4.6 / 5 uit 320 reviews

Complete tandheelkundige zorg voor het hele gezin

Welkom bij Dental Clinics Venlo. Een moderne tandartsengroepspraktijk aan de Deken van Oppensingel 9 waar je complete tandheelkundige zorg vindt voor het hele gezin. Met ons ervaren team, professionele behandelkamers en –methodes en een servicegerichte organisatie staan we dagelijks voor jou klaar. Bij ons kun je rekenen op mondzorg van de hoogst mogelijke kwaliteit. Tegen prijzen die conform zijn aan de tarieven die zijn vastgesteld door de overheid.

Preventieve, reguliere en esthetische mondzorg

  • Alle mondzorg onder 1 dak met o.a. orthodontie, protheses en tanden bleken;
  • Persoonlijke aandacht en op maat gemaakte behandelplannen;
  • Ruime openingstijden, ook ‘s avonds;
  • Rolstoel toegankelijk;
  • We helpen jou professioneel en snel. Bij acute problemen nog dezelfde dag.

Onze tandartspraktijk is zelfstandig toegankelijk, ook voor mensen in een rolstoel of minder validen. Patiënten die niet zelf in de tandartsstoel kunnen plaatsnemen worden geholpen. Als de transfer van rolstoel naar tandartsstoel niet mogelijk is, kan de patiënt eventueel in de rolstoel behandeld worden of verwijzen we door naar een tandartspraktijk met de juiste voorzieningen.

Onze behandelingen bij Dental Clinics Venlo

Met een persoonlijke aanpak en tandheelkundige zorg van hoge kwaliteit zorgen wij voor een gezond gebit en goed gevoel bij onze patiënten.

Bij Dental Clinics Venlo kan je onder andere terecht voor:

Beugels: niet alleen voor een mooi & functioneel gebit, maar ook voor optimale mondgezondheid.

De anti-snurkbeugel (MRA) kan een goede oplossing voor snurken bieden.

Een wortelpunt­behandeling (apexresectie) wordt uitgevoerd wanneer een wortelkanaal­behandeling niet (meer) toereikend is.

Beugels: niet alleen voor een mooi & functioneel gebit, maar ook voor optimale mondgezondheid.

De anti-snurkbeugel (MRA) kan een goede oplossing voor snurken bieden.

Een wortelpunt­behandeling (apexresectie) wordt uitgevoerd wanneer een wortelkanaal­behandeling niet (meer) toereikend is.

Ons team

Martijn Berendsen

Tandarts-directeur
BIG: 29065186002

Mariet van den Brand-Koopmans

Officemanager

Anke Leijsten-Papen

Tandartsassistent

Daevenney Jacobs

Preventie-assistent / Receptiemedewerker

Daniëlle Damen

Mondhygiënist

Eline Lamberts

Receptiemedewerker

Jouw tandarts in Venlo

Hulp bij spoedgevallen

Bij ernstig tandletsel of een ongeval:

  • Bij ernstig tandletsel of een ongeval kun je tijdens onze openingstijden direct naar onze praktijk bellen: 077 – 351 34 93.
  • Ook voor spoedeisende hulp buiten onze openingstijden kun je naar de praktijk bellen. Buiten onze reguliere openingstijden en tijdens vakanties wordt de spoedgevallendienst ondergebracht bij Tandartsenpost Eindhoven (TAP Eindhoven). Via de telefoonbeantwoorder hoor je dan wat je moet doen om een afspraak te kunnen maken bij TAP Eindhoven.

Jouw afspraak annuleren

Als je een afspraak hebt gemaakt, rekenen wij op jouw komst. Lukt het niet om jouw afspraak na te komen, dan vragen wij je dit minimaal 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Contactgegevens

Venlo
Deken van Oppensingel 9
5911 AA Venlo
 

Openingstijden

  • Maandag 07:00 - 20:00
  • Dinsdag 07:00 - 20:00
  • Woensdag 07:00 - 20:00
  • Donderdag 07:00 - 20:00
  • Vrijdag 07:30 - 16:00

Onze behandelingen

Wat onze patiënten vinden

Wij streven naar de beste tandheelkundige zorg
Dental Clinics
Venlo

Zeer vriendelijke mensen allemaal .je word goed behandeld en van te voren word alles goed uitgelegd.en ze stellen je altijd gerust en helpen je zoveel als kan .ook voor kinderen zijn ze top ik raad deze praktijk aan iedereen aan.

Nathalie Hendricks
Dental Clinics
Venlo

Fijne en snelle behandeling !

Frans Bouten
Dental Clinics
Venlo

Aardig personeel en een nette, schone praktijk met ruime openingstijden.

Marjolein Wagener
Dental Clinics
Venlo

Prima controle!

Annelies Driessen
Dental Clinics
Venlo

Discriminatie

andrzej andrzej
Dental Clinics
Venlo

Behandeling was prima. Echter heb ik meer dan een week geleden een e-mail gestuurd met een vraag over de rekening en daar heb ik tot op heden nog geen reactie op gehad....

Regine Steegh-Dielen
Dental Clinics
Venlo

Er wordt altijd goed voor mij gezorgd en geluisterd. Ook nooit problemen gehad met het werk dat ze leveren. Wat meer wil je.

Mario Huijs
Dental Clinics
Venlo

Mina is zeer vakkundig, duidelijk in haar uitleg en heeft uitmuntende 'bedside manners'. Ze weet je gerust te stellen en je voelt je zelfs bijna op je gemak. En dat bij iemand gewapend met een drillbit en een grote haak 😁.

Maurice Lamboo
Dental Clinics
Venlo

Ik ben heel tevreden met de behandeling met Mevrouw Helmie. Ze is uiterst behulpzaam en probeer ook om zomin mogelijk pijn te hebben. Hartelijk dank

Astrid Kuijper
Dental Clinics
Venlo

GA HIER NIET NAARTOE!!! Zowel mijn opa en mijn oma, als mijn moeder heeft hier slechte ervaringen mee. Dit is een regelrechte fabriek! Ze duwen je in een stoel en leggen niks uit. Ze houden totaal geen rekening met mensen die bang zijn voor de tandarts. Ze snijden hier gewoon in je wang zonder verdoving en zonder te zeggen wat ze gaan doen! Deze mensen kunnen beter in een slachterij gaan werken

Demii

Je bent van harte welkom!

Nieuwe patiënt?