Complete tandheelkundige zorg voor het hele gezin

Dental Clinics Hardegarijp is een moderne tandartsengroepspraktijk voor het hele gezin. Al meer dan 25 jaar helpen we met veel plezier jong en oud met het onderhouden en verzorgen van het gebit. Hierbij gaan wij zeer zorgvuldig te werk. Zo stellen wij voor iedereen een persoonlijk behandelplan op, dat past bij de individuele wensen en behoeften. Met deze aanpak en onze focus op kwaliteit zorgen we er samen voor dat u uw hele leven kunt genieten van een gezond en stralend gebit!

Preventieve en reguliere mondzorg

Door gebruik te maken van de nieuwste technieken en op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen streven we naar hoogwaardige tandheelkundige zorg voor iedereen. Naast algemene tandheelkunde, kunt u ook bij ons terecht voor implantologie en angstbestrijding.

Omdat een persoonlijke kennismaking de beste start van een goede relatie vormt, nodigen we u van harte uit voor een vrijblijvende rondleiding. Wilt u een keer langskomen, bel of mail ons even, dan maken we meteen een afspraak.

tandarts Hardegarijp - Dental Clinics Hardegarijp - behandelkamerImplantologie

Implantologie heeft tot doel één of meerdere tanden te vervangen door tandimplantaten. Dankzij deze techniek kunnen oplossingen geboden worden die vroeger niet mogelijk waren. Onze ervaren implantoloog Pini Reisman werkt met implantaatsystemen die voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Dit zijn bijvoorbeeld Nobel Biocare, Camlog en MIS & Straumann.

Deze implantaatsystemen zijn wetenschappelijk onderzocht. Daarnaast dragen wij zelf ook bij aan wetenschappelijk onderzoek.

Angstbestrijding

Onze bekwame tandartsen hebben veel ervaring met angstige patiënten. Daarnaast hebben we bij Dental Clinics Hardegarijp ook een aantal technieken in huis (bijvoorbeeld lachgas) die de patiënt kunnen helpen bij het overwinnen van zijn angst. Angst voor de tandarts komt namelijk regelmatig voor, zowel bij kinderen als bij volwassenen. Door kinderen spelenderwijs kennis te laten maken met de tandarts en door ze tijdens de behandelingen erbij te betrekken, kan de angst vaak overwonnen worden.

tandarts Hardegarijp - Dental Clinics Hardegarijp - wachtkamerEsthetische tandheelkunde

Het gebit is een bepalende factor in het uiterlijk. Wanneer u ontevreden bent over het uiterlijk van uw gebit dan kunnen wij u helpen om tot een zo mooi en natuurlijk ogend resultaat te komen. Zodat u weer onbezorgd en stralend kunt lachen. Hiervoor maken wij gebruik van een combinatie van verschillende technieken. Zoals tandkleurige vulmaterialen, kronen, bruggen, facings en soms aanvullend implantologie, waarmee verbeteringen in vorm, stand en kleur van de tanden en kiezen kunnen worden gemaakt. Ook het bleken van verkleurde tanden en kiezen valt onder esthetische tandheelkunde.

Praktische informatie

Bij ernstig tandletsel of een ongeval:

  • Tijdens onze openingstijden kunt u ons telefonisch bereiken op: 0511 – 475 487. Wij streven ernaar om u nog dezelfde dag te helpen.
  • Wanneer u ’s avonds of in het weekend ernstige pijn heeft of er nabloedingen optreden, kunt u contact opnemen met de dienstdoende tandarts. Onze telefoonbeantwoorder geeft het telefoonnummer waarnaar u kunt bellen.

Onze praktijk is zelfstandig toegankelijk, ook voor mensen in een rolstoel of minder validen. Patiënten die niet zelf in de tandartsstoel kunnen plaatsnemen worden geholpen. Als de transfer van rolstoel naar tandartsstoel niet mogelijk is, kan de patiënt eventueel in de rolstoel behandeld worden of verwijzen we door naar een praktijk met de juiste voorzieningen.

Tijdig afzeggen afspraak

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit minimaal 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.