Uw tandarts in Dronrijp

Bij Dental Clinics Dronrijp staat aandacht voor uw gebit centraal. We besteden veel aandacht aan de kwaliteit van onze tandartspraktijk en ons team. Vakkundige behandelingen staan voorop, maar een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. We bieden u zorg, persoonlijke aandacht en adviezen voor uw mond en gebit. Hierbij hanteren we de actuele tandarts tarieven die door de overheid zijn vastgesteld. U betaalt dus nooit meer dan nodig is.

Complete mondzorg bij Dental Clinics Dronrijp:

  • De tandarts voor volwassenen en kinderen.
  • Professionele en moderne tandartspraktijk in het noordwesten van Dronrijp.
  • Voor o.a. preventie.
  • Wij werken volgens vastgestelde tarieven.
  • 5 dagen per week geopend.

Meld u en uw gezinsleden eenvoudig aan als patiënt via ons online inschrijfformulier of bel direct voor een afspraak: 0517 – 232 326.

Om u ook in de toekomst van optimale tandheelkundige zorg te kunnen voorzien, is Tandartspraktijk Dronrijp gaan samenwerken met Dental Clinics. Onze nieuwe naam is Dental Clinics Dronrijp.

Praktijkimpressie

tandarts Dronrijp - tandarts Dental Clinics Dronrijp

Uw persoonlijk behandelplan

Tijdens het periodiek mondonderzoek controleert de tandarts uw totale mondgezondheid. Het risico op mondziekten, zoals tandbederf en tandvleesontstekingen, wordt scherp in de gaten gehouden. Op basis hiervan stellen wij een persoonlijk behandelplan voor u op. Want iedere mond en ieder gebit is anders en dit vraagt om een op maat gemaakte aanpak.

tandarts Dronrijp - röntgen Dental Clinics Dronrijp

Een gezonde mond dankzij onze preventie-assistenten

In de mond zitten miljarden bacteriën. Dit is heel normaal, maar het is wel belangrijk om uw gebit hier goed tegen te beschermen. Indien deze bacteriën niet goed worden verwijderd, kunnen ze tandvleesontstekingen of gaatjes veroorzaken. Om dit te voorkomen besteden wij de nodige aandacht aan preventie. Afhankelijk van uw situatie verwijst uw tandarts u door naar één van onze preventie-assistenten. Zij hebben extra kennis over het gezond maken en houden van uw mond en helpen u graag verder. Samen met u zorgen zij voor het in stand houden van het tandvlees en geven zij u advies over voeding en mondverzorging.

Spoedgeval?

  • Tijdens onze openingstijden kunt u ons bij spoed, zoals ernstig tandletsel of een ongeval, bereiken via: 0517 – 232 326. Wij proberen u dezelfde dag nog te helpen.
  • Buiten onze reguliere openingstijden, in het weekend (zaterdag en zondag) en tijdens de officiële vrije dagen, feest- en vakantiedagen en schoolvakanties, werken wij voor de spoedgevallendienst samen met Dental365 Spoed Tandarts Leeuwarden. Voor alle pijnklachten en/of spoedgevallen die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag kunt u zich wenden tot Dental365 Leeuwarden op tel: +31 (0) 85-0189430
    https://dental365.nl/spoed-tandarts/leeuwarden/

Bent u verhinderd? Zeg uw afspraak tijdig af!

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit minimaal 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden (hierin wijken wij momenteel af van de algemene voorwaarden van Dental Clinics). Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.