Uw tandarts in Montfoort

Welkom bij Dental Clinics Montfoort, uw tandarts in de omgeving Montfoort, Linschoten en Oudewater. U vindt onze tandartspraktijk op Om ‘t Hof 8, gelegen in het stadscentrum van Montfoort. Hier kunt u terecht voor onder andere algemene tandheelkunde, implantologie, mondhygiëne en preventie. En dat tegen de tarieven die door de overheid zijn vastgesteld. U betaalt dus nooit meer dan nodig is.

Kom langs voor een kennismaking of meld u en uw gezinsleden eenvoudig aan als patiënt via ons online inschrijfformulier of bel direct voor een afspraak: 0348 – 472 040.

Complete mondzorg bij Dental Clinics Montfoort

  • Dé tandartspraktijk voor volwassenen en kinderen
  • Professionele en moderne tandartspraktijk in het centrum van Montfoort
  • Ook voor o.a. implantaten, preventie, tanden bleken en röntgenfoto’s
  • Wij werken volgens vastgestelde tarieven
  • 5 dagen per week geopend
parodontoloog Nieuwegein - tandarts Dental Clinics Nieuwegein

Een gezonde mond dankzij onze mondhygiënisten en preventie-assistenten

Een gezonde mond en een mooi gebit beginnen bij het voorkomen van problemen in de mond. Daarom besteden wij veel aandacht aan preventie en mondhygiëne. Ons mondhygiëneteam bestaat uit diverse mondhygiënisten en preventie-assistenten. Op basis van uw mondgezondheid adviseert uw tandarts u indien nodig een behandeling. Zo zorgen we samen met u voor een optimale mondgezondheid.

Uw persoonlijk behandelplan

Tijdens het periodiek mondonderzoek controleert de tandarts in 10 stappen uw totale mondgezondheid.
Het risico op mondziekten, zoals tandbederf en tandvleesontstekingen, wordt scherp in de gaten gehouden. Op basis hiervan stellen wij een persoonlijk behandelplan voor u op. Want iedere mond en ieder gebit is anders en dit vraagt om een op maat gemaakte aanpak.

Praktijkimpressie

Spoedgeval?

  • Tijdens onze praktijkuren zijn wij voor spoedgevallen bereikbaar op ons reguliere telefoonnummer: 0348 – 472 040. Mogelijk kunnen wij u dezelfde dag nog helpen.
  • Indien u buiten onze openingstijden moet worden geholpen, kunt u bellen naar de Tandartsspoedpraktijk: 0900 – 8602. Dit telefoonnummer is alleen bedoeld voor dringende spoedgevallen, zoals nabloedingen en ongevallen.

Indien verhinderd, zeg uw afspraak tijdig af!

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.