Uw tandarts in Apeldoorn

Dental Clinics Apeldoorn is een moderne tandartsengroepspraktijk op de Zonnedauw 3, gelegen in het noordoosten van Apeldoorn. Hier bent u van harte welkom voor complete mondzorg voor het hele gezin. Ons ervaren team staat dagelijks voor u klaar.

Complete mondzorg bij Dental Clinics Apeldoorn:

  • Dé tandartspraktijk voor volwassenen en kinderen.
  • Professionele en moderne praktijk in de buurt Sleutelbloem.
  • Ook voor o.a. implantaten, orthodontie met Invisalign en mondhygiëne,
  • Wij werken volgens vastgestelde tarieven.
  • 5 dagen per week geopend.

Meld u en uw gezinsleden eenvoudig aan als patiënt via ons online inschrijfformulier of bel direct voor een afspraak: 055 – 521 61 25

Om u ook in de toekomst van optimale tandheelkundige zorg te kunnen voorzien, zijn M. Spaans Tandartsenpraktijk en Tandartspraktijk Horneman gaan samenwerken met Dental Clinics.

Praktijkimpressie

Spoedgeval?

  • Tijdens onze openingstijden kunt u bij spoed, zoals een ernstig tandletsel of een ongeval, naar de praktijk bellen: 055 – 521 61 25. Wij proberen u dezelfde dag nog te helpen.
  • Buiten onze openingstijden kunt u bellen naar de spoedgevallendienst van Dental365: 085-0189466. Dental365 is gevestigd aan de Brinkgreverweg 5 in Deventer.
    De spoedgevallendienst is ’s avonds, ’s nachts en in de weekeinden telefonisch bereikbaar, evenals op algemeen erkende feestdagen. Let op: het is verplicht om een geldig identificatiebewijs en uw zorgpas mee te nemen. Houd er tevens rekening mee dat de spoedbehandeling contant/per pin dient te worden voldaan.

Bent u verhinderd? Zeg uw afspraak tijdig af!

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.