Uw tandarts in Rotterdam Hillegersberg

Dental Clinics Rotterdam Berglustlaan is een moderne tandartsengroepspraktijk in de wijk Hillegersberg, gelegen in het noorden van Rotterdam. Hier bent u van harte welkom voor complete tandheelkundige zorg voor het hele gezin. We werken nauw samen om uw mond schoon en gezond te houden. Hierbij hanteren we de actuele tandarts tarieven die door de overheid zijn vastgesteld. U betaalt dus nooit meer dan nodig is.

Complete mondzorg bij Dental Clinics Rotterdam Berglustlaan:

  • De tandarts voor volwassenen en kinderen.
  • Professionele en moderne tandartspraktijk in het noorden van Rotterdam.
  • Voor o.a. mondhygiëne en esthetische tandheelkunde.
  • Wij werken volgens vastgestelde tarieven.
  • 5 dagen per week geopend.

tandarts Rotterdam Hillegersberg - tandarts Dental Clinics Rotterdam BerglustlaanAfspraak maken

Om een afspraak te maken bij één van onze tandartsen of de mondhygiënist, kunt u telefonisch contact opnemen met onze receptie: 010 – 418 81 31.

Meld u aan als patiënt

Bent u nog geen patiënt bij onze praktijk? U bent slechts een paar stappen verwijderd van complete mondzorg voor het hele gezin! Meld u en uw gezinsleden eenvoudig aan via ons online inschrijfformulier.

Om u ook in de toekomst van optimale tandheelkundige zorg te kunnen voorzien, is Tandartsenpraktijk Berglustlaan gaan samenwerken met Dental Clinics. Onze nieuwe naam is Dental Clinics Rotterdam Berglustlaan.

Ons team: uw tandartsen in Rotterdam Hillegersberg

Wij zijn een enthousiast en professioneel team van tandartsen, een mondhygiënist en tandartsassistenten. Maak kennis met ons volledige team.

Tandheelkundige behandelingen: complete mondzorg voor het hele gezin

Voor alle tandheelkundige behandelingen werken wij met moderne apparatuur en de nieuwste technieken. In onze tandartspraktijk kunt u terecht voor de volgende behandelingen: periodiek mondonderzoekvullingenkroon– en brugwerk, esthetische tandheelkunde, tanden bleken, behandeling van ontstoken tandvlees en röntgenfoto’s.

Spoedgeval?

  • Tijdens onze openingstijden kunt u ons bij spoed, zoals ernstig tandletsel of een ongeval, bereiken via: 010 – 418 81 31. Wij proberen u dezelfde dag nog te helpen.
  • In de avonduren en het weekend kunt u bij spoed naar de praktijk bellen: 010 – 455 21 55. U krijgt dan via het antwoordapparaat het telefoonnummer van de spoedgevallendienst te horen, waar u naartoe kunt bellen voor een afspraak. De spoedgevallendienst is ’s avonds, ’s nachts en in de weekeinden telefonisch bereikbaar, evenals op algemeen erkende feestdagen. Let op: het is wettelijk verplicht om een geldig identificatiebewijs en uw zorgpas mee te nemen. Houd er tevens rekening mee dat de spoedbehandeling contant dient te worden voldaan.

tandarts Rotterdam Hillegersberg - receptie Dental Clinics Rotterdam BerglustlaanBent u verhinderd? Zeg uw afspraak tijdig af!

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit minimaal 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden (hierin wijken wij momenteel af van de algemene voorwaarden van Dental Clinics). Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Aanvullende informatie over Dental Clinics Rotterdam Berglustlaan

Hieronder vindt u extra informatie over de praktijk, het behandelplan en mondhygiëne.

De praktijk van Dental Clinics op de Siaerdamasingel 34

Onze praktijk is gevestigd aan de Berglustlaan, in de wijk Rotterdam Hillegersberg. Bekijk uw route naar onze praktijk.

Uw persoonlijk behandelplan

Tijdens het periodiek mondonderzoek controleert de tandarts uw totale mondgezondheid. Het risico op mondziekten, zoals tandbederf en tandvleesontstekingen, wordt scherp in de gaten gehouden. Op basis hiervan stellen wij een persoonlijk behandelplan voor u op. Want iedere mond en ieder gebit is anders en dit vraagt om een op maat gemaakte aanpak.

tandarts Rotterdam Hillegersberg - hygiëne Dental Clinics Rotterdam BerglustlaanEen gezonde mond dankzij onze mondhygiënist

In de mond zitten miljarden bacteriën. Dit is heel normaal, maar het is wel belangrijk om uw gebit hier goed tegen te beschermen. Indien deze bacteriën niet goed worden verwijderd, kunnen ze tandvleesontstekingen of gaatjes veroorzaken. Om dit te voorkomen besteden wij de nodige aandacht aan preventie en mondhygiëne. Onze mondhygiënisten helpen u graag verder. Zij hebben extra kennis over het gezond maken en houden van uw mond. Samen met u zorgt zij voor het in stand houden van het tandvlees en geeft ze u advies over mondverzorging en voeding.