Complete tandheelkundige zorg voor het hele gezin

Welkom bij Dental Clinics Maastricht Scharn. Een moderne tandartsengroepspraktijk aan de Scharnerweg 16 waar u complete tandheelkundige zorg vindt voor het hele gezin. Met ons ervaren team, professionele behandelkamers en –methodes en een servicegerichte organisatie staan we dagelijks voor u klaar. Bij ons kunt u rekenen op mondzorg van de hoogst mogelijke kwaliteit.

Meld u en uw gezinsleden eenvoudig aan als patiënt via ons online inschrijfformulier of bel direct voor een afspraak: 043 – 325 15 45.

Dental Clinics Maastricht Scharn

  • Dé tandartspraktijk voor volwassenen en kinderen
  • Persoonlijke aandacht en op maat gemaakte behandelplannen
  • Naast periodieke controle bieden wij ook o.a. implantaten, protheses of tanden bleken
  • Ruime openingstijden, ook dinsdagavond geopend
  • U betaalt nooit meer dan nodig is dankzij onze door de overheid vastgestelde tarieven

Praktijkimpressie

Praktische informatie

Bij ernstig tandletsel of een ongeval:

  • Bij ernstig tandletsel of een ongeval kunt u tijdens onze openingstijden direct naar de praktijk bellen: 043 – 325 15 45.
  • Ook indien u buiten onze openingstijden moet worden geholpen kunt u naar de praktijk bellen: 043 – 325 15 45. Mogelijk is de tandarts nog beschikbaar; anders krijgt u het telefoonnummer van de spoeddienst te horen waar u naartoe kunt bellen voor een afspraak.
  • Het telefoonnummer van de nooddienst is: 0900 – 424 34 34. Deze dienst is alleen bedoeld voor dringende spoedgevallen, zoals nabloedingen en ongevallen.

Bent u verhinderd? Zeg uw afspraak tijdig af!

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.