Uw tandarts in Zandvoort

Dental Clinics Zandvoort  is een tandartspraktijk gevestigd aan de Thomsonstraat in Zandvoort. Een enthousiast team van tandartsen, assistenten en mondhygiënisten zorgen voor dé service en betrouwbaarheid waar we al meer dan 30 jaar voor staan. We zitten in een gezondheidscentrum waardoor er ook veel onderling contact is met huisartsen en de hartkliniek wat onze zorg alleen maar verbeterd.

Bij ons kunt u terecht voor de beste zorg voor uw gebit in onze prettige en moderne tandartspraktijkomgeving. Wij zijn 5 dagen per week geopend; maandag t/m donderdag van 08:00 tot 17:00 en op vrijdag bent u tot 12:30 welkom  Wij hanteren de actuele tandarts tarieven die door de overheid zijn vastgesteld. U betaalt dus nooit meer dan nodig is.

Complete mondzorg bij Dental Clinics Zandvoort

  • Dé tandarts in Zandvoort en omgeving voor volwassenen en kinderen.
  • Wij werken met de modernste apparatuur.
  • Voor o.a. preventie, mondhygiëne en kindertandverzorging.
  • 5 dagen per week geopend.
  • Makkelijk bereikbaar met auto en gratis parkeren in de buurt

Wordt u onze nieuwe patiënt?

Wij verwelkomen u graag met open armen. We hebben namelijk nog ruimte voor u in een van onze stoelen. Schrijf u en/of uw familieleden in als patiënt via het online inschrijfformulier. Liever bellen? U kunt ons bereiken via 023 571 8989.

Om u ook in de toekomst van optimale tandheelkundige zorg te kunnen voorzien, is Tandartspraktijk G. Bouwman in zandvoort gaan samenwerken met Dental Clinics.

Lachgassedatie

Lachgas kan u helpen uw tandheelkundige behandelingen rustig en kalm te ondergaan. Het is een vorm van sedatie waarbij u volledig bij bewustzijn blijft. U kunt alles nog zien en horen, maar de ‘scherpe randjes’ zijn eraf. Lachgas wordt door bijna iedereen als prettig ervaren. Lachgassedatie is vooral bedoeld voor het kalmerende effect. Daarnaast neemt het een deel van de pijn weg. Bij sommige tandheelkundige behandelingen is een extra plaatselijke verdoving noodzakelijk. Het lachgas zorgt ervoor dat u het toedienen van de plaatselijke verdoving (de “prik”) nauwelijks zult voelen

Bekijk onze tandartspraktijk