De tandarts in Weesp die zorgt voor uw mond

Wilt u verzekerd zijn van de best mogelijke mondzorg? Dan bent u van harte welkom in onze moderne tandartsengroepspraktijken in het hart van Weesp. Hier staat ons ervaren team dagelijks voor u klaar. U kunt bij ons terecht voor al uw preventieve mondzorg en gebitsproblemen.

Meld u en uw gezinsleden eenvoudig aan als patiënt via ons online inschrijfformulier of bel direct voor een afspraak: 0294 – 412 933.

Hoge kwaliteit

  • Nieuwste behandelmethodes en technieken
  • Persoonlijke aandacht en heldere communicatie vormen de basis voor elke behandeling
  • Alle mondzorg onder één dak, o.a. orthodontie, implantologie en protheses
  • Praktijk in de voormalige Maarten Lutherkerk
  • Eerlijke tarieven, door de overheid vastgestelde prijzen

Praktijkimpressie

Spoedgevallen of pijnklachten

  • Tijdens onze openingstijden kunt u bij spoed, zoals ernstig tandletsel of een ongeval, naar de praktijk bellen: 0294 – 412 933. Wij proberen u dezelfde dag nog te helpen.
  • In de avonduren en het weekend kunt u bellen naar de spoedgevallendienst: 0900 – 821 22 30. Bij een ongeval, nabloeding of een andere acute klacht, kunt u dan terecht bij de dienstdoende tandarts. De spoedgevallendienst is ’s avonds, ’s nachts en in de weekeinden telefonisch bereikbaar, evenals op algemeen erkende feestdagen. Let op: het is verplicht om een geldig identificatiebewijs en uw zorgpas mee te nemen. Houd er tevens rekening mee dat de spoedbehandeling contant dient te worden voldaan.

Tijdig uw afspraak verzetten of afzeggen

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit minimaal 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.