Ga naar de hoofdinhoud
uit 98 reviews

In verband met de zomervakantie is de praktijk gesloten van maandag 20 juli t/m vrijdag 9 augustus. Wij verwelkomen u graag weer vanaf maandag 12 augustus!

Jouw tandarts in Stramproy

Welkom bij Dental Clinics Stramproy. Je vindt onze moderne tandartsenpraktijk op de Sint Maartenslaan 55. Ons ervaren team van tandartsen, mondhygiënisten en preventie-assistenten staat dagelijks voor je klaar om je van de meest optimale mondzorg te voorzien. We bieden je vrijwel alle tandheelkundige behandelingen.

Wij hanteren de tandartstarieven die door de overheid zijn vastgesteld. Je betaalt dus nooit meer dan nodig is. Ben je dus nog op zoek naar een goede tandarts in Stramproy? Meld je dan aan via ons online inschrijfformulier.

Complete mondzorg bij Dental Clinics Stramproy

  • Professionele en moderne tandartspraktijk
  • Ook voor implantologie, parodontologie en cosmetische tandheelkunde
  • Ervaring met angstige patiënten
  • Grote focus op preventie (voorkomen is beter dan genezen)
  • Gesproken talen: Nederlands, Engels en Limburgs (dialect)

Onze tandartspraktijk

Onze behandelingen bij Dental Clinics Stramproy

Met een persoonlijke aanpak en tandheelkundige zorg van hoge kwaliteit, zorgen wij voor een gezond gebit en goed gevoel bij onze patiënten.

Bij Dental Clinics Stramproy kun je onder andere terecht voor:

Een implantaat is een kunstwortel die in het kaakbot wordt geschroefd en kan worden ingebracht om één of meerdere tanden en kiezen te vervangen. 

Wanneer ontstoken tandvlees niet wordt behandeld, zal de ontsteking in de tandvleesrand verergeren. Het is daarom belangrijk dat parodontitis tijdig wordt behandeld.

Wij verzorgen periodiek mondonderzoek (PMO) en stemmen dit af op jouw persoonlijke mondgezondheid en behoeften.

Een implantaat is een kunstwortel die in het kaakbot wordt geschroefd en kan worden ingebracht om één of meerdere tanden en kiezen te vervangen. 

Wanneer ontstoken tandvlees niet wordt behandeld, zal de ontsteking in de tandvleesrand verergeren. Het is daarom belangrijk dat parodontitis tijdig wordt behandeld.

Wij verzorgen periodiek mondonderzoek (PMO) en stemmen dit af op jouw persoonlijke mondgezondheid en behoeften.

Ons team

Wouter Tobben

Tandarts-directeur
BIG: 19024323002

Aandachtsgebied: Implantologie

Yvonne Kappert

Praktijkmanager

Anique Tobben-Pustjens

Tandarts
BIG: 89052408902

Aandachtsgebied: Kindertandheelkunde, angst

Anouk Hennissen

Preventie-assistent

Erna Beerens

Tandartsassistent

Femke Compen - van Campen

Tandartsassistent

tandarts Utrecht Oost - kind - poetshoek Dental Clinics Utrecht Maliebaan

Kindertandheelkunde

Goede zorg voor het melkgebit is belangrijk voor het ontwikkelen van een gezond blijvend gebit. Daarom nodigen wij kinderen al op jonge leeftijd uit om kennis met ons te maken.

We richten ons op de ontwikkeling van het melkgebit en besteden veel aandacht aan onder andere het verzorgen en onderhouden hiervan. Zo wordt de mondgezondheid van jouw kind nauwlettend gevolgd en kunnen we dankzij een tijdige aanpak de kans op problemen in de mond verkleinen.

Hulp bij spoedgevallen

  • Tijdens onze openingstijden kun je bij spoed, zoals een ernstig tandletsel of ongeval, naar de praktijk bellen via 0495-562770. Wij proberen je dezelfde dag nog te helpen.
  • Indien je buiten openingstijden naar onze praktijk belt, krijg je het telefoonnummer van de spoeddienst te horen waar je naartoe kunt bellen voor een afspraak.
  • Bij een ongeval, nabloeding of een andere acute klacht, kun je dan terecht bij de dienstdoende tandarts. De spoedgevallendienst is ’s avonds, ’s nachts en in het weekend telefonisch bereikbaar, evenals op algemeen erkende feestdagen. Let op: het is verplicht een geldig identificatiebewijs en je zorgpas mee te nemen. Houd er tevens rekening mee dat de spoedbehandeling contant dient te worden voldaan.

Jouw afspraak annuleren

Als je een afspraak hebt gemaakt, rekenen wij op je komst. Lukt het niet om je afspraak na te komen, dan vragen wij je dit minimaal 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Wat onze patiënten vinden

Wij streven naar de beste tandheelkundige zorg
Dental Clinics
Stramproy

Prima no nonsense tandarts, nauwelijks wachttijden. Tandarts stoel is wel te klein voor mensen boven de 200 cm

Hans Heijdeman
Dental Clinics
Stramproy

In het weekend gevallen en daarbij een stukje van de voorste tand afgebroken. Maandag om 11.30u na behandeling naar huis gegaan. Het is onzichtbaar gerepareerd goede uitleg, kordate aanpak met een hoge mate van service en klantvriendelijkheid . Heel tevreden naar huis gegaan. Yess en dat meteen al op maandag morgen. Ik kan weer lachen ! Dank hiervoor Dental Clinics Stramproy

Eric Kappert
Dental Clinics
Stramproy

Prima...prettige en duidelijke uitleg e sympathieke mondhygieniste!!

Loed Jacobs
Dental Clinics
Stramproy

Vriendelijke bejegening en ruimte om als patiënt mee te denken over de behandeling.

Lut Blankers
Dental Clinics
Stramproy

Prima praktijk met een goede tandarts, mevrouw de Borgie.

Chris Sniekers
Dental Clinics
Stramproy

Als 79-jarige ging mijn tandvlees steeds meer de hoogte in en waren de tandwortels zichtbaar. Nicole Princen heeft 6x een eenvlaksvulling composiet uitgevoerd zodat mijn tanden er weer fantastisch uitzien en er geen etensresten meer op de tandwortels kan blijven zitten. Ik ben 100% tevreden over Nicole.

Mia Verspagen
Dental Clinics
Stramproy

Een fijne, sociale mondhygieniste die met je mee denkt en uitleg geeft waar nodig. Geen onnodige handelingen.

Sanny De Brouwer
Dental Clinics
Stramproy

Ellen, mondhygiëniste, is heel vriendelijk en werkt erg netjes. Tijdens de behandeling wordt alles goed uitgelegd, en daarnaast is er ook altijd tijd voor een algemeen praatje. Al met al een hele prettige en persoonlijke ervaring. Tevens dezelfde prima ervaringen bij tandarts Tobben, wat betreft implantaten. Ik heb niet het makkelijkste gebit, maar meerdere keren kwalitatief goede implantaten gekregen. Dus geen twijfel, bij deze praktijk bent u in goede handen.

Dymphie Verhaegh
Dental Clinics
Stramproy

Behandeling door supercompetente jonge dame. Mijn gevoelige tanden kunnen niet tegen koud water. Zij kiest een alternatieve methode!! --gewéldig. voor het eerst in mijn 60 jaar dat ik zo euforisch bij een tandarts de deur uit ga. Een outstanding voorbeeld van out-of-the-box denken.

Paul Janssen
Dental Clinics
Stramproy

Ik ben heel tevreden over de de Dental Clinics Stramproy. Ze zijn vriendelijk, geven duidelijke uitleg over de behandeling en leveren goed werk.

Monique Berckmans
Dental Clinics - Gezondheid & het gebit – Dental Clinics

Je bent van harte welkom!

Nieuwe patiënt?