vastgesteld.
    U betaalt dus nooit meer dan nodig is.
  • 5 dagen per week geopend.

Een gezonde mond dankzij onze mondhygiënisten en preventie-assistenten

In de mond zitten miljarden bacteriën. Dit is heel normaal, maar het is wel belangrijk om uw gebit hier goed tegen te beschermen. Indien deze bacteriën niet goed worden verwijderd, kunnen ze tandvleesontstekingen of gaatjes veroorzaken. Om dit te voorkomen besteden wij de nodige aandacht aan preventie. Onze mondhygiënisten en preventie-assistenten hebben extra kennis over het gezond maken en houden van uw mond en helpen u graag verder. Samen met u zorgen zij voor het in stand houden van het tandvlees en geven zij u advies over voeding en mondverzorging.

Een implantaat van hoge kwaliteit

Een implantaat is een schroefje dat de tandwortel vervangt en de basis vormt voor een kroon, brug of prothese. Een implantaat kan een belangrijke bijdrage leveren aan het verbeteren van het draagcomfort, de functie en het uiterlijk van de gebitsprothese of het eigen gebit. In het geval van verlies van één of meerdere tanden of kiezen, kijken wij samen met u naar de beste oplossing voor uw gebit. Onze tandarts-implantoloog Ingmar Jager helpt u graag verder.

Spoedgeval?

  • Tijdens onze openingstijden kunt u bij spoed, zoals een ernstig tandletsel of een ongeval, naar de tandartspraktijk bellen: 0592 – 262 844. Als u voor 10.00 uur belt, kunt u dezelfde dag nog worden geholpen. Wanneer u na 10.00 uur belt, proberen wij u dezelfde dag nog te zien, maar kan het voorkomen dat u de volgende dag wordt geholpen.
  • Buiten onze openingstijden kunt u bellen naar de spoedgevallendienst: 0900 – 101 23 45. Bij een ongeval, nabloeding of een andere acute klacht, kunt u dan terecht bij de dienstdoende tandarts. De spoedgevallendienst is ’s avonds, ’s nachts en in de weekeinden telefonisch bereikbaar, evenals op algemeen erkende feestdagen. Let op: het is verplicht om een geldig identificatiebewijs en uw zorgpas mee te nemen. Houd er tevens rekening mee dat de spoedbehandeling contant/per pin dient te worden voldaan.

Bent u verhinderd? Zeg uw afspraak tijdig af!

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Praktijkimpressie