Welkom bij uw tandarts in Delft

Welkom bij Dental Clinics Delft. Bij ons kunt u altijd rekenen op mondzorg van de beste kwaliteit. En dat tegen de tarieven die door de overheid zijn vastgesteld, waardoor u nooit te veel betaalt.

Onze tandartspraktijk in het centrum van Delft, bevindt zich aan de Bagijnhof. Woont u in de omgeving van Delft zoals Den Hoorn of Delfgauw? Ook dan bent u welkom bij onze praktijk!

Een goede mondgezondheid

In de mond zitten veel bacteriën. Deze kunnen onder andere gaatjes en tandvleesontstekingen veroorzaken. Daarom is het belangrijk regelmatig een bezoek aan de tandarts te brengen. Uw tandarts controleert de gezondheid van uw tandvlees en adviseert u – indien nodig – een behandeling bij één van onze mondhygiënisten of preventie-assistenten. Zo houden we u gebit samen gezond!

Meld u nu aan als patiënt!

Bent u nog geen patiënt bij ons, maar wilt u dat wel worden? Meld u (en uw gezinsleden) eenvoudig aan via ons online inschrijfformulier. Wilt u zich liever telefonische inschrijven? Dat kan ook. Bel dan naar 015-214 33 52. Wij helpen u graag verder.

 

Kronen & bruggen

Heeft u te maken met verzwakte of ontbrekende tanden/kiezen? Of moet een groot deel van uw tanden en kiezen vervangen worden? Dan kan een kroon, brug of inlay de oplossing voor u zijn. Welke oplossing het meest geschikt is in uw situatie, zal uw tandarts samen met u bespreken.

Op zoek naar een mondhygiënist in Delft?

Bij Dental Clinics Delft adviseren wij u regelmatig een bezoek aan de (paro)preventie-assistent of mondhygiënist te brengen. Heeft u bijvoorbeeld last van gevoelige tanden, bloedend of teruggetrokken tandvlees, een slechte adem of staan uw tanden wat los? Maak dan een afspraak bij een van de ervaren en deskundige mondhygiënisten. De mondhygiënist is gespecialiseerd in het gezond krijgen en houden van uw mond.

Bekijk onze tandartspraktijk