Let op: de toegang tot de praktijk is tijdelijk veranderd. De tijdelijke ingang bevindt zich aan de linkerkant van de hoofdingang van het zorgcentrum.

Tandartspraktijk Dental Clinics Almere Filmwijk bevindt zich in het gezondheidscentrum Filmwijk, gelegen aan het Greta Garboplantsoen.

Hier bent u van harte welkom voor complete mondzorg voor het hele gezin. U kunt niet alleen voor algemene mondzorg bij ons terecht, maar ook voor mondhygiëne en het voorkomen van tandvleesproblemen.

Meld u en uw gezinsleden eenvoudig aan als patiënt via ons online inschrijfformulier of bel direct voor een afspraak: 036 – 210 01 77.

Dental Clinics Almere Filmwijk

  • Focus op preventie. ‘Voorkomen is beter dan genezen’
  • Persoonlijke aanpak
  • O.a. tanden bleken, protheses, wortelkanaalbehandeling
  • 5 dagen per week geopend

Praktijkimpressie

Bij ernstig tandletsel of een ongeval:

  • Tijdens onze praktijkuren zijn wij voor spoedgevallen bereikbaar op ons reguliere telefoonnummer: 036 – 210 01 77. Mogelijk kunnen wij u dezelfde dag nog helpen.
  • Indien u buiten onze openingstijden moet worden geholpen, kunt u bellen naar: 036 – 303 52 90. Dit telefoonnummer is alleen bedoeld voor dringende spoedgevallen, zoals nabloedingen en ongevallen.

Bent u verhinderd? Zeg uw afspraak tijdig af!

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.