Complete tandheelkundige zorg voor het hele gezin

Dental Clinics Hardegarijp is een moderne tandartsengroepspraktijk voor het hele gezin. Al meer dan 25 jaar helpen we met veel plezier jong en oud met het onderhouden en verzorgen van het gebit. Hierbij gaan wij zeer zorgvuldig te werk. Zo stellen wij voor iedereen een persoonlijk behandelplan op, dat past bij de individuele wensen en behoeften. Met deze aanpak en onze focus op kwaliteit zorgen we er samen voor dat u uw hele leven kunt genieten van een gezond en stralend gebit!

Bent u nog geen patiënt bij onze praktijk? U bent slechts een paar stappen verwijderd van de beste mondzorg voor het hele gezin! Meld u en uw gezinsleden eenvoudig aan via ons online inschrijfformulier.
Liever telefonisch? Bel dan naar onze receptie: 0511 – 475 487.

Mondzorg van de hoogste kwaliteit

  • Dé tandartspraktijk voor volwassenen en kinderen
  • Persoonlijke aandacht en heldere communicatie vormen de basis voor iedere behandeling
  • U kunt ook terecht voor o.a. implantologie, angstbestrijding, mondhygiëne en protheses
  • Moderne en (rolstoel)toegankelijke praktijk

Praktijkimpressie

Dental Clinics Hardegarijp

Implantologie

Implantologie heeft tot doel één of meerdere tanden te vervangen door tandimplantaten. Dankzij deze techniek kunnen oplossingen geboden worden die vroeger niet mogelijk waren. Onze ervaren implantoloog Pini Reisman werkt met implantaatsystemen die voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Dit zijn bijvoorbeeld Nobel Biocare, Camlog en MIS & Straumann.

Deze implantaatsystemen zijn wetenschappelijk onderzocht. Daarnaast dragen wij zelf ook bij aan wetenschappelijk onderzoek.

Dental Clinics Hardegarijp

Angstbestrijding

Onze bekwame tandartsen hebben veel ervaring met angstige patiënten. Daarnaast hebben we bij Dental Clinics Hardegarijp ook een aantal technieken in huis (bijvoorbeeld lachgas) die de patiënt kunnen helpen bij het overwinnen van zijn angst. Angst voor de tandarts komt namelijk regelmatig voor, zowel bij kinderen als bij volwassenen. Door kinderen spelenderwijs kennis te laten maken met de tandarts en door ze tijdens de behandelingen erbij te betrekken, kan de angst vaak overwonnen worden.

Ernstig tandletsel of een ongeval

  • Tijdens onze openingstijden kunt u ons telefonisch bereiken op: 0511 – 475 487. Wij streven ernaar om u nog dezelfde dag te helpen.
  • Wanneer u ’s avonds of in het weekend ernstige pijn heeft of er nabloedingen optreden, kunt u contact opnemen met de dienstdoende tandarts. Onze telefoonbeantwoorder geeft het telefoonnummer waarnaar u kunt bellen.

Verhinderd? Zeg uw afspraak tijdig af!

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.