Ga naar de hoofdinhoud
uit 73 reviews

Jouw tandarts in Wassenaar

Woon je in (de buurt van) Wassenaar en ben je nog op zoek naar een tandarts? Wij heten jou van harte welkom! Dental Clinics Wassenaar is een mooie, gespecialiseerde tandartspraktijk waar je de beste mondzorg ontvangt. Wij bieden zowel de reguliere tandartsbehandelingen als de gespecialiseerde esthetische behandelingen, zoals het plaatsen van facings, bleekbehandelingen en het aanmeten van de onzichtbare beugel van Invisalign aan. Onze tandartspraktijk is gevestigd aan de Herenweg, in het zuiden van Wassenaar, op slechts 15 minuten fietsen van Voorschoten, dus ook als je in Voorschoten woont, bent je bij ons aan het juiste adres.

Wij hanteren de actuele tandartstarieven die door de overheid zijn vastgesteld. Je betaalt bij ons dus nooit meer dan nodig is.

Waarom kiezen voor Dental Clinics Wassenaar?

 • Groot team van ervaren tandartsen, mondhygiënisten en (paro) preventie-assistenten;
 • Wij werken met de modernste apparatuur;
 • Wij bieden complete mondzorg: van preventiebehandelingen tot het plaatsen van implantaten;
 • Makkelijk bereikbaar met auto;
 • Onze praktijk is zelfstandig toegankelijk, ook voor mensen in een rolstoel of minder validen;
 • Voldoende (gratis) parkeergelegenheid bij de tandartspraktijk.

Tandarts voor orthodontie in Wassenaar

Een beugel zorgt niet alleen voor een fraai gebit, maar zorgt ook voor een gezond en goed functionerend gebit. Met rechte tanden en kiezen die goed op elkaar passen voorkom je veel problemen, zoals schade aan het tandvlees of vergroeide kaken. Ook kun je met rechte tanden en kiezen beter kauwen, tandenpoetsen, lachen én praten.

Bij Dental Clinics Wassenaar werkt tandarts voor orthodontie Dennis Schyfsma. Hij informeert jou graag over de mogelijkheden van een beugelbehandeling bij jou of jouw kind.

Onze tandartspraktijk

Onze behandelingen bij Dental Clinics Wassenaar

Met een persoonlijke aanpak en tandheelkundige zorg van hoge kwaliteit, zorgen wij voor een gezond gebit en goed gevoel bij onze patiënten.

Bij Dental Clinics Wassenaar kun je onder andere terecht voor:

Wij verzorgen periodiek mondonderzoek (PMO) en stemmen dit af op jouw persoonlijke mondgezondheid en behoeften.

Last van gevoelige tanden, bloedend of teruggetrokken tandvlees, een slechte adem of staan je tanden wat los? Bezoek de mondhygiënist.

Een gezond gebit heeft alles te maken met gezond tandvlees. Samen zorgen we ervoor dat jouw tandvlees gezond blijft.

Wij verzorgen periodiek mondonderzoek (PMO) en stemmen dit af op jouw persoonlijke mondgezondheid en behoeften.

Last van gevoelige tanden, bloedend of teruggetrokken tandvlees, een slechte adem of staan je tanden wat los? Bezoek de mondhygiënist.

Een gezond gebit heeft alles te maken met gezond tandvlees. Samen zorgen we ervoor dat jouw tandvlees gezond blijft.

Ons team

Valerie Vanmaele

Tandarts-directeur
BIG: 19050678202

Sharon Roelofs - van Leeuwen

Praktijkmanager

Britt Voortman

Tandarts
BIG: 79924265802

Dennis Schyfsma

Tandarts voor orthodontie
BIG: 59023838002

Eliza Hryniewicka

Preventie-assistent

Femke Sissingh Meijer

Tandartsassistent

Kindertandheelkunde

Voor kinderen kan een bezoek aan de tandarts of mondhygiënist een spannende aangelegenheid zijn. Ons team van tandartsen, mondhygiënisten en (paro) preventie-assistenten weet precies hoe ze met jouw kind moeten omgaan. Al onze behandelaren nemen de tijd en hebben aandacht voor jouw kind. Dit maakt Dental Clinics Wassenaar een echte familietandarts.

Goed om te weten is dat de basisverzekering tandheelkundige controles en zorg tot het 18e levensjaar vergoedt (met uitzondering van o.a. orthodontie). Kinderen tot 18 jaar kunnen dus gratis naar de tandarts!

Esthetische tandheelkunde

Wij bieden, naast de reguliere tandartsbehandelingen, een compleet scala aan esthetische behandelingen aan. Zo kun je bij ons terecht voor het plaatsen van facingsimplantaten en het bleken van tanden.

Met facings kunnen we onder meer spleetjes tussen de tanden opvullen, afgebroken hoekjes repareren en rafelige of scheve tanden verbergen. Implantaten worden geplaatst om één, meerdere of zelfs alle tanden en kiezen te vervangen. En wil je jouw tanden wellicht wat witter maken? Dan kan een bleekbehandeling de oplossing zijn.

Onze gespecialiseerde tandartsen luisteren naar jouw wensen en beslissen samen met jou welke behandeling het meest geschikt voor je is.

Hulp bij spoedgevallen

Tijdens onze praktijkuren zijn wij voor spoedgevallen bereikbaar op ons reguliere telefoonnummer: 026 – 311 84 29. Mogelijk kunnen wij jou dezelfde dag nog helpen.

Indien je buiten onze openingstijden moet worden geholpen, kun je bellen naar de spoedgevallendienst van Tandartsspoedpraktijk Leiderdorp: 0900 – 8602. Dit telefoonnummer is alleen bedoeld voor dringende spoedgevallen, zoals nabloedingen en ongevallen.

Jouw afspraak annuleren

Als je een afspraak hebt gemaakt, rekenen wij op jouw komst. Lukt het niet om jouw afspraak na te komen, dan vragen wij jou dit 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Ga direct naar

Contactgegevens

Wassenaar
Herenweg 1
2242 ER Wassenaar
 
Geen wachtlijst

Openingstijden

 • Maandag 08:00 - 17:00
 • Dinsdag 08:00 - 17:00
 • Woensdag 08:00 - 17:00
 • Donderdag 08:00 - 17:00
 • Vrijdag 08:00 - 17:00

Wat onze patiënten vinden

Wij streven naar de beste tandheelkundige zorg
Dental Clinics
Wassenaar

Zeer positief over deze tandarts praktijk met vakkundige mensen.

Roemer Bakker
Dental Clinics
Wassenaar

Top praktijk; professioneel, flexibel in de behandelingen, geven vooraf een kostenindicatie, vriendelijk en betrokken. Gewoon érg goed !

Paul Verstappen
Dental Clinics
Wassenaar

Ontzettend vriendelijke receptionisten en de tandartsen zijn helden!! Iedereen is zo aardig en behulpzaam. Ik hoop de rest van mijn leven bij deze tandarts te blijven.

iris treffers
Dental Clinics
Wassenaar

Superfijne praktijk! Nemen de tijd en stellen gerust bij angst, heel fijn.

Sandy Radelaar
Dental Clinics
Wassenaar

Het personeel is erg vriendelijk en deskundig. Naast Nederlands en Engels spreken ze meerdere talen (een van de orthodontisten spreekt bijvoorbeeld Spaans).

Joel Alpízar Castillo
Dental Clinics
Wassenaar

Altijd even professioneel en kundig advies… Word altijd goed geholpen… Meer dan tevreden over Valerie…

Jolie Kok
Dental Clinics
Wassenaar

Rana, de mondhygiënist is een hele goede integere vrouw die erg professioneel rustig en kundig is. Bedankt Rana voor de gebitsreiniging! Tot over een half jaar ♡

Ellen Van Den Enden
Dental Clinics
Wassenaar

Rana is een leuke en kundige mondhygieniste en de praktijk is mooi en bij het dorps centrum.

Ingrid Vis
Dental Clinics
Wassenaar

Super tevreden, zo n lieve fijne tandarts die weet wat ze doet. Van kronen naar een brug. Zo mooi geworden. Zo blij mee.

Anja van den Bergh-Bal
Dental Clinics
Wassenaar

Kan niet anders zeggen dan dat dit een hele fijne praktijk is met vriendelijke mensen. Je gaat inderdaad met een glimlach weer naar huis 😁👍🏻

Sven Broeke
Dental Clinics - Gezondheid & het gebit – Dental Clinics

Je bent van harte welkom!

Nieuwe patiënt?