Uw tandarts in Montfoort

Welkom bij Dental Clinics Montfoort, uw tandarts in de omgeving Montfoort, Linschoten en Oudewater. U vindt onze praktijk op Om ‘t Hof 8, gelegen in het stadscentrum van Montfoort. Hier kunt u terecht voor onder andere algemene tandheelkunde, implantologie, mondhygiëne en preventie. En dat tegen de tarieven die door de overheid zijn vastgesteld. U betaalt dus nooit meer dan nodig is. Liever buiten kantooruren naar de tandarts? Dat is geen probleem: wij staan ook op donderdagavond voor u klaar.

Complete mondzorg bij Dental Clinics Montfoort:

  • Dé tandartspraktijk voor volwassenen en kinderen.
  • Professionele en moderne praktijk in het centrum van Montfoort.
  • Ook voor o.a. implantaten, preventie en mondhygiëne.
  • Wij werken volgens vastgestelde tarieven.
  • 5 dagen per week geopend, ook op donderdagavond!

tandarts Montfoort - tandarts Dental Clinics MontfoortAfspraak maken

Voor het maken van een afspraak bij onze tandartsen, mondhygiënisten of preventie-assistenten, kunt u telefonisch contact opnemen met onze receptie: 0348 – 472 040.

Meld u aan als patiënt

Bent u nog geen patiënt bij onze praktijk? U bent slechts een paar stappen verwijderd van de beste mondzorg voor het hele gezin! Meld u en uw gezinsleden eenvoudig aan via ons online inschrijfformulier. Liever telefonisch? Bel dan naar onze receptie.

Om u ook in de toekomst van optimale tandheelkundige zorg te kunnen voorzien, zijn Ivory & Ivory Montfoort en Tandenteam Vink gaan samenwerken met Dental Clinics. Onze nieuwe naam is Dental Clinics Montfoort.

Ons team: uw tandarts in Montfoort

Wij zijn een zeer enthousiast team van tandartsen, mondhygiënisten, preventie-assistenten en tandartsassistenten en staan klaar om u van dienst te zijn voor al uw tandheelkunde zorg. Maak kennis met ons volledige team.

Tandheelkundige behandelingen: complete mondzorg voor het hele gezin

Voor alle tandheelkundige behandelingen werken wij met moderne apparatuur en technieken. In onze tandartspraktijk kunt u terecht voor de volgende behandelingen: periodiek mondonderzoekmondhygiënevullingenkroon– en brugwerk, een implantaat, tanden bleken, behandeling van ontstoken tandvlees en röntgenfoto’s.

tandartspraktijk Montfoort - receptie Dental Clinics MontfoortSpoedgeval?

  • Tijdens onze praktijkuren zijn wij voor spoedgevallen bereikbaar op ons reguliere telefoonnummer: 0348 – 472 040. Mogelijk kunnen wij u dezelfde dag nog helpen.
  • Indien u buiten onze openingstijden moet worden geholpen, kunt u bellen naar het Tandarts Bemiddelingsbureau (TBB): 0900 – 821 22 30. Dit telefoonnummer is alleen bedoeld voor dringende spoedgevallen, zoals nabloedingen en ongevallen.

Bent u verhinderd? Zeg uw afspraak tijdig af!

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Aanvullende informatie over Dental Clinics Montfoort

Hieronder vindt u extra informatie over de praktijk en onze behandelingen.

De praktijk van Dental Clinics op Om ‘t Hof 8

Onze praktijk is gevestigd op Om ‘t Hof 8, gelegen in het centrum van Montfoort. Neem een online kijkje in onze moderne tandartspraktijk of zoek hier uw route naar ons adres.

Uw persoonlijk behandelplan

Tijdens het periodiek mondonderzoek controleert de tandarts in 10 stappen uw totale mondgezondheid. Het risico op mondziekten, zoals tandbederf en tandvleesontstekingen, wordt scherp in de gaten gehouden. Op basis hiervan stellen wij een persoonlijk behandelplan voor u op. Want iedere mond en ieder gebit is anders en dit vraagt om een op maat gemaakte aanpak.

mondhygiëne Montfoort - preventie tandarts Montfoort - tandarts Dental Clinics MontfoortEen gezonde mond dankzij onze mondhygiënisten en preventie-assistenten

Een gezonde mond en een mooi gebit beginnen bij het voorkomen van problemen in de mond. Daarom besteden wij veel aandacht aan preventie en mondhygiëne. Ons mondhygiëneteam bestaat uit diverse mondhygiënisten en preventie-assistenten. Op basis van uw mondgezondheid adviseert uw tandarts u indien nodig een behandeling. Zo zorgen we samen met u voor een optimale mondgezondheid.