Kiezen voor kwaliteit

Welkom bij Dental Clinics Zaltbommel. Hier staat ons team dagelijks voor u klaar aan de Wielkamp 3. In onze moderne praktijk kunt u rekenen op professionele tandheelkundige zorg waarbij aandacht en tijd voor u centraal staan. En omdat we met de tarieven werken, die door de overheid zijn vastgesteld, is onze kwaliteitsstandaard voor iedereen bereikbaar.

Alle specialisten onder één dak

Bij ons bent u verzekerd van mondzorg van de hoogst mogelijke kwaliteit. Dit kunnen wij u garanderen omdat wij als specialisten samenwerken. We zetten de modernste technologieën en behandelmethodes in om uw gebit gezond te houden. We staan dagelijks voor u klaar voor preventieve mondzorg, maar ook voor (tand)implantaten, protheses, wortelkanaalbehandelingen en autotransplantaties. Ook bent u van harte welkom bij onze mondhygiënisten.

Orthodontie

Ook voor orthodontie kunt u bij ons terecht. We verbeteren de stand van tanden en kiezen. Dit is niet alleen esthetisch mooier, maar het herstelt ook de kauw- en slikfuncties van de mond. Wilt u meer informatie over een orthodontische behandeling? Ons team staat klaar voor u en al uw vragen.

tandarts Zaltbommel - Dental Clinics Zaltbommel - medewerkersUw kind en de tandarts

Speciale aandacht voor het kindergebit vinden we belangrijk. Neem tijdens uw controle afspraak uw kind vanaf 2 jaar mee. Hierdoor kan hij of zij alvast wennen aan een tandartsbezoek. Tijdens het bezoek aan de tandarts wordt op speelse wijze aandacht besteed aan het poetsen en signaleren van tandplak en gaatjes. Kindertandverzorgster Carla Roos helpt speciaal kinderen tot 12 jaar.

Implantologie

Weer van een complete lach genieten? Implantoloog Tristan Staas helpt u van behandelplan tot nazorg. Samen zoeken we de behandeling die het beste bij u past. Neem voor meer informatie over implantologie contact met ons op.

tandarts Zaltbommel - Dental Clinics ZaltbommelAnti-snurkbeugel

We zijn gespecialiseerd in de behandeling van het Obstructief Slaapapneu Syndroom, OSAS. De behandeling van OSAS is gericht op het verminderen tot volledig wegnemen van uw klachten door middel van een Anti-snurkbeugel (MRA). Lineke Wagemakers, tandarts en gecertificeerd slaapdeskundige NVTS voert deze behandelingen uit.

Tijd voor u, tijd voor de zorg

Lachen is leven, daarom is uw gebit onze zorg. Hoogwaardige en kwalitatieve zorg betekent persoonlijke aandacht en tijd voor u. Heldere communicatie en overleg vormt de basis van elke behandeling. Heeft u vragen of twijfelt u over een behandeling? Neem gerust contact met ons op. Wilt u de praktijk graag zien? Dan bent u van harte uitgenodigd voor een vrijblijvende rondleiding.

Praktische informatie

tandarts Zaltbommel - Dental Clinics Zaltbommel - folderBij ernstig tandletsel of een ongeval:

  • Indien u geholpen moet worden buiten onze openingstijden kunt u naar de praktijk bellen: 0418 – 514 116. Mogelijk is de tandarts nog beschikbaar; anders krijgt u het telefoonnummer van de spoeddienst te horen waar u naartoe kunt bellen voor een afspraak. Deze dienst is alleen bedoeld voor dringende spoedgevallen, zoals nabloedingen en ongevallen.
  • Het telefoonnummer van de nooddienst is: 0900 – 821 22 30. Deze dienst is alleen bedoeld voor dringende spoedgevallen, zoals nabloedingen en ongevallen.

Onze praktijk is zelfstandig toegankelijk, ook voor mensen in een rolstoel of minder validen. Patiënten die niet zelf in de tandartsstoel kunnen plaatsnemen worden geholpen. Als de transfer van rolstoel naar tandartsstoel niet mogelijk is, kan de patiënt eventueel in de rolstoel behandeld worden of verwijzen we door naar een praktijk met de juiste voorzieningen.

Tijdig afzeggen afspraak

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit minimaal 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.