Patienttevredenheid

We vinden het belangrijk dat onze patiënten tevreden zijn over onze zorg. Dat is de beste graadmeter voor onze kwaliteit. Dankzij de feedback van onze patiënten kunnen we continu bijsturen en verbeteren.

Jaarlijks patiënttevredenheidsonderzoek onder Dental Clinics

We monitoren jaarlijks de patiënttevredenheid via een onafhankelijk onderzoeksbureau. In 2018 hebben onze patiënten ons gemiddeld gewaardeerd met een 8,2. Dit is een stijging ten opzichte van de 8.0 in 2017 en de 7,9 die we in 2016 kregen. De waardering per individuele praktijk varieert tussen de 7,4 en de 8,4. Kortom: onze patiënten zijn tevreden en bevelen ons van harte aan, maar geven ook punten van verbetering, die we graag in ontvangst nemen en waar we ook wat mee doen.

Ook naast het patiënttevredenheidsonderzoek staan we open voor feedback. Patiënten kunnen altijd hun mening kwijt bij onze teamleden of via onze website.

Reviews en ervaringen van patiënten

Naast ons eigen patiënttevredenheidsonderzoek geven de waarderingen op onafhankelijke beoordelingswebsite’s ook een goed beeld over onze kwaliteit van zorg. Eén van deze website’s is ZorgkaartNederland.nl.