Complete tandheelkundige zorg voor het hele gezin

Welkom bij Dental Clinics Maastricht Scharn, uw tandarts in Maastricht Scharn. Onze tandartspraktijk is een moderne tandartsengroepspraktijk aan de Scharnerweg 16 waar u complete tandheelkundige zorg voor het gehele gezin vindt.

Met ons ervaren team van tandartsen, mondhygiënisten en (paro)preventie-assistenten staan wij van maandag tot en met vrijdag voor uw klaar om uw gebit gezond te houden. Bij ons staat uw mondgezondheid voorop. U kunt bij ons dan ook rekenen op mondzorg van de hoogst mogelijke kwaliteit. En dat tegen de tarieven die door de overheid zijn vastgesteld. U betaalt dus nooit meer dan nodig is.

Meld u aan als patiënt

Bent u nog op zoek naar een tandarts in Maastricht Scarn? Meld u en uw gezinsleden dan eenvoudig aan als patiënt via ons online inschrijfformulier. Wilt u liever eerst telefonisch contact? Dat kan natuurlijk ook. U kunt ons bereiken via 043 – 325 15 45.

Dental Clinics Maastricht Scharn

  • Dé tandartspraktijk voor volwassenen en kinderen;
  • Persoonlijke aandacht en op maat gemaakte behandelplannen;
  • Naast periodieke controle bieden wij ook o.a. implantaten, protheses of tanden bleken;
  • Op dinsdag tot 20.00 uur geopend;
  • Wij werken volgens de door de overheid vastgestelde tarieven. U betaalt dus nooit meer dan nodig.

Een beugel bij Dental Clinics Maastricht Scharn

Een beugel wordt in eerste instantie geplaatst om tanden en kiezen recht te zetten, zodat het gebit weer goed functioneert. Met een goed functionerend gebit kunt u namelijk beter bijten, kauwen, praten en lachen. Daarnaast zijn rechte tanden en kiezen beter te reinigen, waardoor eventuele tandheelkundige problemen voorkomen kunnen worden. Uiteraard zorgen rechte tanden en kiezen ook voor een mooiere glimlach. Heeft u of uw kind een beugel nodig? Dan verwijzen we u graag naar een orthodontist in de buurt, zoals TopOrtho Maastricht.

 

Praktijkimpressie

Praktische informatie

Bij ernstig tandletsel of een ongeval:

  • Bij ernstig tandletsel of een ongeval kunt u tijdens onze openingstijden direct naar de praktijk bellen: 043 – 325 15 45.
  • Ook indien u buiten onze openingstijden moet worden geholpen kunt u naar de praktijk bellen: 043 – 325 15 45. Mogelijk is de tandarts nog beschikbaar; anders krijgt u het telefoonnummer van de spoeddienst te horen waar u naartoe kunt bellen voor een afspraak.
  • Het telefoonnummer van de nooddienst is: 0900 – 424 34 34. Deze dienst is alleen bedoeld voor dringende spoedgevallen, zoals nabloedingen en ongevallen.

Bent u verhinderd? Zeg uw afspraak tijdig af!

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.