uit 124 reviews

Jouw tandarts in Gieten

Je bent van harte welkom in onze moderne tandartspraktijk gevestigd op Schoolstraat 13. Ons ervaren team staat dagelijks voor jou en je gezin klaar. Je kunt rekenen op mondzorg van de hoogst mogelijk kwaliteit, alles onder één dak.

Complete mondzorg bij Dental Clinics Gieten

  • Dé tandartspraktijk voor volwassenen en kinderen.
  • Professionele en moderne tandartspraktijk aan de Schoolstraat.
  • Ook voor o.a. implantaten en mondhygiëne.
  • Wij hanteren de actuele tandarts tarieven die door de overheid zijn vastgesteld. Je betaalt dus nooit meer dan nodig is.
  • 5 dagen per week geopend.

Onze tandartspraktijk

Onze behandelingen bij Dental Clinics Gieten

Met een persoonlijke aanpak en tandheelkundige zorg van hoge kwaliteit, zorgen wij voor een gezond gebit en goed gevoel bij onze patiënten.

Bij Dental Clinics Gieten kun je onder andere terecht voor:

Wij verzorgen periodiek mondonderzoek (PMO) en stemmen dit af op jouw persoonlijke mondgezondheid en behoeften.

Last van gevoelige tanden, bloedend of teruggetrokken tandvlees, een slechte adem of staan uw tanden wat los? Bezoek de mondhygiënist.

Een gezond gebit heeft alles te maken met gezond tandvlees. Samen zorgen we ervoor dat jouw tandvlees gezond blijft.

Wij verzorgen periodiek mondonderzoek (PMO) en stemmen dit af op jouw persoonlijke mondgezondheid en behoeften.

Last van gevoelige tanden, bloedend of teruggetrokken tandvlees, een slechte adem of staan uw tanden wat los? Bezoek de mondhygiënist.

Een gezond gebit heeft alles te maken met gezond tandvlees. Samen zorgen we ervoor dat jouw tandvlees gezond blijft.

Ons team

Annette Arends

Praktijkmanager

Adela Horoskovic

Tandartsassistent

Annelie de Roo

Tandarts
BIG: 9927475002

Astrid Kanon - Padding

Receptiemedewerker

Carola Raatjes

Tandartsassistent

Claudia Kalk

Mondhygiënist

Een gezonde mond dankzij onze mondhygiënisten en preventie-assistenten

In de mond zitten miljarden bacteriën. Dit is heel normaal, maar het is wel belangrijk om het gebit hier goed tegen te beschermen. Indien deze bacteriën niet goed worden verwijderd, kunnen ze tandvleesontstekingen of gaatjes veroorzaken. Om dit te voorkomen besteden wij de nodige aandacht aan preventie. Onze mondhygiënisten en preventie-assistenten hebben extra kennis over het gezond maken en houden van jouw mond en helpen je graag verder. Samen met jou zorgen zij voor het in stand houden van het tandvlees en geven zij advies over voeding en mondverzorging.

Een implantaat van hoge kwaliteit

Een implantaat is een schroefje dat de tandwortel vervangt en de basis vormt voor een kroon, brug of prothese. Een implantaat kan een belangrijke bijdrage leveren aan het verbeteren van het draagcomfort, de functie en het uiterlijk van de gebitsprothese of het eigen gebit. In het geval van verlies van één of meerdere tanden of kiezen, kijken wij samen met jou naar de beste oplossing voor je gebit. Onze tandarts-implantoloog Ingmar Jager helpt je graag verder.

Hulp bij spoedgevallen

  • Tijdens onze openingstijden kun je bij spoed, zoals een ernstig tandletsel of een ongeval, naar de tandartspraktijk bellen: 0592 – 262 844. Als je voor 10.00 uur belt, kun je dezelfde dag nog worden geholpen. Wanneer je na 10.00 uur belt, proberen wij u dezelfde dag nog te zien, maar kan het voorkomen dat je de volgende dag wordt geholpen.
  • Buiten onze openingstijden kun je bellen naar de spoedgevallendienst: 0900 – 101 23 45. Bij een ongeval, nabloeding of een andere acute klacht, kun je dan terecht bij de dienstdoende tandarts. De spoedgevallendienst is ’s avonds, ’s nachts en in de weekeinden telefonisch bereikbaar, evenals op algemeen erkende feestdagen. Let op: het is verplicht om een geldig identificatiebewijs en je zorgpas mee te nemen. Houd er tevens rekening mee dat de spoedbehandeling contant/per pin dient te worden voldaan.

Jouw afspraak annuleren

Als je een afspraak hebt gemaakt, rekenen wij op je komst. Lukt het niet om je afspraak na te komen, dan vragen wij dit 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Wat onze patiënten vinden

Wij streven naar de beste tandheelkundige zorg
Dental Clinics
Gieten

Supergoed geholpen door Marijke en Adella. Marijke, je bent een vakvrouw!! Ik ben jullie heel erg dankbaar voor mijn mooie gebit. Binnen 3 maanden alles top geregeld!!!

Jolanda Kiers
Dental Clinics
Gieten

Heel tevreden over tandarts Lukas. Hij is vakkundig en besteedt veel zorg en aandacht aan de behandelingen.

J.D. H.
Dental Clinics
Gieten

Fijne praktijk met ruimte voor persoonlijke aandacht.

Ben Minkjan
Dental Clinics
Gieten

👍🏻

Hassan Jawad
Dental Clinics
Gieten

Was een prettige behandeling en vooral de persoonlijke belangstelling is erg prettig.

Nico Arends
Dental Clinics
Gieten

Vriendelijk, deskundig, rustig en vrolijk. Top.

Grietje Nauta
Dental Clinics
Gieten

Deze praktijk is een uitstekende vervanging van de praktijk waar ik eerder werd behandeld. De praktijk van tandarts Paternotte is opgegaan in Dental Clinics Gieten. Mijn behandelende arts, Dr. M. van de Valk, is een kundige arts die goed aanduidt wat de behandeling doet bij een patiënt. Ik ben heel tevreden en hoop hier nog jaren patiënt te kunnen blijven.

Jan De Jonge
Dental Clinics
Gieten

Prima praktijk waar ik al jaren gebruik van maak. Pas een kleine reparatie nodig wat direct verholpen werd zonder extra afspraak!

Bert Deelen
Dental Clinics
Gieten

Ze hebben ontzettend veel geduld en zijn zeer behulpzaam. Doen uitstekend werk en overleggen eerst met je.

Henk de Veen
Dental Clinics
Gieten

Ik was 20 minuten te vroeg, maar toch na 5 minuten wachten al heel goed geholpen en zonder pijn.

Gerard Schepers
Dental Clinics - Gezondheid & het gebit – Dental Clinics

Je bent van harte welkom!

Nieuwe patiënt?