Is er iets mis met uw beugel? Kijk dan bij de Ortho EHBO!

Complete tandheelkundige zorg voor het hele gezin

Welkom bij Dental Clinics Zwolle. Een moderne tandartsengroepspraktijk aan de Stationsweg 5 waar u complete tandheelkundige zorg vindt voor het hele gezin. Met ons ervaren team, professionele behandelkamers en –methodes en een servicegerichte organisatie staan we dagelijks voor u klaar. Bij ons kunt u rekenen op mondzorg van de hoogst mogelijke kwaliteit en een eerlijke prijs. Wij hanteren prijzen die conform zijn aan de tarieven die zijn vastgesteld door de overheid.

Wilt u een keer langskomen, meld u en uw gezinsleden eenvoudig aan als patiënt via ons online inschrijfformulier of bel direct voor een afspraak: 038 – 421 38 00.
We hopen u snel te zien!

Preventieve, reguliere en esthetische mondzorg

Bij Dental Clinics Zwolle kunt u terecht voor al uw vragen en gebitsproblemen.

  • Periodieke controle
  • Een brug, kroon of implantaat
  • Preventie van tandvleesproblemen
  • Orthodontie
  • Protheses
  • Bleken van uw tanden

Praktijkimpressie

tandarts Zwolle - tandarts Dental Clinics Zwolle

Kroon, brug of facing binnen één behandeling

Met behulp van de ultramoderne Cerec cadcam-techniek kunnen we perfect passende inlays, kronen en bruggen snel en met precisie maken. Onze Cerec-specialisten ontwerpen ter plekke uw restauratie uit hoogwaardig porselein. Nog in dezelfde behandeling kan uw kroon, brug of facing geplaatst worden.
Na één behandeling loopt u zo weer met een complete lach naar buiten.

Wilt u meer weten over de voordelen van CEREC? Klik dan hier of vraag het uw tandarts gerust.

tandarts Zaltbommel - tandartsen Dental Clinics Zaltbommel

Orthodontie voor jeugd en volwassenen

Een beugel zorgt voor een gezond en goed functionerend gebit. Met rechte tanden en kiezen die goed op elkaar passen, voorkomt u veel problemen, zoals schade aan het tandvlees of vergroeide kaken. Ook kunt u met rechte tanden en kiezen beter kauwen, tandenpoetsen, lachen en praten.
Het resultaat: een mooi, gaaf en gezond gebit, zodat u uw stralende lach kan behouden.

Orthodontist Barbara Oosterkamp of orthodontist Christos Livas kijkt samen met u welke behandeling het beste bij uw situatie past. En omdat elk gebit uniek is, ontvangt u een persoonlijk behandelplan.

Bij ernstig letsel of een ongeval

  • Bij ernstig tandletsel of een ongeval kunt u tijdens onze openingstijden direct naar onze praktijk bellen: 038 – 421 38 00
  • Indien u buiten onze openingstijden moet worden geholpen kunt bellen naar 0900-1515.
  • Het telefoonnummer van de nooddienst is: 0900-1515. Deze dienst is alleen bedoeld voor dringende spoedgevallen, zoals nabloedingen en ongevallen.
  • Is er iets mis met uw beugel? Kijk dan eerst bij de Ortho EHBO. Hier vindt u de oplossingen voor de meest voorkomende problemen.

Bent u verhinderd? Zeg uw afspraak tijdig af!

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.