4.5 / 5 uit 246 reviews

Jouw tandarts in Almere Buiten

Welkom bij Dental Clinics Almere Westeinde. Je vindt onze tandartspraktijk naast het winkelcentrum ‘Doemere’. Bij ons kun je terecht voor de beste kwaliteit mondzorg, binnen een plezierige en moderne tandartspraktijkomgeving.

Naast algemene tandheelkundige zorg, kun je bij ons terecht voor onder andere een wortelkanaalbehandeling, een onzichtbare beugel, een implantaat en het behandelen van parodontitis.

Over Dental Clinics Almere Buiten

  • Woensdag tot 20.30 uur geopend
  • Compleet aanbod aan tandheelkundige behandelingen
  • Groot team van ervaren behandelaren

Onze behandelingen bij Dental Clinics Almere Westeinde

Met een persoonlijke aanpak en tandheelkundige zorg van hoge kwaliteit zorgen wij voor een gezond gebit en goed gevoel bij onze patiënten.

Bij Dental Clinics Almere Westeinde kan je onder andere terecht voor:

Wij verzorgen periodiek mondonderzoek (PMO) en stemmen dit af op jouw persoonlijke mondgezondheid en behoeften.

Last van gevoelige tanden, bloedend of teruggetrokken tandvlees, een slechte adem of staan uw tanden wat los? Bezoek de mondhygiënist.

Een gezond gebit heeft alles te maken met gezond tandvlees. Samen zorgen we ervoor dat jouw tandvlees gezond blijft.

Wij verzorgen periodiek mondonderzoek (PMO) en stemmen dit af op jouw persoonlijke mondgezondheid en behoeften.

Last van gevoelige tanden, bloedend of teruggetrokken tandvlees, een slechte adem of staan uw tanden wat los? Bezoek de mondhygiënist.

Een gezond gebit heeft alles te maken met gezond tandvlees. Samen zorgen we ervoor dat jouw tandvlees gezond blijft.

Ons team

Christianne Fijnheer

Tandarts-directeur / Tandarts-Implantoloog NVOI / Invisalign
BIG: 29918783002

Esther Verheij

Praktijkmanager

Coosje Piening

Tandarts
BIG: 19925428902

Cynthia Koumassenou

Tandartsassistent

Dyonne Eggink

Sterilisatie-assistent

Eva Ausma

Implantologie-/ parodontologie-assistent

Expeditie Tandarctica - tandenpoetsen alle leeftijden

Gewoon Gaaf

Als ouder kun je samen met je kind veel doen om gaatjes en andere problemen in de mond te voorkomen. Om je hierbij te ondersteunen, maken wij gebruik van Gewoon Gaaf. Dit is een preventiemethode van het Ivoren Kruis die helpt bij het opgroeien met een gezonde mond. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat Gewoon Gaaf tot 40% minder gaatjes bij kinderen kan leiden.

Invisalign onzichtbare beugel tandarts Dental Clinics Diemen

Onzichtbare beugel: de Invisalign

De Invisalign-behandeling is een vrijwel onzichtbare manier om je tanden recht te zetten. Invisalign werkt met digitale 3D-technologie. Dat laat het volledige behandelingsplan zien: van de oorspronkelijke positie van jouw tanden naar de gewenste eindpositie. Daarna wordt een reeks doorzichtige aligners op maat gemaakt om de tanden langzaam te verschuiven. Je kunt voor deze behandeling terecht bij Christianne Fijnheer en Niels Pieket.

Implantaat van hoge kwaliteit

Een implantaat is een klein schroefje dat de tandwortel vervangt en de basis vormt voor een kroon, brug of prothese. Een implantaat kan een belangrijke bijdrage leveren aan het verbeteren van het draagcomfort, de functie en het uiterlijk van de gebitsprothese of het eigen gebit.

In het geval van verlies van één of meerdere tanden of kiezen, kun je samen met onze tandarts-implantoloog Christianne Fijnheer kijken naar de beste oplossing voor je gebit. Door haar brede kennis en vele ervaring kun je rekenen op professioneel advies en de beste behandeling.

Zij is voor haar masteropleiding Tandheelkunde en Implantologie cum laude afgestudeerd. Daarnaast is ze lid van de beroepsvereniging van implantologen, de NVOI.

Hulp bij spoedgevallen

Tijdens onze openingstijden zijn wij voor spoedgevallen bereikbaar op ons reguliere telefoonnummer:
036 – 210 01 75. Mogelijk kunnen wij je dezelfde dag nog helpen.

Wanneer je buiten onze openingstijden moet worden geholpen, kun je bellen naar de spoedgevallendienst: 036 – 303 52 90. Dit telefoonnummer is alleen bedoeld voor dringende spoedgevallen, zoals nabloedingen en ongevallen.

Afspraak annuleren

Wanneer je een afspraak hebt gemaakt, rekenen wij op je komst. Wil je je afspraak verzetten? Laat dit ons dan uiterlijk 24 uur van tevoren telefonisch weten. Wanneer de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Wat onze patiënten vinden

Wij streven naar de beste tandheelkundige zorg
Dental Clinics
Almere Westeinde

De artsen zijn zeer getalenteerd en aardig, het hele centrum biedt geweldige diensten. BEHALVE hun verdraaide regels voor het missen of annuleren van afspraken; Ik heb letterlijk 23 uur voor mijn afspraak gebeld om mijn afspraak te annuleren of te verzetten en kreeg meteen te horen dat er kosten in rekening zouden worden gebracht. Wanneer ik meestal vroeg en op tijd op mijn afspraak kom en ze me soms 20 of 30 minuten laten wachten, zeggen ze alleen maar sorry!!!! Betaalt u mij in dit geval dezelfde vergoeding? natuurlijk niet! zoals het vele malen is gebeurd en jij niet.Als u uw klanten wilt behouden, behandel ze dan eerlijk.Nu zou iemand kunnen zeggen: "Kijk ergens anders als het je niet bevalt". Waarom zou ik? Ik ben geen push-over! en ik betaal ze volledig.Als u niet van recensies houdt, vermeld uw bedrijf dan niet.

Ghassan Al-Halawani
Dental Clinics
Almere Westeinde

Ik ben heel erg tevreden over deze tandarts praktijk. Hoge deskundigheid op alles wat met tandproblemen te maken heeft. Uitstekende behandelingen en uitleg. Zelfs mijn angst voor de tandarts is zo goed als weg. Deze praktijk doet op alle fronten zijn best en ik kan deze dan ook aan iedereen aanraden.

Ines
Dental Clinics
Almere Westeinde

Elmira Medina is geweldig

Mohammad
Dental Clinics
Almere Westeinde

Een heel goede tandarts, betrokken, vriendelijk en deskundig. Hij is trots op z'n werk, ik ook!

Margriet Thijsen
Dental Clinics
Almere Westeinde

Geweldig personeel, zeer professionele arts

marian catre
Dental Clinics
Almere Westeinde

Nieuwe tandarts, is even wennen, maar ze is super. Erg precies en ze neemt de tijd voor je. Gewoon maatwerk!

Edith Winter
Dental Clinics
Almere Westeinde

Zijn super goed en heel beleefd.

Naomi Noami
Dental Clinics
Almere Westeinde

Ga wel vaker naar de mondhygiënist, maar deze mevrouw ging echt ruw en hardhandig te werk, leek wel of ze erge haast had, en de plakverklikker is voor je tanden, maar thuis was de hele binnenkant van mijn mond roze, liever iemand anders de volgende keer,die wat rustiger te werk gaat

Shantie Sylmax
Dental Clinics
Almere Westeinde

Fijne tandarts, heeft mij volledig van mijn angst afgeholpen. Denkt goed mee en maakt vooraf een offerte dus je weet waar je aan toe bent. Combineert perfectie, professionaliteit en menselijkheid perfect samen .

Yentl Larissa Visser
Dental Clinics
Almere Westeinde

Na twee andere tandartspraktijken eindelijk de goede gevonden. Was een beetje huiverig voor een grote praktijk, maar wat ben ik blij dat ik hier terecht ben gekomen. Vriendelijk, geduldig, behulpzaam, veel kennis, zeer vaardig, veel uitleg, goede samenwerking. Ik durfde het bijna niet meer te hopen. Heb nu ervaring met een implantoloog en 2 tandartsen bij Dental Clinics en die zijn allen super goed. Ook de assistenten en receptionisten zijn zeer vriendelijke en behulpzaam.

Ilona Vroom

Je bent van harte welkom!

Nieuwe patiënt?