Tandartspraktijk Dental Clinics Almere Filmwijk bevindt zich in het gezondheidscentrum Filmwijk, gelegen aan het Greta Garboplantsoen.

Hier bent u van harte welkom voor complete mondzorg voor het hele gezin. U kunt niet alleen voor algemene mondzorg bij ons terecht, maar ook voor mondhygiëne en het voorkomen van tandvleesproblemen.

Meld u en uw gezinsleden eenvoudig aan als patiënt via ons online inschrijfformulier of bel direct voor een afspraak: 036 – 210 01 77.

Dental Clinics Almere Filmwijk

  • Focus op preventie. ‘Voorkomen is beter dan genezen’
  • Persoonlijke aanpak
  • O.a. tanden bleken, protheses, wortelkanaalbehandeling
  • 5 dagen per week geopend

Bij ernstig tandletsel of een ongeval:

  • Tijdens onze praktijkuren zijn wij voor spoedgevallen bereikbaar op ons reguliere telefoonnummer: 036 – 210 01 77. Mogelijk kunnen wij u dezelfde dag nog helpen.
  • Indien u buiten onze openingstijden moet worden geholpen, kunt u bellen naar: 036 – 303 52 90. Dit telefoonnummer is alleen bedoeld voor dringende spoedgevallen, zoals nabloedingen en ongevallen.

Bent u verhinderd? Zeg uw afspraak tijdig af!

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.