De tandarts in Weesp die zorgt voor uw mond

Wilt u verzekerd zijn van de best mogelijke mondzorg? Dan bent u van harte welkom in onze moderne tandartsengroepspraktijken in het hart van Weesp. Hier staat ons ervaren team dagelijks voor u klaar, onder het motto: lachen is leven. U kunt bij ons terecht voor al uw preventieve mondzorg en gebitsproblemen. Op dinsdag en donderdag zelfs tot 21:00 uur.

Persoonlijke aandacht en heldere communicatie vormen bij ons de basis voor elke behandeling. Samen met u doen we er alles aan om uw gebit gezond te maken en te houden. Want geen gebit of mond is identiek en dit vraagt om een op maat gemaakte aanpak.

Hoge kwaliteit

In onze tandartsengroepspraktijk werken alle tandheelkundige specialismen nauw met elkaar samen. Hierdoor kunnen wij u meer bieden op het gebied van kwaliteit en service. Zo werken we volgens de nieuwste behandelmethodes en technieken en maken we gebruik van de modernste materialen.
Voor al onze behandelingen hanteren we de vaste prijzen die de overheid heeft bepaald. Onze kwaliteitsstandaard is dus voor iedereen beschikbaar.

tandarts Weesp - orthodontist Dental Clinics WeespOrthodontie voor kind en volwassene

Ook voor orthodontiebehandelingen kunt u bij ons terecht. Orthodontist Frits Rangel helpt u samen met zijn team aan een gezond en regelmatig gebit. Op basis van het eerste consult en onderzoek en een eventuele verwijzing van uw tandarts, overlegt orthodontist Rangel samen met u wat de beste behandelmethode is en wordt er een persoonlijk behandelplan met daarbij een kostenoverzicht opgesteld. Heeft u geen verwijzing van uw tandarts? Ook dan bent u van harte welkom voor een eerste consult.

Kroon, brug of facing binnen één behandeling

tandarts Weesp - tandarts Dental Clinics WeespMet behulp van de ultramoderne Cerec cadcam-techniek kunnen we perfect passende inlays, kronen en bruggen snel en met precisie maken. Onze Cerec-specialisten Yvo Becker, William Papa, Josien Steur en Christianne Fijnheer ontwerpen ter plekke uw restauratie uit hoogwaardig porselein. Nog in dezelfde behandeling kan uw kroon, brug of facing geplaatst worden.
Na één behandeling loopt u zo weer met een complete lach naar buiten. Wilt u meer weten over de voordelen van CEREC? Klik dan hier of vraag het uw tandarts gerust.

Uw moderne tandarts in Weesp

Onze tandartspraktijk is gevestigd in de voormalige Maarten Lutherkerk aan Nieuwstad 36 te Weesp. Tijdens uw bezoek zult u nog veel historische elementen herkennen, waaronder het uit 1769 daterende Strümpler-orgel. Verder beschikt de praktijk over zeer lichte en prettige behandelkamers, uitgerust met de nieuwste apparatuur. Zo bieden we complete tandheelkundige zorg, in een veilige en hygiënische omgeving.

tandarts Weesp - tandarts Dental Clinics WeespOnline inschrijven of eerst even kennismaken?

Aarzel niet, neem gerust contact met ons op als u vragen heeft of twijfelt over een behandeling. Ook als u wilt kennismaken, staan wij voor u klaar. Wij geven u graag een vrijblijvende rondleiding in de praktijk. Want: een persoonlijke kennismaking is de beste start van een goede relatie!

Spoedgevallen of pijnklachten

  • Tijdens onze openingstijden kunt u bij spoed, zoals ernstig tandletsel of een ongeval, naar de praktijk bellen: 0294 – 412 933. Wij proberen u dezelfde dag nog te helpen.
  • In de avonduren en het weekend kunt u bellen naar de spoedgevallendienst: 0900 – 821 22 30. Bij een ongeval, nabloeding of een andere acute klacht, kunt u dan terecht bij de dienstdoende tandarts. De spoedgevallendienst is ’s avonds, ’s nachts en in de weekeinden telefonisch bereikbaar, evenals op algemeen erkende feestdagen. Let op: het is verplicht om een geldig identificatiebewijs en uw zorgpas mee te nemen. Houd er tevens rekening mee dat de spoedbehandeling contant dient te worden voldaan.

Bereikbaarheid

Onze praktijk is zelfstandig toegankelijk, ook voor mensen in een rolstoel of minder validen. Patiënten die niet zelf in de tandartsstoel kunnen plaatsnemen worden geholpen. Als de transfer van rolstoel naar tandartsstoel niet mogelijk is, kan de patiënt eventueel in de rolstoel behandeld worden of verwijzen we door naar een praktijk met de juiste voorzieningen.

tandarts Weesp - tandarts Dental Clinics Weesp - ophaalbrugTijdig uw afspraak verzetten of afzeggen

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit minimaal 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.