Complete mondzorg voor het hele gezin

Welkom bij Dental Clinics Beesd. In onze moderne tandartsengroepspraktijk aan de Homburg 3 vindt u complete mondzorg voor het hele gezin.

Bij ons kunt u rekenen op mondzorg van de beste kwaliteit. En dat tegen de tarieven die door de overheid zijn vastgesteld. Onze teamleden hebben ieder hun eigen expertise, waardoor u erop kunt vertrouwen dat u bij iedere behandeling wordt geholpen door de beste behandelaar.

Nieuwe patiënt? Van harte welkom!
Vul het online inschrijfformulier in voor u en uw gezin.
Of bel direct voor een afspraak: 0345 – 682 406

Praktijkimpressie

tandartsen Beesd - tandartsen Dental Clinics Beesd

Wortelkanaalbehandeling

Onderdeel van ons team is de Portugese tandarts João de Oliveira Martins. Hij werkt al ruim 3 jaar bij Dental Clinics Beesd. Joâo heeft als aandachtsgebied endodontologie (wortelkanaalbehandelingen). Met zijn deskundigheid en kennis is hij onmisbaar in ons team. Meer weten over de behandeling? Lees hier hoe een wortelkanaalbehandeling precies in zijn werk gaat.

tandarts Beesd - tandarts Dental Clinics Beesd

Mondhygiëne

Onze mondhygiënisten en preventie-assistenten richten zich op mondverzorging en het voorkomen van tandvleesaandoeningen en tandbederf. Ook kunnen zij u adviseren over mondhygiënemaatregelen. U kunt rechtstreeks een afspraak bij onze mondhygiënisten maken. Hiervoor heeft u geen verwijzing van de tandarts nodig.

Beugels

Ook voor het plaatsen van beugels kunt u bij ons terecht. Onze tandarts voor orthodontie is kundig in het uitvoeren van orthodontische behandelingen. Wanneer onze tandarts voor orthodontie beoordeelt dat een orthodontist nodig is omdat er een complexere gebitsafwijking gecorrigeerd moet worden, verwijzen wij u door naar een orthodontist in de buurt. We werken nauw samen met orthodontiepraktijk TopOrtho Zaltbommel.

Bent u verhinderd? Zeg uw afspraak tijdig af!

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Bij ernstig tandletsel of een ongeval:

  • Bij ernstig tandletsel of een ongeval wordt u dezelfde dag nog geholpen.
  • Indien u geholpen moet worden buiten onze openingstijden kunt u naar de praktijk bellen: 0345 – 682 406. Mogelijk is de tandarts nog beschikbaar; anders krijgt u het telefoonnummer van de spoeddienst te horen waar u naartoe kunt bellen voor een afspraak.
  • Het telefoonnummer van de spoedgevallendienst krijgt u te horen wanneer u buiten de openingstijden naar de praktijk belt. Deze dienst is alleen bedoeld voor dringende spoedgevallen, zoals nabloedingen en ongevallen.