Uw tandarts in Apeldoorn

Dental Clinics Apeldoorn is een moderne tandartsengroepspraktijk op de Zonnedauw 3, gelegen in het noordoosten van Apeldoorn. Hier bent u van harte welkom voor complete mondzorg voor het hele gezin. Ons ervaren team staat dagelijks voor u klaar.

Complete mondzorg bij Dental Clinics Apeldoorn:

  • Dé tandartspraktijk voor volwassenen en kinderen.
  • Professionele en moderne praktijk in de buurt Sleutelbloem.
  • Ook voor o.a. implantaten, orthodontie met Invisalign en mondhygiëne,
  • Wij werken volgens vastgestelde tarieven.
  • 5 dagen per week geopend.

Meld u en uw gezinsleden eenvoudig aan als patiënt via ons online inschrijfformulier of bel direct voor een afspraak: 055 – 521 61 25

Om u ook in de toekomst van optimale tandheelkundige zorg te kunnen voorzien, zijn M. Spaans Tandartsenpraktijk en Tandartspraktijk Horneman gaan samenwerken met Dental Clinics. Onze nieuwe naam is Dental Clinics Apeldoorn.

Praktijkimpressie

Spoedgeval?

  • Tijdens onze openingstijden kunt u bij spoed, zoals een ernstig tandletsel of een ongeval, naar de praktijk bellen: 055 – 521 61 25. Wij proberen u dezelfde dag nog te helpen.
  • Buiten onze openingstijden kunt u bellen naar de spoedgevallendienst van Dental365: 085-0189466. Dental365 is gevestigd aan de Brinkgreverweg 5 in Deventer.
    De spoedgevallendienst is ’s avonds, ’s nachts en in de weekeinden telefonisch bereikbaar, evenals op algemeen erkende feestdagen. Let op: het is verplicht om een geldig identificatiebewijs en uw zorgpas mee te nemen. Houd er tevens rekening mee dat de spoedbehandeling contant/per pin dient te worden voldaan.

Bent u verhinderd? Zeg uw afspraak tijdig af!

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.