Ga naar de hoofdinhoud
uit 266 reviews

Complete tandheelkundige zorg voor het hele gezin

Welkom bij Dental Clinics Heerlen. Een moderne tandartsengroepspraktijk aan de Akerstraat 91 waar je complete tandheelkundige zorg vindt voor het hele gezin. Met ons ervaren en service gerichte team en onze moderne behandelkamers en –methodes staan we dagelijks voor je klaar. Bij ons kun je rekenen op mondzorg van de hoogst mogelijke kwaliteit.

Over Dental Clinics Heerlen

  • Dé tandartspraktijk voor het hele gezin
  • Persoonlijke aandacht en heldere communicatie
  • Ook voor de anti-snurkbeugel MRA
  • Veel specialisaties in huis, zoals implantologie en protethiek
  • Extra aandacht voor mondhygiëne en preventie
  • Dinsdag tot 21:00 uur geopend

Onze tandartspraktijk

Onze behandelingen bij Dental Clinics Heerlen

Met een persoonlijke aanpak en tandheelkundige zorg van hoge kwaliteit, zorgen wij voor een gezond gebit en goed gevoel bij onze patiënten.

Bij Dental Clinics Heerlen kun je onder andere terecht voor:

Wij verzorgen periodiek mondonderzoek (PMO) en stemmen dit af op jouw persoonlijke mondgezondheid en behoeften.

Last van gevoelige tanden, bloedend of teruggetrokken tandvlees, een slechte adem of staan uw tanden wat los? Bezoek de mondhygiënist.

Een gezond gebit heeft alles te maken met gezond tandvlees. Samen zorgen we ervoor dat jouw tandvlees gezond blijft.

Wij verzorgen periodiek mondonderzoek (PMO) en stemmen dit af op jouw persoonlijke mondgezondheid en behoeften.

Last van gevoelige tanden, bloedend of teruggetrokken tandvlees, een slechte adem of staan uw tanden wat los? Bezoek de mondhygiënist.

Een gezond gebit heeft alles te maken met gezond tandvlees. Samen zorgen we ervoor dat jouw tandvlees gezond blijft.

Ons team

Scott Wolting

Tandarts-directeur
BIG: 09926637102

Debby Waajen

Praktijkmanager

Rachelle Sajovec

Praktijkmanager

Annemarie Smit

Tandheelkundig medewerker

Bärbel Theunissen-Krüppel

Tandartsassistent

Charlotte Rademacher

Tandartsassistent

Tandarts Dental Clinics Heerlen

MRA: dé oplossing tegen snurken

Als je last hebt van snurken, biedt de MRA (Mandibulaire Repositie Applicatie) anti-snurkbeugel een oplossing. Dit is een op maat gemaakte beugel, die je over de tanden van de boven- en onderkaak plaatst. De MRA drukt de onderkaak iets naar voren, waardoor er meer ruimte achter de tong ontstaat en je niet meer snurkt. Zo kunnen jij en je partner weer van een gezonde nachtrust genieten. Tandarts-implantoloog Hans de Vries is hiervoor geaccrediteerd en helpt je graag verder.

tandartspraktijk Heerlen - interieur Dental Clinics Heerlen

Hoogwaardige implantologie

Een implantaat vormt een basis voor een kroon, brug of prothese. In geval van verlies van één of meerdere tanden en/of kiezen kun je samen met onze ervaren tandarts-implantoloog, Hans de Vries, kijken naar de beste oplossing voor jou. Wij werken met implantaatsystemen die voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Hans de Vries werkt daarbij ook met telescooptechniek. Een hoogstaande techniek die resulteert in een esthetisch zeer fraaie prothese met een hoge mate van comfort. Door zijn brede tandtechnische kennis kun je rekenen op professioneel advies en de beste behandeling.

Hulp bij spoedgevallen

  • Bij ernstig tandletsel of een ongeval kun je tijdens onze openingstijden direct naar onze praktijk bellen: 045 – 571 45 52.
  • Wanneer je buiten onze openingstijden hulp nodig hebt, kun je ook de praktijk bellen: 045 – 571 45 52. Mogelijk is de tandarts nog beschikbaar; anders krijgt je het telefoonnummer van de spoeddienst te horen waar je naar kunt bellen voor een afspraak.

Jouw afspraak annuleren

Als je een afspraak hebt gemaakt, rekenen wij op je komst. Lukt het niet om de afspraak na te komen, vragen wij je uiterlijk 24 uur van tevoren contact op te nemen met de praktijk. Zo kunnen wij wellicht nog een andere patiënt helpen en hoeven wij geen kosten in rekening te brengen. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Wat onze patiënten vinden

Wij streven naar de beste tandheelkundige zorg
Dental Clinics
Heerlen

Behandeld door Ricardo Santo Aloisio. Prettige en rustige tandarts. Goed “smoelwerk” geleverd.

Harrie Deckers
Dental Clinics
Heerlen

Men wordt hier altijd vriendelijk ontvangen en er wordt altijd meegedacht met de cliënt! Ben zeer tevreden!

Nicole Moutarde
Dental Clinics
Heerlen

Er wordt klantvriendelijk gedacht. De mondhygiëniste zat beneden zodat ik na de controle niet met de traplift naar boven hoefde.

Henk Folkers
Dental Clinics
Heerlen

Alle contacten met Dental Clinics verlopen vlot en vriendelijk. deze praktijk helpt me nu al bijna vijf jaar op professionele wijze met mijn gezondheidsprobleem.

Frank Vossen
Dental Clinics
Heerlen

Makkelijk redelijk snelle afspraken goede service goed geholpen zowel receptie als de arts lidia met assistenten Ben dik tevreden

Patrick Blommaert
Dental Clinics
Heerlen

Ik ben zeer goed geholpen. Daarnaast is er goede communicatie gedurende de behandeling. Als laatste worden er goede tips gegeven voor het vervolg.

Vince Koolen
Dental Clinics
Heerlen

Anmarié was echt supervoorzichtig met mijn gevoelige tanden bij de reiniging. Ik ben normaal erg gespannen in de stoel, maar ze deed het heel rustig en voorzichtig. Een fijne ervaring dus 👍🏻 can recommend

Ellen H
Dental Clinics
Heerlen

Fijne tandartspraktijk,ze zijn altijd vriendelijk. En mijn tandarts een hele rustig, aardig man.

Cece Damico
Dental Clinics
Heerlen

In eerste instantie heel tevreden, kundige tandartsen. Ook heel lief tegen kinderen. Maar als je een klacht hebt en ik aangeef dat ze mij maar uitschrijven als het zo gaat, doen ze niks met de klacht en schrijven ze je meteen uit. Als ik dan een paar dagen later bel dat ik verrek van de kiespijn, helpen ze je gewoon niet meer. Andere tandartsen hebben een patiëntengroep, dus daar zit je dan met je kiespijn. Beetje zelf schuld, maar ik had gehoopt dat mijn klacht beter opgelost was en ik wel geholpen zou worden als er spoed is. De behandelingen zijn dus goed, maar de omgang met de patiënten door de niet-tandartsen is echt schandalig.

Maud van de Berg
Dental Clinics
Heerlen

Ik ben vreselijk bang voor de tandarts maar deze kliniek en met name tandarts Nikie Bougatsias kreeg me enorm gekalmeerd . Met veel geduld en kalmte ben ik de behandeling door geholpen . Een volgende afspraak die al staat zal minder angst en druk op me uitoefenen. Ik zal nooit een fan zijn van de tandarts maar hier zijn ze wel heel lief voor je .

Chantalle Classen
Dental Clinics - Gezondheid & het gebit – Dental Clinics

Je bent van harte welkom!

Nieuwe patiënt?