Uw tandarts in Breda West

Dental Clinics Breda Belcrum Linie is een moderne tandartsengroepspraktijk, gelegen in het westen van Breda. Hier bent u van harte welkom voor complete mondzorg voor het hele gezin. Wij hanteren de actuele tandarts tarieven die door de overheid zijn vastgesteld. U betaalt dus nooit meer dan nodig is.

Complete mondzorg bij Dental Clinics Breda Belcrum Linie:

  • Dé tandartspraktijk voor volwassenen en kinderen.
  • Professionele en moderne tandartspraktijk, op loopafstand van station Breda.
  • Ook voor o.a. preventie, implantologie en de onzichtbare beugel.
  • Wij werken volgens vastgestelde tarieven.
  • 5 dagen per week geopend.

Afspraak maken

Voor het maken van een afspraak bij onze tandarts of preventie-assistent, kunt u telefonisch contact opnemen met onze receptie: 076 – 521 42 14.

Meld u aan als patiënt

Bent u nog geen patiënt bij onze tandartspraktijk? U bent slechts een paar stappen verwijderd van de beste mondzorg voor het hele gezin! Meld u en uw gezinsleden eenvoudig aan via ons online inschrijfformulier. Liever telefonisch? Bel dan naar onze receptie.

Een beugel bij Dental Clinics Breda Belcrum Linie?

Een beugel wordt in eerste instantie geplaatst om tanden en kiezen recht te zetten, zodat het gebit weer goed functioneert. Met een goed functionerend gebit kunt u namelijk beter bijten, kauwen, praten en lachen. Daarnaast zijn rechte tanden en kiezen beter te reinigen, waardoor eventuele tandheelkundige problemen voorkomen kunnen worden. Uiteraard zorgen rechte tanden en kiezen ook voor een mooiere glimlach. Heeft u of uw kind een beugel nodig? Dan verwijzen we u graag naar een orthodontist in de buurt, zoals TopOrtho Tilburg.

Pijnklachten en spoedgevallen

  • Bij acute pijn of andere spoedgevallen tijdens openingstijden van onze tandartspraktijk, belt u naar 076 – 581 04 16.
  • Buiten onze reguliere openingstijden en in het weekend (zaterdag en zondag) kunt u bij acute pijn of andere spoedgevallen bellen naar 085 – 018 9465. Wij besteden de spoed uit aan Dental 365. Zij zijn gevestigd op de Stadionstraat 11 in Breda. Zij werken alleen op afspraak en u dient eerst te bellen voordat u langs gaat. Let op: het is verplicht om een geldig identificatiebewijs en uw zorgpas mee te nemen. Houd er tevens rekening mee dat de spoedbehandeling contant/per pin dient te worden voldaan.

Praktijkimpressie

tandartspraktijk Breda West - receptie Dental Clinics Breda Belcrum Linie

Een gezonde mond dankzij onze preventie-assistenten

In de mond zitten miljarden bacteriën. Dit is heel normaal, maar het is wel belangrijk om uw gebit hier goed tegen te beschermen. Indien deze bacteriën niet goed worden verwijderd, kunnen ze tandvleesontstekingen of gaatjes veroorzaken. Om dit te voorkomen besteden wij de nodige aandacht aan preventie. Onze preventie-assistenten hebben extra kennis over het gezond maken en houden van uw mond en helpen u graag verder. Samen met u zorgen zij voor het in stand houden van het tandvlees en geven zij u advies over voeding en mondverzorging

tandarts Breda West - tandarts Dental Clinics Breda Belcrum Linie

Uw persoonlijk behandelplan

Tijdens het periodiek mondonderzoek controleert de tandarts in 10 stappen uw totale mondgezondheid. Het risico op mondziekten, zoals tandbederf en tandvleesontstekingen, wordt scherp in de gaten gehouden. Op basis hiervan stellen wij een persoonlijk behandelplan voor u op. Want iedere mond en ieder gebit is anders en dit vraagt om een op maat gemaakte aanpak.

Spoedgeval?

  • Tijdens onze openingstijden kunt u bij spoed, zoals een ernstig tandletsel of een ongeval, naar de praktijk bellen: 076 – 521 42 14. Wij proberen u dezelfde dag nog te helpen.

Bent u verhinderd? Zeg uw afspraak tijdig af!

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.