Uw tandarts in Rotterdam Hillegersberg

Dental Clinics Rotterdam Berglustlaan is een moderne tandartsengroepspraktijk in de wijk Hillegersberg, gelegen in het noorden van Rotterdam. Hier bent u van harte welkom voor complete tandheelkundige zorg voor het hele gezin. We werken nauw samen om uw mond schoon en gezond te houden. Hierbij hanteren we de actuele tandarts tarieven die door de overheid zijn vastgesteld. U betaalt dus nooit meer dan nodig is.

Complete mondzorg bij Dental Clinics Rotterdam Berglustlaan:

  • Dé tandarts voor volwassenen en kinderen
  • Professionele en moderne tandartspraktijk in het noorden van Rotterdam
  • Voor o.a. mondhygiëne, tanden bleken en esthetische tandheelkunde
  • Wij werken volgens vastgestelde tarieven
  • 5 dagen per week geopend

Meld u aan als patiënt

Bent u nog geen patiënt bij onze praktijk? U bent slechts een paar stappen verwijderd van complete mondzorg voor het hele gezin! Meld u en uw gezinsleden eenvoudig aan via ons online inschrijfformulier.

Praktijkimpressie

Spoedgeval?

  • Tijdens onze openingstijden kunt u ons bij spoed, zoals ernstig tandletsel of een ongeval, bereiken via: 010 – 418 81 31. Wij proberen u dezelfde dag nog te helpen.
  • In de avonduren en het weekend kunt u bij spoed naar de praktijk bellen: 010 – 455 21 55. U krijgt dan via het antwoordapparaat het telefoonnummer van de spoedgevallendienst te horen, waar u naartoe kunt bellen voor een afspraak. De spoedgevallendienst is ’s avonds, ’s nachts en in de weekeinden telefonisch bereikbaar, evenals op algemeen erkende feestdagen. Let op: het is wettelijk verplicht om een geldig identificatiebewijs en uw zorgpas mee te nemen. Houd er tevens rekening mee dat de spoedbehandeling contant dient te worden voldaan.

Bent u verhinderd? Zeg uw afspraak tijdig af!

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit minimaal 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden (hierin wijken wij momenteel af van de algemene voorwaarden van Dental Clinics). Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.