Uw tandarts in Rotterdam Hillegersberg

Bent u op zoek naar een goede tandarts in Rotterdam Hillegersberg? Ons team van ervaren mondzorgverleners heet u van harte welkom!

Dental Clinics Rotterdam Berglustlaan is een moderne tandartsengroepspraktijk. U kunt bij ons terecht voor veel verschillende soorten behandelingen. Zo zijn wij gespecialiseerd in het bleken van tanden, het behandelen van ontstoken tandvlees en het aanmeten en plaatsen van kunstgebitten of gebitsprotheses. We werken nauw met u samen om uw mond schoon en gezond te houden. U vindt onze tandartspraktijk in de wijk Hillegersberg, in het noorden van Rotterdam.

Aanmelden als patiënt

Bent u nog geen patiënt bij ons? U bent slechts een paar stappen verwijderd van complete mondzorg voor het hele gezin! Meld u en uw gezinsleden eenvoudig aan via het online inschrijfformulier of neem telefonisch contact met ons op via 010 – 418 81 31. Wij helpen u graag!

Over Dental Clinics Rotterdam Berglustlaan

  • Dé tandarts voor volwassenen en kinderen
  • Professionele en moderne tandartspraktijk in het noorden van Rotterdam
  • Uiteenlopende behandelingen: mondhygiëne, tanden bleken en esthetische tandheelkunde
  • Extra aandacht voor angstige patiënten
  • Wij werken volgens de tandartstarieven die door de overheid zijn vastgesteld. Dit betekent dat u bij ons nooit meer betaalt dan nodig is.
  • U kind kan met ons mee op Expeditie Tandarctica

Een beugel bij Dental Clinics Rotterdam Berglustlaan

Ook voor het plaatsen van beugels kunt u bij ons terecht. Onze tandarts voor orthodontie is kundig in het uitvoeren van orthodontische behandelingen. Wanneer onze tandarts voor orthodontie beoordeelt dat een orthodontist nodig is omdat er een complexere gebitsafwijking gecorrigeerd moet worden, verwijzen wij u naar een orthodontist in de buurt. We werken nauw samen met orthodontiepraktijk TopOrtho Rotterdam.

Praktijkimpressie

Op de begane grond vindt u de receptie, wachtkamer, twee behandelkamers en toiletten. Op de tweede verdieping bevindt zich nog een behandelkamer en onze röntgenkamer. In het gebouw is geen lift aanwezig.
Expeditie Tandarctica - tandenpoetsen alle leeftijden

Expeditie Tandarctica

Voor een ouder kan het een hele uitdaging zijn het gebit van een (jong) kind goed te verzorgen. Tóch is het heel belangrijk de mondhygiëne van uw kind goed in de gaten te houden. Een gezond melkgebit vormt namelijk de basis voor een gezond blijvend gebit!

Om het voor kinderen leuker te maken, kunnen zij bij Dental Clinics Rotterdam Berglustlaan mee op Expeditie Tandarctica! Zo leren ze spelenderwijs alles over het gebit én hoe zij hun tanden en kiezen zelf goed schoon kunnen houden.

tandartspraktijk Rotterdam Hillegersberg - kwaliteit Dental Clinics Rotterdam Berglustlaan

Mondhygiëne

Bij Dental Clinics Rotterdam Berglustlaan hebben wij extra aandacht voor preventieve mondzorg. In onze tandartspraktijk werken ervaren mondhygiënisten en preventie-assistenten die gespecialiseerd zijn in het gezond houden van uw mond. Tijdens uw afspraak bij een van onze mondhygiënisten of preventie-assistenten krijgt u tips over hoe u uw gebit moet verzorgen en gezond kunt houden. Zo kunnen eventuele tandvleesaandoeningen, zoals gingivitis of parodontitis, voorkomen worden.

Spoedgeval?

  • Tijdens onze openingstijden kunt u ons bij spoed, zoals ernstig tandletsel of een ongeval, bereiken via: 010 – 418 81 31. Wij proberen u dezelfde dag nog te helpen.
  • In de avonduren en het weekend kunt u bij spoed naar de praktijk bellen: 010 – 455 21 55. U krijgt dan via het antwoordapparaat het telefoonnummer van de spoedgevallendienst te horen, waar u naartoe kunt bellen voor een afspraak. De spoedgevallendienst is ’s avonds, ’s nachts en in de weekeinden telefonisch bereikbaar, evenals op algemeen erkende feestdagen. Let op: het is wettelijk verplicht om een geldig identificatiebewijs en uw zorgpas mee te nemen. Houd er tevens rekening mee dat de spoedbehandeling contant dient te worden voldaan.

Bent u verhinderd? Zeg uw afspraak tijdig af!

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit minimaal 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden (hierin wijken wij momenteel af van de algemene voorwaarden van Dental Clinics). Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.