Uw tandarts in Stramproy

Dental Clinics Stramproy vindt u op de Sint Maartenslaan 55. Hier bent u van harte welkom voor complete mondzorg voor het hele gezin. Ons ervaren team staat dagelijks voor u klaar en we bieden u vrijwel alle tandheelkundige behandelingen. Wij hanteren de actuele tandarts tarieven die door de overheid zijn vastgesteld. U betaalt dus nooit meer dan nodig is.

Om u ook in de toekomst van optimale tandheelkundige zorg te kunnen voorzien, is Tandarts Tobben gaan samenwerken met Dental Clinics. Onze nieuwe naam is Dental Clinics Stramproy.

Complete mondzorg bij Dental Clinics Stramproy:

 • Dé tandartspraktijk voor volwassenen en kinderen.
 • Professionele en moderne praktijk, afgestemd op de hedendaagse vraag
 • Ook voor implantologie, parodontologie en cosmetische tandheelkunde
 • Angstbehandelingen en behandeling onder narcose mogelijk
 • Wij werken volgens vastgestelde tarieven.
 • 5 dagen per week geopend, ook ‘s avonds!

Afspraak maken

Voor het maken van een afspraak onze tandartsen kunt u telefonisch contact opnemen met onze receptie: 0495 – 562770.

Meld u aan als patiënt

Bent u nog geen patiënt bij onze praktijk? U bent slechts een paar stappen verwijderd van de beste mondzorg voor het hele gezin! Meld u en uw gezinsleden eenvoudig aan via ons online inschrijfformulier. Liever telefonisch? Bel dan naar onze receptie.

Kindertandheelkunde

Een gezond gebit staat bij ons voorop. Kinderen zitten al vanaf het eerste tandje in de stoel om uit te proberen en kennis te maken, zo groeien ze op met de tandarts. We geven tips om een mooi en gezond gebit te krijgen en te behouden;  de manier van tandenpoetsen, de juiste tandpasta, maar ook hoe zuren het gebit aantasten.

We voeren diverse behandelingen uit die gericht zijn op het voorkomen van gaatjes zoals sealen (beschermlaagje) of fluoride applicaties die het tandglazuur sterker maakt. De tandarts en/of de assistente legt rustig uit wat er gaat gebeuren.

Behandelingen onder narcose

Voor patiënten met een buitengewone angst voor tandheelkundige behandelingen of behandelingen die erg belastend zijn, bieden wij onder andere de volgende behandelingen onder narcose:

 • Verwijderen van alle tanden en kiezen
 • Plaatsen van implantaten
 • Uitgebreide botopbouw
 • Sinuslifting

Deze behandelingen worden uitgevoerd door Tandarts-Implantoloog Tobben in het Sint Jans Gasthuis in Weert. U kunt de mogelijkheden over behandelingen onder narcose bespreken met een van onze medewerkers.

Spoedgeval?

 • Tijdens onze openingstijden kunt u bij spoed, zoals een ernstig tandletsel of ongeval, naar de praktijk bellen via 0495-562770. Wij proberen u dezelfde dag nog te helpen.
 • Indien u buiten openingstijden naar onze praktijk belt, krijgt u het telefoonnummer van de spoeddienst te horen waar u naartoe kunt bellen voor een afspraak.
 • Bij een ongeval, nabloeding of een andere acute klacht, kunt u dan terecht bij de dienstdoende tandarts. De spoedgevallendienst is ’s avonds, ’s nachts en in het weekend telefonisch bereikbaar, evenals op algemeen erkende feestdagen. Let op: het is verplicht een geldig identificatiebewijs en uw zorgpas mee te nemen. Houd er tevens rekening mee dat de spoedbehandeling contant dient te worden voldaan.

Bent u verhinderd? Zeg uw afspraak tijdig af!

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit minimaal 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden (hierin wijken wij momenteel af van de algemene voorwaarden van Dental Clinics). Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.