Complete mondzorg voor het hele gezin

Welkom bij Dental Clinics Bergschenhoek – Parkzoom. Een moderne tandartsengroepspraktijk aan de Tjeerd Kuipersstraat 23 waar u complete tandheelkundige zorg vindt voor het hele gezin. Met ons ervaren team, professionele behandelkamers en –methodes en een servicegerichte organisatie staan we dagelijks voor u klaar.

Wat ons betreft vormen persoonlijke aandacht en heldere communicatie de basis van elke behandeling.
Of het nu om een periodieke controle gaat, een brug, kroon of implantaat, preventie van tandvleesproblemen, protheses of het bleken van uw tanden; we helpen u professioneel en snel. Bij acute problemen nog dezelfde dag.

U betaalt nooit meer dan nodig bij ons. Wij hanteren prijzen die conform zijn aan de tarieven die zijn vastgesteld door de overheid.

Nieuwe patiënt? Van harte welkom!
Vul het online inschrijfformulier in voor u en uw gezin.
Of bel direct voor een afspraak: 010 – 521 48 57

Bij ernstig tandletsel of een ongeval:

  • Tijdens onze openingstijden kunt u voor spoed naar de praktijk bellen: 010 – 521 48 57.
  • Buiten onze openingstijden kunt u bellen naar de spoedgevallendienst Dental365085 – 105 17 60, gevestigd in Rotterdam. Bij een ongeval, nabloeding of een andere acute klacht, kunt u dan terecht bij de dienstdoende tandarts. De spoedgevallendienst is ’s avonds, ’s nachts en in de weekeinden telefonisch bereikbaar, evenals op algemeen erkende feestdagen. Let op: het is verplicht om een geldig identificatiebewijs en uw zorgpas mee te nemen. Houd er tevens rekening mee dat de spoedbehandeling contant/per pin dient te worden voldaan.

Bent u verhinderd? Zeg uw afspraak tijdig af!

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Praktijkimpressie