4.5 / 5 uit 40 reviews

Jouw tandarts in Breda West

Dental Clinics Breda Belcrum Linie is een moderne tandartsengroepspraktijk, gelegen in het westen van Breda. Hier ben je van harte welkom voor complete mondzorg voor het hele gezin. Wij hanteren de actuele tandartstarieven die door de overheid zijn vastgesteld. Je betaalt dus nooit meer dan nodig is.

Mondzorg voor het hele gezin

  • Dé tandartspraktijk voor volwassenen en kinderen
  • Professionele en moderne tandartspraktijk, op loopafstand van station Breda
  • Ook voor o.a. preventie, implantologie en de onzichtbare beugel
  • Wij werken volgens vastgestelde tarieven
  • 5 dagen per week geopend

Een beugel bij Dental Clinics Breda Belcrum Linie?

Een beugel wordt in eerste instantie geplaatst om tanden en kiezen recht te zetten, zodat het gebit weer goed functioneert. Met een goed functionerend gebit kun je namelijk beter bijten, kauwen, praten en lachen. Daarnaast zijn rechte tanden en kiezen beter te reinigen, waardoor eventuele tandheelkundige problemen voorkomen kunnen worden. Uiteraard zorgen rechte tanden en kiezen ook voor een mooiere glimlach. Heb jij of heeft jouw kind een beugel nodig? Dan verwijzen we je graag naar een orthodontist in de buurt, zoals TopOrtho Tilburg.

Onze behandelingen bij Dental Clinics Breda Belcrum Linie

Met een persoonlijke aanpak en tandheelkundige zorg van hoge kwaliteit zorgen wij voor een gezond gebit en goed gevoel bij onze patiënten.

Bij Dental Clinics Breda Belcrum Linie kan je onder andere terecht voor:

Beugels: niet alleen voor een mooi & functioneel gebit, maar ook voor optimale mondgezondheid.

De anti-snurkbeugel (MRA) kan een goede oplossing voor snurken bieden.

Een wortelpunt­behandeling (apexresectie) wordt uitgevoerd wanneer een wortelkanaal­behandeling niet (meer) toereikend is.

Beugels: niet alleen voor een mooi & functioneel gebit, maar ook voor optimale mondgezondheid.

De anti-snurkbeugel (MRA) kan een goede oplossing voor snurken bieden.

Een wortelpunt­behandeling (apexresectie) wordt uitgevoerd wanneer een wortelkanaal­behandeling niet (meer) toereikend is.

Ons team

Marjolein Faes - Siebgens

Praktijkmanager

Demi

Tandartsassistent in opleiding

Izabela Szota

Tandarts

Judith

Tandartsassistent

Martina

Tandartsassistent

Monique

Paro preventie-assistent

tandartspraktijk Breda West - receptie Dental Clinics Breda Belcrum Linie

Een gezonde mond dankzij onze preventie-assistenten

In de mond zitten miljarden bacteriën. Dit is heel normaal, maar het is wel belangrijk om je gebit hier goed tegen te beschermen. Wanneer deze bacteriën niet goed worden verwijderd, kunnen ze tandvleesontstekingen of gaatjes veroorzaken. Om dit te voorkomen besteden wij de nodige aandacht aan preventie. Onze preventieassistenten hebben extra kennis over het gezond maken én houden van je mond en helpen je graag verder. Samen met jou zorgen zij voor het in stand houden van het tandvlees en geven zij advies over voeding en mondverzorging

tandarts Almere Muziekwijk - tandarts Dental Clinics Almere de Notekraker

Persoonlijk behandelplan

Tijdens het periodiek mondonderzoek controleert de tandarts in 10 stappen je totale mondgezondheid. Zo wordt onder andere jouw risico op mondziekten onderzocht. Op basis van de resultaten stellen we een persoonlijk behandelplan voor je op, want iedere mond en ieder gebit is anders.

Dankzij deze aanpak kunnen we eventuele problemen in de mond op tijd ontdekken en behandelen.

Hulp bij spoedgevallen

Tijdens onze openingstijden kun je bij spoed, zoals een ernstig tandletsel of een ongeval, naar de praktijk bellen: 076 – 521 42 14. Wij proberen je dezelfde dag nog te helpen.

Jouw afspraak annuleren

Wanneer je een afspraak hebt gemaakt, rekenen wij op je komst. Lukt het niet om je afspraak na te komen? Laat dit ons dan 24 uur van tevoren telefonisch weten. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Contactgegevens

Breda Belcrum Linie
Christiaan Huygensstraat 40
4816 BK Breda
 

Openingstijden

  • Maandag 08:15 - 17:00
  • Dinsdag 08:15 - 17:00
  • Woensdag 08:15 - 17:00
  • Donderdag 08:15 - 17:00
  • Vrijdag (even weken) 08:15 - 17:00

Onze behandelingen

Wat onze patiënten vinden

Wij streven naar de beste tandheelkundige zorg
Dental Clinics
Breda Belcrum Linie

Goede tandartspraktijk. Inrichting huiselijk waardoor je je zeer welkom voelt. Personeel vriendelijk en zeer meedenkend met jou als patiënt om het je zo comfortabel mogelijk te maken. Dankzij hen helemaal over mijn tandartsangst heen, dus ik ga hier echt niet meer weg. No way! Het is wel even wachten op een (vaste) tandarts op locatie Belcrum. Ik kan uitwijken naar andere locaties maar dat is voor mij dan weer een beetje te spannend. Ik hoop dat ze snel een nieuwe tandarts krijgen die ook net zo goed als al deze lieve meiden en heren kan werken. Go for it team Belcrum-Linie!!

Ashley Lebis
Dental Clinics
Breda Belcrum Linie

Prima tandarts vriendelijk en zeer kundig

Ronald Van Ballegooy
Dental Clinics
Breda Belcrum Linie

Twee weken geleden een afspraak gemaakt voor een wortelkanaalbehandeling, er stond een rekening open die bij een externe deurwaarder lag (waarvan ik de rekening nog niet van heb ontvangen) toen telefonisch afgesproken dat ik de behandeling na afloop contant zou betalen. Word ik 1 uur voor de afspraak gebeld met dat ik niet geholpen kan worden en de afspraak wordt geannuleerd. Dat is geen manier van zaken doen en zeker niet netjes. Vervolgens een andere tandarts gezocht die wel gewoon netjes is met zijn patiënten. Ik heb dentalclinis gevraagd of ze me dossier konden doorsturen naar de nieuwe tandarts en dat willen ze doen wanneer ze tijd hebben ergens deze week of later terwijl ik nog met de pijn zit. Niet netjes en onprofessioneel

Aaaa Aaaa
Dental Clinics
Breda Belcrum Linie

Erg fijne behandeling gehad bij Dental Clinics mondhygiëniste & tevreden over de tandarts

Selma Sussek
Dental Clinics
Breda Belcrum Linie

Vriendelijke en vakbekwame medewerkers. Prima locatie. Zeker een aanrader.

Rien van Gils
Dental Clinics
Breda Belcrum Linie

Ben zeer tevreden over de behandeling van Mariana Mendes ze stel je op je gemak je bent minder angstig bij haar.

Henk Jansen
Dental Clinics
Breda Belcrum Linie

afsprakensysteem werkt perfect, afspraken zijn ultra stipt, adviezen zijn op maat en erg bruikbaar, er wordt met heel veel beleid met mij omgegaan als cliënt, het is bovendien gezellig. Dit geldt zowel voor mijn afspraken bij de mondhygiënist als bij de tandarts. Kortom, ik ben superblij met de overstap! Perfect.

Joris van Eil
Dental Clinics
Breda Belcrum Linie

Zeer vriendelijk personeel. Tot op heden kundige tandarts en mondhygiëniste. En aan de receptie wordt je keurig te woord gestaan / geholpen. Ook telefonisch kun je er goed terecht en als je afspraken wilt omzetten, wordt daar serieus mee om gegaan. Heel fijne praktijk.Let wel op het betaald parkeren in de wijk.

Brian Raghoenandan
Dental Clinics
Breda Belcrum Linie

Ik kom al vele jaren (20) bij tandarts Pino, zeer tevreden. sinds een jaar ben ik bij tandarts Mendes, ook in dezelfde praktijk, en ook over haar ben ik meer dan tevreden!

Marlon Thomas

Je bent van harte welkom!

Nieuwe patiënt?