Complete tandheelkundige zorg voor het hele gezin

Welkom bij Dental Clinics Heerlen. Een moderne tandartsengroepspraktijk aan de Akerstraat 91 waar u complete tandheelkundige zorg vindt voor het hele gezin. Met ons ervaren en service gerichte team en moderne behandelkamers en –methodes staan we dagelijks voor u klaar. Bij acute gebitsproblemen nog dezelfde dag. Bij ons kunt u rekenen op mondzorg van de hoogst mogelijke kwaliteit. Daarbij hanteren we de tarieven zoals die door de overheid zijn vastgesteld.


Patiëntenwaardering

We hebben de resultaten binnen van de patiëntenenquête. Deze enquête is uitgevoerd door Roozeboom Consulting. Een KRT- erkend en onafhankelijk bureau. In totaal zijn maar liefst 20.000 Dental Clinics patiënten benaderd en er hebben er ruim 3.000 gereageerd.
Onze patiënten waarderen onze dienstverlening gemiddeld met een 8. Geweldig dat we dat samen met alle enthousiaste en gedreven collega’s hebben gerealiseerd. Hieronder enkele citaten van onze patiënten.

“Fijne openingstijden; je kunt in de avonduren terecht, dat is erg prettig.”
“Goede afspraken, uitstekende behandeling en perfecte nabehandeling.”
Veel aandacht voor het behoud van mijn tanden.”

Hierbij willen we alle patiënten die hebben meegewerkt aan het onderzoek hartelijk bedanken voor de positieve waardering. Uiteraard blijven we werken aan onze kwaliteit.


mondhygiënist Heerlen - mondhygiënist Dental Clinics HeerlenPreventieve, reguliere en esthetische mondzorg

Moderne tandheelkunde draait om de wensen van de patiënt. Want iedere mond en elk gebit is anders. Bovendien is er veel mogelijk. Daarom heeft de halfjaarlijkse controle plaatsgemaakt voor het periodiek mondonderzoek. Een aanpak die volledig aansluit bij de nieuwste praktijkrichtlijnen van het Universitair Medisch Centrum: Radboud. In 10 stappen kijken we naar uw mondgezondheid. Op basis van dit onderzoek stellen we een korte en lange termijn zorgplan op en spreken we af hoe frequent u langskomt voor controle. Hierbij houden we rekening met uw wensen en behoeften zodat het zorgplan volledig bij u aansluit. Zo houden we samen uw mond schoon en gezond.

Hoogwaardige implantologie

Een implantaat vormt een basis voor een kroon, brug of prothese. In geval van verlies van één of meerdere tanden en/of kiezen kunt u samen met onze ervaren tandarts-implantoloog, Hans de Vries, kijken naar de beste oplossing voor u. Wij werken met implantaatsystemen die voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Hans de Vries werkt daarbij ook met telescooptechniek. Een hoogstaande techniek die resulteert in een esthetisch zeer fraaie prothese met een hoge mate van comfort. Door zijn brede tandtechnische kennis kunt u rekenen op professioneel advies en de beste behandeling.

tandarts Heerlen - tandarts Dental Clinics HeerlenMRA: dé oplossing tegen snurken

Indien u last heeft van snurken, biedt de MRA (Mandibulaire Repositie Applicatie) anti-snurkbeugel een oplossing. Dit is een op maat gemaakte beugel, die u over de tanden van uw boven- en onderkaak plaatst. De MRA drukt de onderkaak iets naar voren, waardoor er meer ruimte achter de tong ontstaat en u niet meer snurkt. Zo kunnen u en uw partner weer van een gezonde nachtrust genieten. Tandarts-implantoloog Hans de Vries is hiervoor geaccrediteerd en helpt u graag verder.

Persoonlijke aandacht

Wat ons betreft vormen persoonlijke aandacht en heldere communicatie de basis van elke behandeling. Samen met u doen we er alles aan om uw gebit mooi en gezond te maken en te houden. Omdat een persoonlijke kennismaking de beste start van een goede relatie vormt, nodigen we u van harte uit voor een vrijblijvende rondleiding. Wilt u een keer langskomen, bel of mail ons even, dan maken we meteen een afspraak. We hopen u snel te zien.

tandarts Heerlen - tandarts Dental Clinics HeerlenPraktische informatie

Bij ernstig tandletsel of een ongeval:

  • Bij ernstig tandletsel of een ongeval kunt u tijdens onze openingstijden direct naar onze praktijk bellen: 045 – 571 45 52.
  • Ook indien u buiten onze openingstijden moet worden geholpen kunt u naar de praktijk bellen: 045 – 571 45 52. Mogelijk is de tandarts nog beschikbaar; anders krijgt u het telefoonnummer van de spoeddienst te horen waar u naartoe kunt bellen voor een afspraak.

Onze praktijk is zelfstandig toegankelijk, ook voor mensen in een rolstoel of minder validen. Patiënten die niet zelf in de tandartsstoel kunnen plaatsnemen worden geholpen. Als de transfer van rolstoel naar tandartsstoel niet mogelijk is, kan de patiënt eventueel in de rolstoel behandeld worden of verwijzen we door naar een praktijk met de juiste voorzieningen.

Tijdig afzeggen afspraak

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit minimaal 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

nvoi_logo_250x125nvoi-kopie