Uw tandarts in Zoetermeer centrum

Dental Clinics Zoetermeer Nabij is een moderne tandartsengroepspraktijk, gelegen in het centrum van Zoetermeer. Samen met u doen we er alles aan om uw gebit mooi en gezond te maken en te houden. Of het nu om een periodieke controle gaat, een brug, kroon of implantaat, preventie van tandvleesproblemen, protheses of het bleken van uw tanden; we helpen u professioneel en snel.

Meld u en uw gezinsleden eenvoudig aan als patiënt via ons online inschrijfformulier of bel direct voor een afspraak: 079 – 331 26 56.

Complete mondzorg bij Dental Clinics Zoetermeer Nabij:

  • Dé tandartspraktijk voor volwassenen en kinderen
  • Professionele en persoonlijke behandelplannen
  • Ook voor o.a. mondhygiëne
  • Wij werken volgens vastgestelde tarieven
  • 5 dagen per week geopend

Praktijkimpressie

Spoedgeval?

  • Tijdens onze openingstijden kunt u bij spoed, zoals een ernstig tandletsel of een ongeval, naar de praktijk bellen: 079 – 331 26 56. Wij proberen u dezelfde dag nog te helpen.
  • In het geval van een nabloeding of een andere acute klacht buiten onze openingstijden, kunt u bellen naar de spoedgevallendienst Dental365 Spoed Tandarts: 085 – 018 94 44. De spoedgevallendienst is ’s avonds, ’s nachts en in de weekenden telefonisch bereikbaar, evenals op algemeen erkende feestdagen. Dental365 Spoed Tandarts Gouda is gevestigd aan de Limburg van Stirumstraat 1, 2805 BD in Gouda.

Indien verhinderd, zeg uw afspraak tijdig af!

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.