Complete mondzorg voor het hele gezin

Welkom bij Dental Clinics Beesd. In onze moderne tandartsengroepspraktijk aan de Homburg 3 vindt u complete mondzorg voor het hele gezin. Bij ons kunt u rekenen op mondzorg van de beste kwaliteit. En dat tegen de tarieven die door de overheid zijn vastgesteld. Onze teamleden hebben ieder hun eigen expertise, waardoor u erop kunt vertrouwen dat u bij iedere behandeling wordt geholpen door de beste behandelaar.

Wij staan dagelijks voor u klaar en werken nauw samen om uw mond schoon en gezond te houden. Naast algemene tandheelkunde kunt u ook bij ons terecht voor een beugelbehandeling en mondhygiëne.

tandartsen Beesd - tandartsen Dental Clinics BeesdWortelkanaalbehandeling

Onderdeel van ons team zijn de Portugese tandartsen Inês Mendes Conceição en João de Oliveira Martins. Zij werken al 3 jaar bij Dental Clinics Beesd. Inês en Joâo hebben beide als aandachtsgebied endodontologie (wortelkanaalbehandelingen). Met hun deskundigheid en kennis zijn zij onmisbaar in ons team. Meer weten over de behandeling? Lees hier hoe een wortelkanaalbehandeling precies in zijn werk gaat.

Mondhygiëne

Onze mondhygiënisten en preventie-assistenten richten zich op mondverzorging en het voorkomen van tandvleesaandoeningen en tandbederf. Ook kunnen zij u adviseren over mondhygiënemaatregelen. U kunt rechtstreeks een afspraak bij onze mondhygiënisten maken. Hiervoor heeft u geen verwijzing van de tandarts nodig.

Praktische informatie

Bij ernstig tandletsel of een ongeval:

  • Bij ernstig tandletsel of een ongeval wordt u dezelfde dag nog geholpen.
  • Indien u geholpen moet worden buiten onze openingstijden kunt u naar de praktijk bellen: 0345 – 682 406. Mogelijk is de tandarts nog beschikbaar; anders krijgt u het telefoonnummer van de spoeddienst te horen waar u naartoe kunt bellen voor een afspraak.
  • Het telefoonnummer van de spoedgevallendienst krijgt u te horen wanneer u buiten de openingstijden naar de praktijk belt. Deze dienst is alleen bedoeld voor dringende spoedgevallen, zoals nabloedingen en ongevallen.

Onze praktijk is zelfstandig toegankelijk, ook voor mensen in een rolstoel of minder validen. Patiënten die niet zelf in de tandartsstoel kunnen plaatsnemen worden geholpen. Als de transfer van rolstoel naar tandartsstoel niet mogelijk is, kan de patiënt eventueel in de rolstoel worden behandeld of verwijzen we door naar een praktijk met de juiste voorzieningen.

tandartspraktijk Beesd - receptie Dental Clinics BeesdTijdig afspraak afzeggen

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het u niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit minimaal 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.