Is er iets mis met uw beugel? Kijk dan bij de Ortho EHBO!

Uw tandarts in Zwolle

Welkom bij Dental Clinics Zwolle. Een moderne tandartsengroepspraktijk aan de Stationsweg 5 waar u complete tandheelkundige zorg vindt voor het hele gezin. Met ons ervaren team, professionele behandelkamers en –methodes en een servicegerichte organisatie staan we dagelijks voor u klaar om uw tanden schoon én gezond te houden.

Bij ons kunt u rekenen op mondzorg van de hoogst mogelijke kwaliteit en een eerlijke prijs. Wij hanteren namelijk de prijzen die door de overheid zijn vastgesteld. Bij ons betaalt u dus nooit meer dan nodig is.

 

Meld u eenvoudig aan!

Bent u nog op zoek naar een tandarts in Zwolle? Meld uzelf (en eventuele gezinsleden) eenvoudig aan via ons online inschrijfformulier. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen via 038 – 421 38 00. We hopen u snel te zien!

Preventieve, reguliere en esthetische mondzorg

Bij Dental Clinics Zwolle kunt u terecht voor al uw vragen en gebitsproblemen. Wij leveren complete mondzorg voor jong én oud. Een greep uit onze behandelingen:

  • Periodieke controle
  • Preventie van tandvleesproblemen
  • Plaatsen van een beugel
  • Aanmeten en plaatsen van protheses
  • Bleken van uw tanden

Praktijkimpressie

tandarts Zwolle - tandarts Dental Clinics Zwolle

Kroon, brug of facing binnen één behandeling

Met behulp van de ultramoderne Cerec cadcam-techniek kunnen we perfect passende inlays, kronen en bruggen snel en met precisie maken. Onze Cerec-specialisten ontwerpen ter plekke uw restauratie uit hoogwaardig porselein. Nog in dezelfde behandeling kan uw kroon, brug of facing geplaatst worden.
Na één behandeling loopt u zo weer met een complete lach naar buiten.

Wilt u meer weten over de voordelen van CEREC? Klik dan hier of vraag het uw tandarts gerust.

Orthodontie voor jeugd en volwassenen

Een beugel zorgt voor een gezond en goed functionerend gebit. Met rechte tanden en kiezen die goed op elkaar passen, voorkomt u veel problemen, zoals schade aan het tandvlees of vergroeide kaken. Ook kunt u met rechte tanden en kiezen beter kauwen, tandenpoetsen, lachen en praten.
Het resultaat: een mooi, gaaf en gezond gebit, zodat u uw stralende lach kan behouden.

Orthodontist Barbara Oosterkamp of orthodontist Christos Livas kijkt samen met u welke behandeling het beste bij uw situatie past. En omdat elk gebit uniek is, ontvangt u een persoonlijk behandelplan.

Bij ernstig letsel of een ongeval

  • Bij ernstig tandletsel of een ongeval kunt u tijdens onze openingstijden direct naar onze praktijk bellen: 038 – 421 38 00
  • Indien u buiten onze openingstijden moet worden geholpen kunt bellen naar 0900-8602.
  • Het telefoonnummer van de nooddienst is: 0900-8602. Deze dienst is alleen bedoeld voor dringende spoedgevallen, zoals nabloedingen en ongevallen.
  • Is er iets mis met uw beugel? Kijk dan eerst bij de Ortho EHBO. Hier vindt u de oplossingen voor de meest voorkomende problemen.

Bent u verhinderd? Zeg uw afspraak tijdig af!

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.