Ga naar de hoofdinhoud
uit 563 reviews

Jouw tandarts in Zwolle

Welkom bij Dental Clinics Zwolle. Een moderne tandartsengroepspraktijk aan de Stationsweg 5 waar je complete tandheelkundige zorg vindt voor het hele gezin. Met ons ervaren team, professionele behandelkamers en –methodes en een servicegerichte organisatie staan we dagelijks voor je klaar om jouw tanden schoon én gezond te houden.

Bij ons kun je rekenen op mondzorg van de hoogst mogelijke kwaliteit en een eerlijke prijs. Wij hanteren namelijk de prijzen die door de overheid zijn vastgesteld. Bij ons betaal je dus nooit meer dan nodig is.

Is er iets mis met jouw beugel? Kijk dan bij de Ortho EHBO!

Preventieve, reguliere en esthetische mondzorg

  • Extra aandacht voor (jonge) kinderen. Ga met je kind mee op Expeditie Tandarctica!
  • Ervaring met angstige patiënten
  • Veel klinische specialisaties in huis, zoals implantologie en endodontologie
  • Maandag en dinsdag tot 21:00 uur geopend
  • Gesproken talen: Nederlands, Engels, Spaans en Portugees

Onze tandartspraktijk

Onze behandelingen bij Dental Clinics Zwolle

Met een persoonlijke aanpak en tandheelkundige zorg van hoge kwaliteit, zorgen wij voor een gezond gebit en goed gevoel bij onze patiënten.

Bij Dental Clinics Zwolle kun je onder andere terecht voor:

Wij verzorgen periodiek mondonderzoek (PMO) en stemmen dit af op jouw persoonlijke mondgezondheid en behoeften.

Last van gevoelige tanden, bloedend of teruggetrokken tandvlees, een slechte adem of staan uw tanden wat los? Bezoek de mondhygiënist.

Een gezond gebit heeft alles te maken met gezond tandvlees. Samen zorgen we ervoor dat jouw tandvlees gezond blijft.

Wij verzorgen periodiek mondonderzoek (PMO) en stemmen dit af op jouw persoonlijke mondgezondheid en behoeften.

Last van gevoelige tanden, bloedend of teruggetrokken tandvlees, een slechte adem of staan uw tanden wat los? Bezoek de mondhygiënist.

Een gezond gebit heeft alles te maken met gezond tandvlees. Samen zorgen we ervoor dat jouw tandvlees gezond blijft.

Ons team

Wouter Kuiper

Klinisch manager
BIG: 29058418602

Dental Clinics - Erik Hofstee LR

Erik Hofstee

Praktijkmanager

Barbara Oosterkamp

Klinisch manager / orthodontist
BIG: 39055439402

Nina Schoelink

Mondhygiënist / Klinisch manager

Aline Bokking

Administratief medewerker

Andrea Aradvanyi

Mondhygiënist

DC Zwolle 06-07-2023 14

Orthodontie voor jeugd en volwassenen

Een beugel zorgt voor een gezond en goed functionerend gebit. Met rechte tanden en kiezen die goed op elkaar passen, voorkom je veel problemen, zoals schade aan het tandvlees of vergroeide kaken. Ook kun je met rechte tanden en kiezen beter kauwen, tandenpoetsen, lachen en praten.

Onze orthodontisten Barbara Oosterkamp en Christos Livas kijken graag samen met jou welke behandeling het beste bij jouw situatie past. En omdat elk gebit uniek is, ontvang je een persoonlijk behandelplan.

Kinderen en de tandarts

De beste zorg voor het melkgebit

Goede zorg voor het melkgebit is belangrijk voor een gezond blijvend gebit. Onze tandartsen hebben veel ervaring in het behandelingen van (jonge) kinderen en besteden extra veel aandacht aan onder andere het verzorgen en onderhouden van het melkgebit.

Bij ons kun je samen met jouw kind mee op Expeditie Tandarctica! Zo leert je kind spelenderwijs alles over een gezonde mond én wordt de kans op problemen in de mond verkleind.

Een optimale mondgezondheid

In je mond zitten veel bacteriën die onder andere gaatjes en tandvleesontstekingen kunnen veroorzaken. Daarom richten wij ons op preventie en mondhygiëne.

Jouw tandarts controleert de gezondheid van je tandvlees en stuurt je, wanneer dit nodig is, door voor een behandeling bij één van onze mondhygiënisten of preventieassistenten. Zij zorgen samen met jou voor een optimale mondgezondheid.

Hulp bij spoedgevallen

  • Bij ernstig tandletsel of een ongeval kun je tijdens onze openingstijden direct naar onze praktijk bellen: 038 – 421 38 00
  • Indien je buiten onze openingstijden moet worden geholpen, kun je bellen naar 0900-8602.
  • Het telefoonnummer van de nooddienst is: 0900-8602. Deze dienst is alleen bedoeld voor dringende spoedgevallen, zoals nabloedingen en ongevallen.
  • Is er iets mis met jouw beugel? Kijk dan eerst bij de Ortho EHBO. Hier vind je de oplossingen voor de meest voorkomende problemen.

Jouw afspraak annuleren

Als je een afspraak hebt gemaakt, rekenen wij op jouw komst. Lukt het niet om jouw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Wat onze patiënten vinden

Wij streven naar de beste tandheelkundige zorg
Dental Clinics
Zwolle

Secuur, vakbekwaamheid zijn de woorden die mij bij mijn tandarts opkomen.

Hans Hartwig
Dental Clinics
Zwolle

Tandarts Kuipers is een zeer deskundige en prettige tandarts, die de gebitten van ons gezin al heel veel jaren nakijkt en onderhoud. Hij is altijd vrolijk en stelt je met zijn leuke humor altijd op je gemak. De tandarts geeft je ook hele goede tips voor het onderhoud van het gebit. Daarnaast ook complimenten aan alle tandartsassistenten en het secretariaat. Je wordt altijd vriendelijk begroet en geholpen. Wij kunnen Dental Clinics Zwolle en zeker tandarts Kuipers bij iedereen, groot en klein, aanbevelen.

fam hassink
Dental Clinics
Zwolle

Prima tandarts. Krijg altijd een verdoving.

Elize Aldenberg
Dental Clinics
Zwolle

Erg fijne clinic. Super tandarts . Vriendelijk en bekwaam personeel . !

kimberly Davis
Dental Clinics
Zwolle

🤩🤩🤩🤩🤩heel good

Saad Saad
Dental Clinics
Zwolle

Mooie praktijk. Hele vriendelijke tandarts en assistentes. Werd na een halfjaarlijkse controle meteen geholpen met het vullen van een gaatje. Top tandarts echt een aanrader 😀 blij mee !

Arnold Nijenhuis
Dental Clinics
Zwolle

Goede tandartsen geassisteerd door vriendelijk tandartsassistente. Zowel telefonisch als in de praktijk is er een luisterend oor voor jouw als patiënt met schade aan je gebit en het wordt vakkundig opgelost.

Jack Smulders
Dental Clinics
Zwolle

Prettige praktijk, Mathias Vetter is een hele prettige tandarts die snel en gedegen zijn werk doet. En meedenkt; ik kwam voor controle en er was een kort daarvoor een stukje van mijn kies afgebroken, die is meteen gevuld zodat ik niet nog een keer terug hoefde te komen. Heel fijn! Ik ben heel tevreden!

Belinda Schutte
Dental Clinics
Zwolle

Hele fijne (grote) praktijk, vakkundig en vriendelijk personeel. Soms duurt het even voordat je een afspraak hebt maar alles is onder één dak dus als je een afspraak hebt dan kun je ook direct bij bijvoorbeeld de mondhygiënist terecht. Onze vaste tandarts Wouter Kuiper is een topper, altijd goedlachs, deskundig en professioneel. Wij willen geen andere tandarts(praktijk) 😃

Diana den Engelsen
Dental Clinics
Zwolle

Wat ooit een praktijk was waar kwaliteit geleverd werd, is het voor dit bedrijf inmiddels onmogelijk geworden om überhaupt een afspraak na te komen. In de afgelopen drie jaar zijn 6 opeenvolgende afspraken (per post) afgezegd. Een nieuwe afspraak maken is ook niet eenvoudig. Doorgaans maak je na een controle een nieuwe afspraak. Ze zeggen zo vaak en zoveel afspraken af, dat je het gevoel hebt dat de brief met annulering al op je deurmat ligt zodra je thuiskomt. Ik heb hier meerdere klachten over ingediend. Blijkbaar hebben ze een groot personeelstekort waardoor het tegenwoordig al een uitdaging is om 1x per jaar voor controle bij de praktijk langs te gaan. Ook heb ik inmiddels meerdere ervaringen dat afspraken (op vraag van de praktijk) worden verplaatst, maar dat zij dit zelf niet in hun systeem verwerken. Administratief gaat er dus veel mis. 10 jaar lang heb ik deze praktijk aanbevolen, maar tegenwoordig verlang ik naar een praktijk die afspraken nakomt. Als je de basisfuncties al niet uit kunt oefenen. Dan gaat het niet goed. Daarom krijgt Dental Clinics Zwolle met moeite 1 ster.

Arie Meijer
Dental Clinics - Gezondheid & het gebit – Dental Clinics

Je bent van harte welkom!

Nieuwe patiënt?