Complete tandheelkundige zorg voor het hele gezin

Welkom bij Dental Clinics Maastricht Scharn, uw tandarts in Maastricht Scharn. Onze tandartspraktijk is een moderne tandartsengroepspraktijk aan de Scharnerweg 16 waar u complete tandheelkundige zorg voor het gehele gezin vindt.

Met ons ervaren team van tandartsen, mondhygiënisten en (paro)preventie-assistenten staan wij van maandag tot en met vrijdag voor uw klaar om uw gebit gezond te houden. Bij ons staat uw mondgezondheid voorop. U kunt bij ons dan ook rekenen op mondzorg van de hoogst mogelijke kwaliteit. En dat tegen de tarieven die door de overheid zijn vastgesteld. U betaalt dus nooit meer dan nodig is.

Meld u aan als patiënt

Bent u nog op zoek naar een tandarts in Maastricht Scarn? Meld u en uw gezinsleden dan eenvoudig aan als patiënt via ons online inschrijfformulier. Wilt u liever eerst telefonisch contact? Dat kan natuurlijk ook. U kunt ons bereiken via 043 – 325 15 45.

Dental Clinics Maastricht Scharn

  • Dé tandartspraktijk voor volwassenen en kinderen;
  • Persoonlijke aandacht en op maat gemaakte behandelplannen;
  • Naast periodieke controle bieden wij ook o.a. implantaten, protheses of tanden bleken;
  • Op dinsdag tot 20.00 uur geopend;
  • Wij werken volgens de door de overheid vastgestelde tarieven. U betaalt dus nooit meer dan nodig.

Praktijkimpressie

Praktische informatie

Bij ernstig tandletsel of een ongeval:

  • Bij ernstig tandletsel of een ongeval kunt u tijdens onze openingstijden direct naar de praktijk bellen: 043 – 325 15 45.
  • Ook indien u buiten onze openingstijden moet worden geholpen kunt u naar de praktijk bellen: 043 – 325 15 45. Mogelijk is de tandarts nog beschikbaar; anders krijgt u het telefoonnummer van de spoeddienst te horen waar u naartoe kunt bellen voor een afspraak.
  • Het telefoonnummer van de nooddienst is: 0900 – 424 34 34. Deze dienst is alleen bedoeld voor dringende spoedgevallen, zoals nabloedingen en ongevallen.

Bent u verhinderd? Zeg uw afspraak tijdig af!

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.