Is er iets mis met uw beugel? Kijk dan bij de Ortho EHBO!

Let op: vanaf 16 mei vinden er wegwerkzaamheden plaats in de buurt van onze praktijk. Wij vragen u daarom rekening te houden met een langere reistijd. De praktijk is tijdens de werkzaamheden alleen te bereiken via de Burgemeester van Roijensingel (centrum). De Westerlaan, Oosterlaan en de Terbochstraat zijn tijdelijk doodlopend en het Stationsplein is niet meer per auto bereikbaar. De Westerlaan blijft vanaf de Stationsweg wel bereikbaar, voor auto’s geldt hier eenrichtingsverkeer. Meer informatie over de werkzaamheden vindt u hier.

Complete tandheelkundige zorg voor het hele gezin

Welkom bij Dental Clinics Zwolle. Een moderne tandartsengroepspraktijk aan de Stationsweg 5 waar u complete tandheelkundige zorg vindt voor het hele gezin. Met ons ervaren team, professionele behandelkamers en –methodes en een servicegerichte organisatie staan we dagelijks voor u klaar. Bij ons kunt u rekenen op mondzorg van de hoogst mogelijke kwaliteit. Tegen prijzen die conform zijn aan de tarieven die zijn vastgesteld door de overheid. Wilt u een keer langskomen, bel of mail ons even, dan maken we meteen een afspraak. We hopen u snel te zien.

Naast onze praktijk aan de Stationsweg 5, hebben wij ook een nevenlocatie in Zwolle. Het adres is: Deventerstraatweg 197, 8012 AG te Zwolle.

Preventieve, reguliere en esthetische mondzorg

Bij Dental Clinics Zwolle kunt u terecht voor al uw vragen en gebitsproblemen. Of het nu om een periodieke controle gaat, een brug, kroon of implantaat, preventie van tandvleesproblemen, protheses of het bleken van uw tanden; we helpen u professioneel en snel. Bij acute problemen nog dezelfde dag.

Orthodontie voor jeugd en volwassenen

orthodontist Zwolle - beugel Dental Clinics ZwolleEen beugel zorgt voor een gezond en goed functionerend gebit. Met rechte tanden en kiezen die goed op elkaar passen voorkomt u veel problemen, zoals schade aan het tandvlees of vergroeide kaken. Ook kunt u met rechte tanden en kiezen beter kauwen, tandenpoetsen, lachen en praten. Het resultaat: een mooi, gaaf en gezond gebit, zodat u uw stralende lach kan behouden.

Orthodontist Barbara Oosterkamp of orthodontist Christos Livas kijkt samen met u welke behandeling het beste bij uw situatie past. En omdat elk gebit uniek is, ontvangt u een persoonlijk behandelplan. Lees hier meer over een beugel bij Dental Clinics Zwolle. Is er iets mis met uw beugel? In onze ortho EHBO vindt u de oplossingen voor de meest voorkomende problemen.

tandarts Zwolle - tandarts Dental Clinics ZwollePersoonlijke aandacht

Wat ons betreft vormen persoonlijke aandacht en heldere communicatie de basis van elke behandeling. Samen met u doen we er alles aan om uw gebit mooi en gezond te maken en te houden. Omdat een persoonlijke kennismaking de beste start van een goede relatie vormt, nodigen we u van harte uit voor een vrijblijvende rondleiding.

Praktische informatie

Bij ernstig tandletsel of een ongeval:

  • Bij ernstig tandletsel of een ongeval kunt u tijdens onze openingstijden direct naar onze praktijk bellen: 038 – 421 38 00
  • Ook indien u buiten onze openingstijden moet worden geholpen kunt u naar de praktijk bellen: 038 – 421 38 00. Mogelijk is de tandarts nog beschikbaar; anders krijgt u het telefoonnummer van de spoeddienst te horen waar u naartoe kunt bellen voor een afspraak.
  • Het telefoonnummer van de nooddienst is: 0900 – 1515. Deze dienst is alleen bedoeld voor dringende spoedgevallen, zoals nabloedingen en ongevallen.
  • Is er iets mis met uw beugel? Kijk dan eerst bij de Ortho EHBO. Hier vindt u de oplossingen voor de meest voorkomende problemen.

Onze praktijk is zelfstandig toegankelijk, ook voor mensen in een rolstoel of minder validen. Patiënten die niet zelf in de tandartsstoel kunnen plaatsnemen worden geholpen. Als de transfer van rolstoel naar tandartsstoel niet mogelijk is, kan de patiënt eventueel in de rolstoel behandeld worden of verwijzen we door naar een praktijk met de juiste voorzieningen.

tandarts Zwolle - tandarts Dental Clinics ZwolleTijdig afzeggen afspraak

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit minimaal 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.