Uw tandarts in Wassenaar

Woont u in (de buurt van) Wassenaar en bent u nog op zoek naar een tandarts? Wij heten u van harte welkom! Dental Clinics Wassenaar is een mooie, gespecialiseerde tandartspraktijk waar u de beste mondzorg ontvangt. Wij bieden zowel de reguliere tandartsbehandelingen als de gespecialiseerde esthetische behandelingen, zoals het plaatsen van facings, bleekbehandelingen en het aanmeten van de onzichtbare beugel van Invisalign aan. Onze tandartspraktijk is gevestigd aan de Herenweg, in het zuiden van Wassenaar, op slechts 15 minuten fietsen van Voorschoten, dus ook als u in Voorschoten woont, bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij hanteren de actuele tandartstarieven die door de overheid zijn vastgesteld. U betaalt bij ons dus nooit meer dan nodig is.

Direct inschrijven als patiënt?

Wilt u zich inschrijven als patiënt? Dat kan! Wij hebben nog ruimte om u te ontvangen in onze praktijk. Schrijf u en/of uw familieleden in als patiënt via het online inschrijfformulier. Wilt u liever direct een afspraak maken? Dat kan natuurlijk ook. U kunt ons telefonisch bereiken op 070 – 200 72 98.

Waarom kiezen voor Dental Clinics Wassenaar?

  • Groot team van ervaren tandartsen, mondhygiënisten en (paro) preventie-assistenten;
  • Wij werken met de modernste apparatuur;
  • Wij bieden complete mondzorg: van preventiebehandelingen tot het plaatsen van implantaten;
  • Makkelijk bereikbaar met auto;
  • Onze praktijk is zelfstandig toegankelijk, ook voor mensen in een rolstoel of minder validen.
  • Voldoende (gratis) parkeergelegenheid bij de tandartspraktijk.

Orthodontist in Wassenaar

Een beugel zorgt niet alleen voor een fraai gebit, maar zorgt ook voor een gezond en goed functionerend gebit. Met rechte tanden en kiezen die goed op elkaar passen voorkomt u veel problemen, zoals schade aan het tandvlees of vergroeide kaken. Ook kunt u met rechte tanden en kiezen beter kauwen, tandenpoetsen, lachen én praten.

Bij Dental Clinics Wassenaar werkt tandarts voor orthodontie Dennis Schyfsma. Hij informeert u graag over de mogelijkheden van een beugelbehandeling bij u of uw kind.

Kindertandheelkunde

Voor kinderen kan een bezoek aan de tandarts of mondhygiënist een spannende aangelegenheid zijn. Ons team van tandartsen, mondhygiënisten en (paro) preventie-assistenten weet precies hoe ze met uw kind moeten omgaan. Al onze behandelaren nemen de tijd en hebben aandacht voor uw kind. Dit maakt Dental Clinics Wassenaar een echte familietandarts.

Goed om te weten is dat de basisverzekering tandheelkundige controles en zorg tot het 18e levensjaar vergoedt (met uitzondering van o.a. orthodontie). Kinderen tot 18 jaar kunnen dus gratis naar de tandarts!

Esthetische tandheelkunde

Wij bieden, naast de reguliere tandartsbehandelingen, een compleet scala aan esthetische behandelingen aan. Zo kunt u bij ons terecht voor het plaatsen van facings, implantaten en het bleken van tanden.

Met facings kunnen we onder meer spleetjes tussen de tanden opvullen, afgebroken hoekjes repareren en rafelige of scheve tanden verbergen. Implantaten worden geplaatst om één, meerdere of zelfs alle tanden en kiezen te vervangen. En wilt u uw tanden wellicht wat witter maken? Dan kan een bleekbehandeling de oplossing zijn.

Onze gespecialiseerde tandartsen luisteren naar uw wensen en beslissen samen met u welke behandeling het meest geschikt voor u is.

Wordt u onze nieuwe patiënt?

Wij hebben nog ruimte om u te ontvangen in onze praktijk. Schrijf u en uw eventuele gezinsleden in als patiënt via het online inschrijfformulier. Wilt u liever direct een afspraak maken? Dat kan natuurlijk ook. Maak dan telefonische een afspraak door te bellen naar 070 – 200 72 98. Wij helpen u graag!

Hulp bij spoedgevallen

Tijdens onze openingstijden belt u voor spoedgevallen ons reguliere telefoonnummer: 070 200 72 98. Mogelijk kunnen wij u dezelfde dag nog helpen.

Buiten onze reguliere openingstijden werken wij voor de spoedgevallendienst samen met de tandartsspoedpraktijk. U kunt ze bereiken via 0900-8602.

Meer informatie vindt u op de website van tandartsspoedpraktijk.

 

Uw afspraak annuleren

Voor het annuleren van uw afspraak vragen wij uw afspraak u uiterlijk 24 uur van tevoren telefonisch te annuleren. Zo kunnen wij wellicht nog een andere patiënt helpen en hoeven wij geen kosten in rekening te brengen.