Ga naar de hoofdinhoud
uit 212 reviews

Tandarts in Beesd voor het hele gezin

Welkom bij Dental Clinics Beesd. In onze moderne tandartsengroepspraktijk aan de Homburg 3 vind je complete mondzorg voor het hele gezin.

Bij ons kan je rekenen op mondzorg van de beste kwaliteit. En dat tegen de tarieven die door de overheid zijn vastgesteld. Onze teamleden hebben ieder hun eigen expertise, waardoor je erop kunt vertrouwen dat je bij iedere behandeling wordt geholpen door de beste behandelaar.

Over Dental Clinics Beesd

 • Extra aandacht voor (jonge) kinderen. Wij maken gebruik van de Gewoon Gaaf methode van het Ivoren Kruis
 • Meerdere klinische expertises in huis, zoals protethiek en restauratieve tandheelkunde
 • Gesproken talen: Nederlands, Engels, Spaans en Portugees
 • Op dinsdag en woensdag tot 21:00 uur geopend

Onze tandartspraktijk

Onze behandelingen bij Dental Clinics Beesd

Met een persoonlijke aanpak en tandheelkundige zorg van hoge kwaliteit, zorgen wij voor een gezond gebit en goed gevoel bij onze patiënten.

Bij Dental Clinics Beesd kun je onder andere terecht voor:

Wij verzorgen periodiek mondonderzoek (PMO) en stemmen dit af op jouw persoonlijke mondgezondheid en behoeften.

Last van gevoelige tanden, bloedend of teruggetrokken tandvlees, een slechte adem of staan uw tanden wat los? Bezoek de mondhygiënist.

Een gezond gebit heeft alles te maken met gezond tandvlees. Samen zorgen we ervoor dat jouw tandvlees gezond blijft.

Wij verzorgen periodiek mondonderzoek (PMO) en stemmen dit af op jouw persoonlijke mondgezondheid en behoeften.

Last van gevoelige tanden, bloedend of teruggetrokken tandvlees, een slechte adem of staan uw tanden wat los? Bezoek de mondhygiënist.

Een gezond gebit heeft alles te maken met gezond tandvlees. Samen zorgen we ervoor dat jouw tandvlees gezond blijft.

Ons team

Jeroen Goudkamp

Tandarts-directeur
BIG: 49926036102

Yset Blatter-Hendriks

Praktijkmanager

Amber van Os

Tandarts- en preventie-assistent / Officemanager

Agnieszka Luniewszka

Tandartsassistent

Amber Daalman

Receptiemedewerker / tandartsassistent / Preventie-assistent

Amy Dee van Bunnik

Mondhygiënist

Dental Clinics - DC-Beesd-30-11-2023-14

Wortelkanaalbehandeling

Onderdeel van ons team is de Portugese tandarts João de Oliveira Martins. Hij werkt al meer dan 10 jaar bij Dental Clinics Beesd. Joâo heeft als aandachtsgebied endodontologie (wortelkanaalbehandelingen). Met zijn deskundigheid en kennis is hij onmisbaar in ons team. Meer weten over de behandeling? Lees hier hoe een wortelkanaalbehandeling precies in zijn werk gaat.

Invisalign onzichtbare beugel tandarts Dental Clinics Diemen

Beugels

Ook voor het plaatsen van beugels kan je bij ons terecht. Onze tandarts voor orthodontie is kundig in het uitvoeren van orthodontische behandelingen. Wanneer onze tandarts voor orthodontie beoordeelt dat een orthodontist nodig is omdat er een complexere gebitsafwijking gecorrigeerd moet worden, verwijzen wij je door naar een orthodontist in de buurt. We werken nauw samen met orthodontiepraktijk TopOrtho Zaltbommel.

Hulp bij spoedgevallen

 • Bij ernstig tandletsel of een ongeval word je dezelfde dag nog geholpen.
 • Indien je geholpen moet worden buiten onze openingstijden kan je naar de praktijk bellen: 0345 – 682 406. Mogelijk is de tandarts nog beschikbaar; anders krijgt je het telefoonnummer van de spoeddienst te horen waar je naartoe kunt bellen voor een afspraak.
 • Het telefoonnummer van de spoedgevallendienst krijgt je te horen wanneer je buiten de openingstijden naar de praktijk belt. Deze dienst is alleen bedoeld voor dringende spoedgevallen, zoals nabloedingen en ongevallen.

Jouw afspraak annuleren

Als je een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op je komst. Lukt het niet om jouw afspraak na te komen, dan vragen wij je dit 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Ga direct naar

Contactgegevens

Beesd
Homburg 3
4153 BS Beesd
 
Geen wachtlijst
Telefoonummer: 0345 - 682 406 Spoednummer: nummer via telefoonbeantwoorder

Openingstijden

 • Maandag 08:00 - 16:30
 • Dinsdag 08:00 - 21:00
  Telefonisch tot 16:30 uur bereikbaar
 • Woensdag 08:00 - 21:00
 • Donderdag 08:00 - 16:30
 • Vrijdag 08:00 - 16:30

Wat onze patiënten vinden

Wij streven naar de beste tandheelkundige zorg
Dental Clinics
Beesd

Uitstekende tandartspraktijk.

Joop du Croix
Dental Clinics
Beesd

Al jaren klant goede praktijk.

Ans Swets
Dental Clinics
Beesd

Prima geholpen, alles naar tevredenheid

Lia Draaisma
Dental Clinics
Beesd

goede afspraken, herinneringen aan afspraak. professionele benadering, vriendelijk, hygiënisch.

wp van oord
Dental Clinics
Beesd

Ik kom al jaren bij deze tandarts (van West) en mondhygiëniste(Atie) in Beesd. Zelfs na mijn verhuizing ben ik gebleven. Zo vertrouwd en goed dat ik er een uur rijden voor over heb. Ook de telefonische benadering en het meedenken waardeer ik enorm. Toppers zijn jullie!

Gerry Reijnders
Dental Clinics
Beesd

Ik ben meer dan blij met Rob en Lina bij Dental Clinics Beesd. Dit gouden duo heeft mij, met de nodige kennis en kunde, geholpen aan een gebit waar (weer) toekomst in zit. Ik voel me super dankbaar en ben een zeer tevreden klant.

Lianne Kroon
Dental Clinics
Beesd

Voor de behandeling van een gebroken kies mijn toenmalige tandarts benaderd , maar deze praktijk bleek op vrijdag niet meer geopend. Bij de tweede praktijk bleek er zelfs geen tijd te zijn voor eigen patiënten . Op aanraden Dental Clinics Beesd benaderd die wel tijd hadden en waar ik direct en goed geholpen ben door Jeroen Goudkamp . Ik ben zeer tevreden .Direct ingeschreven als patiënt .

Hans Sterrenberg
Dental Clinics
Beesd

Altijd een vertrouwde fijne ervaring. Ik ga nooit meer weg . Ook een hele fijne tandarts ! Luisterd naar je , neemt de tijd voor je en is rustig . Oprecht superfijn elke keer weer ! Groetjes Marlon en Paula

Marlon Hak
Dental Clinics
Beesd

Ik ben al meer dan 30 jaar patiënt bij Rob van West; altijd goed geholpen; Rob is een vakkundig tandarts welke als het een keer tegenzit ook zijn verantwoording neemt om service te verlenen.

Léon van Sterkenburg
Dental Clinics
Beesd

Beste tantarts uit de omgeving!! Grote aanrader Zelf heb ik een vaste tantarts, een geweldige kerel die zachtaardig maar goed te werk gaat. Nooit problemen ondervonden. Mondhygiënisten zijn toppers ondanks dit mijn minst favoriete afspraak is doen ze hun werk echt goed. Altijd goede adviezen gehad en mijn gebit is nu ruim 12 jaar gaatjes vrij

Christian Visser
Dental Clinics - Gezondheid & het gebit – Dental Clinics

Je bent van harte welkom!

Nieuwe patiënt?