Is er iets mis met uw beugel? Kijk dan bij de Ortho EHBO!

Uw tandarts in Zwolle

Welkom bij Dental Clinics Zwolle. Een moderne tandartsengroepspraktijk aan de Stationsweg 5 waar u complete tandheelkundige zorg vindt voor het hele gezin. Met ons ervaren team, professionele behandelkamers en –methodes en een servicegerichte organisatie staan we dagelijks voor u klaar om uw tanden schoonn én gezond te houden.

Bij ons kunt u rekenen op mondzorg van de hoogst mogelijke kwaliteit en een eerlijke prijs. Wij hanteren namelijk de prijzen die door de overheid zijn vastgesteld. Bij ons betaalt u dus nooit meer dan nodig is.

Meld u eenvoudig aan!

Bent u nog op zoek naar een tandarts in Zwolle? Meld uzelf (en eventuele gezinsleden) eenvoudig aan via ons online inschrijfformulier. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen via 038 – 421 38 00. We hopen u snel te zien!

Preventieve, reguliere en esthetische mondzorg

Bij Dental Clinics Zwolle kunt u terecht voor al uw vragen en gebitsproblemen. Wij leveren complete mondzorg voor jong én oud. Een greep uit onze behandelingen:

  • Periodieke controle
  • Preventie van tandvleesproblemen
  • Plaatsen van een beugel
  • Aanmeten en plaatsen van protheses
  • Bleken van uw tanden

Praktijkimpressie

tandarts Zwolle - tandarts Dental Clinics Zwolle

Kroon, brug of facing binnen één behandeling

Met behulp van de ultramoderne Cerec cadcam-techniek kunnen we perfect passende inlays, kronen en bruggen snel en met precisie maken. Onze Cerec-specialisten ontwerpen ter plekke uw restauratie uit hoogwaardig porselein. Nog in dezelfde behandeling kan uw kroon, brug of facing geplaatst worden.
Na één behandeling loopt u zo weer met een complete lach naar buiten.

Wilt u meer weten over de voordelen van CEREC? Klik dan hier of vraag het uw tandarts gerust.

tandarts Zaltbommel - tandartsen Dental Clinics Zaltbommel

Orthodontie voor jeugd en volwassenen

Een beugel zorgt voor een gezond en goed functionerend gebit. Met rechte tanden en kiezen die goed op elkaar passen, voorkomt u veel problemen, zoals schade aan het tandvlees of vergroeide kaken. Ook kunt u met rechte tanden en kiezen beter kauwen, tandenpoetsen, lachen en praten.
Het resultaat: een mooi, gaaf en gezond gebit, zodat u uw stralende lach kan behouden.

Orthodontist Barbara Oosterkamp of orthodontist Christos Livas kijkt samen met u welke behandeling het beste bij uw situatie past. En omdat elk gebit uniek is, ontvangt u een persoonlijk behandelplan.

Bij ernstig letsel of een ongeval

  • Bij ernstig tandletsel of een ongeval kunt u tijdens onze openingstijden direct naar onze praktijk bellen: 038 – 421 38 00
  • Indien u buiten onze openingstijden moet worden geholpen kunt bellen naar 0900-8602.
  • Het telefoonnummer van de nooddienst is: 0900-8602. Deze dienst is alleen bedoeld voor dringende spoedgevallen, zoals nabloedingen en ongevallen.
  • Is er iets mis met uw beugel? Kijk dan eerst bij de Ortho EHBO. Hier vindt u de oplossingen voor de meest voorkomende problemen.

Bent u verhinderd? Zeg uw afspraak tijdig af!

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.