Complete tandheelkundige zorg voor het hele gezin

Welkom bij Dental Clinics Heerlen. Een moderne tandartsengroepspraktijk aan de Akerstraat 91 waar u complete tandheelkundige zorg vindt voor het hele gezin. Met ons ervaren en service gerichte team en onze moderne behandelkamers en –methodes staan we dagelijks voor u klaar. Bij ons kunt u rekenen op mondzorg van de hoogst mogelijke kwaliteit.

Meld u en uw gezinsleden eenvoudig aan als patiënt via ons online inschrijfformulier of bel direct voor een afspraak: 045 – 571 45 52.

Dental Clinics Heerlen

  • Dé tandartspraktijk voor u en uw gezin
  • Persoonlijke aandacht en heldere communicatie
  • Naast periodieke controle kunt u bij ons ook terecht voor o.a. implantologie, anti-snurkbeugel en protheses
  • Wij hanteren door de overheid vastgestelde tarieven
  • U wordt professioneel en snel geholpen, bij acute problemen nog dezelfde dag

Praktijkimpressie

Tandarts Dental Clinics Heerlen

MRA: dé oplossing tegen snurken

Indien u last heeft van snurken, biedt de MRA (Mandibulaire Repositie Applicatie) anti-snurkbeugel een oplossing. Dit is een op maat gemaakte beugel, die u over de tanden van uw boven- en onderkaak plaatst. De MRA drukt de onderkaak iets naar voren, waardoor er meer ruimte achter de tong ontstaat en u niet meer snurkt. Zo kunnen u en uw partner weer van een gezonde nachtrust genieten. Tandarts-implantoloog Hans de Vries is hiervoor geaccrediteerd en helpt u graag verder.

tandartspraktijk Heerlen - interieur Dental Clinics Heerlen

Hoogwaardige implantologie

Een implantaat vormt een basis voor een kroon, brug of prothese. In geval van verlies van één of meerdere tanden en/of kiezen kunt u samen met onze ervaren tandarts-implantoloog, Hans de Vries, kijken naar de beste oplossing voor u. Wij werken met implantaatsystemen die voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Hans de Vries werkt daarbij ook met telescooptechniek. Een hoogstaande techniek die resulteert in een esthetisch zeer fraaie prothese met een hoge mate van comfort. Door zijn brede tandtechnische kennis kunt u rekenen op professioneel advies en de beste behandeling.

Telefoonnummers spoedgeval

Bij ernstig tandletsel of een ongeval:

  • Bij ernstig tandletsel of een ongeval kunt u tijdens onze openingstijden direct naar onze praktijk bellen: 045 – 571 45 52.
  • Ook indien u buiten onze openingstijden moet worden geholpen kunt u naar de praktijk bellen: 045 – 571 45 52. Mogelijk is de tandarts nog beschikbaar; anders krijgt u het telefoonnummer van de spoeddienst te horen waar u naartoe kunt bellen voor een afspraak.

Bent u verhinderd? Zeg uw afspraak tijdig af!

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.