Complete mondzorg voor het hele gezin

Welkom bij Dental Clinics Almere Filmwijk. Onze gezellige en professionele praktijk bevindt zich in het gezondheidscentrum Filmwijk, gelegen aan het Greta Garboplantsoen. Hier vindt u complete mondzorg voor het hele gezin. Wij werken nauw samen om uw mond schoon en gezond te houden. Naast algemene tandheelkunde kunt u ook bij ons terecht voor onder andere mondhygiëne en het voorkomen van tandvleesproblemen. En dat tegen de tarieven die door de overheid zijn vastgesteld. U betaalt dus nooit meer dan nodig is.

Uw persoonlijk behandelplan

Tijdens het periodiek mondonderzoek controleert de tandarts in 10 stappen uw totale mondgezondheid. Het risico op mondziekten, zoals tandbederf en tandvleesontstekingen, wordt scherp in de gaten gehouden. Op basis hiervan stellen wij een persoonlijk behandelplan voor u op. Want iedere mond en ieder gebit is anders en dit vraagt om een op maat gemaakte aanpak.

tandarts Almere Filmwijk - tandarts Dental Clinics Almere FilmwijkEen gezonde mond dankzij ons mondhygiëneteam

Een gezonde mond en een mooi gebit beginnen bij het voorkomen van problemen in de mond. Daarom besteden wij veel aandacht aan preventie en mondhygiëne. Ons mondhygiëneteam bestaat uit diverse mondhygiënisten en (paro) preventie-assistenten. Op basis van uw mondgezondheid adviseert uw tandarts u indien nodig een behandeling. Zo zorgen we samen voor het in stand houden van uw tandvlees, zodat u kunt genieten van een gezonde mond.

Praktische informatie

Bij ernstig tandletsel of een ongeval:

  • Tijdens onze praktijkuren zijn wij voor spoedgevallen bereikbaar op ons reguliere telefoonnummer: 036 – 210 01 77. Mogelijk kunnen wij u dezelfde dag nog helpen.
  • Indien u buiten onze openingstijden moet worden geholpen, kunt u bellen naar: 036 – 303 52 90. Dit telefoonnummer is alleen bedoeld voor dringende spoedgevallen, zoals nabloedingen en ongevallen.

Onze praktijk is zelfstandig toegankelijk, ook voor mensen in een rolstoel of minder validen. Patiënten die niet zelf in de tandartsstoel kunnen plaatsnemen worden geholpen. Als de transfer van rolstoel naar tandartsstoel niet mogelijk is, kan de patiënt eventueel in de rolstoel worden behandeld of verwijzen we door naar een praktijk met de juiste voorzieningen.

tandartspraktijk Almere Filmwijk - assistente Dental Clinics Almere FilmwijkTijdig afzeggen afspraak

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit minimaal 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.