Ga naar de hoofdinhoud
Dental Clinics - Ontstoken tandvlees – Dental Clinics
uit 21.798 reviews

Wil je weten wat het behandelen van parodontitis kost? De prijzen voor een parodontitisbehandeling kunnen erg van elkaar verschillen. De moeilijkheid van de behandeling bepaalt hoeveel er in rekening wordt gebracht.

De behandeling voor parodontitis bestaat uit verschillende tariefcodes. Naast het vooronderzoek en de behandeling zelf zijn er kosten voor nazorg. Voordat het behandelingstraject start, krijg je van ons een begroting. Daar zul je verschillende tariefcodes van de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) op terugvinden. Voor een behandeling van parodontitis worden over het algemeen de T-codes gebruikt.

Op onze tandartstarievenpagina vind je de volledige tandartstarievenlijst van de NZa. Voor meer informatie over de kosten en een voorbeeld van een begroting verwijzen we je graag door naar de website Mondzorgkosten.nl. Deze website is beschikbaar gemaakt vanuit de beroepsvereniging voor tandartsen (KNMT).

Wat is de vergoeding voor parodontitis vanuit de verzekeraar?

Hoeveel vergoeding je krijgt voor de parodontitisbehandeling hangt af van jouw aanvullende tandartsverzekering. Je kunt dit navragen bij je verzekeraar en teruglezen in de polisvoorwaarden.

Dental Clinics - Gezondheid & het gebit – Dental Clinics

Je bent van harte welkom!

Nieuwe patiënt?