Welkom bij uw tandarts in Dordrecht

Welkom bij Dental Clinics Dordrecht Kuipershaven. U vindt ons in de historische binnenstad van Dordrecht. Bij ons kunt u altijd rekenen op mondzorg van de beste kwaliteit. En dat tegen de tarieven die door de overheid zijn vastgesteld, waardoor u nooit te veel betaalt.

Om u ook in de toekomst van optimale tandheelkundige zorg te kunnen voorzien, is de Kliniek voor Tandheelkunde Kuipershaven gaan samenwerken met Dental Clinics.

Een goede mondgezondheid

In de mond zitten veel bacteriën. Deze kunnen onder andere gaatjes en tandvleesontstekingen veroorzaken. Daarom is het belangrijk regelmatig een bezoek aan de tandarts te brengen. Uw tandarts controleert de gezondheid van uw tandvlees en adviseert u – indien nodig – een behandeling bij één van onze mondhygiënisten of preventie-assistenten. Zo houden we u gebit samen gezond!

Implantologie

Dental Clinics Dordrecht Kuipershaven werkt op verwijzing voor behandelingen op het gebied van implantologie. Meer weten over deze behandelingen? Bekijk dan deze pagina.

Meld u nu aan als patiënt!

Bent u nog geen patiënt bij ons, maar wilt u dat wel worden? Meld u (en uw gezinsleden) eenvoudig aan via ons online inschrijfformulier. Wilt u zich liever telefonische inschrijven? Dat kan ook. Bel dan naar 078 – 613 51 33. Wij helpen u graag verder.

Bekijk onze tandartspraktijk

Gebitsprotheses

Een tandprotheticus heeft zich gespecialiseerd in het vervaardigen van uitneembare gebitsprotheses. Onze tandprotheticus Maurice Durinck doet niet alleen tandtechnisch werk, maar voert ook zelf de bijbehorende behandelingen uit. Zo heeft u altijd contact met dezelfde behandelaar en kunt u samen bespreken wat voor u een fijne vorm en stand van de uitneembare tanden is.

Implantologie

Een implantaat is een klein schroefje dat de tandwortel vervangt en de basis voor een kroonbrug of prothese vormt. Een implantaat kan een belangrijke bijdrage leveren aan het verbeteren van het draagcomfort, de functie en het uiterlijk van de gebitsprothese of het eigen gebit. In het geval van verlies van één of meerdere tanden of kiezen, kunt u samen met tandarts Tim van Loon kijken naar de beste oplossing voor uw gebit.

Afspraak annuleren

Afspraken dienen – indien noodzakelijk wegens overmacht – uiterlijk 24 uur voor de behandeling op werkdagen te worden geannuleerd. Bij niet of niet tijdige annulering van de afspraak zijn wij genoodzaakt de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. De zorgverzekeraar vergoedt deze kosten niet.