Kies ook voor de beste tandarts in Dordrecht

tandarts Dordrecht Singel - tandarts Dental Clinics Dordrecht Singel

Welkom bij tandartsengroepspraktijk Dental Clinics: uw tandarts in Dordrecht! Bij ons staat aandacht voor uw gebit voorop. Wij staan dagelijks voor u klaar om samen met u te werken aan een gezonde mond en een stralende lach, waar u uw leven lang plezier van heeft. En dat tegen de tarieven die door de overheid zijn vastgesteld. U betaalt dus nooit meer dan nodig is.

  • Dental Clinics Dordrecht Kuipershaven
    In de historische binnenstad van Dordrecht vindt u Dental Clinics Dordrecht Kuipershaven. Naast algemene tandheelkunde kunt hier ook op verwijzing terecht voor behandelingen op het gebied van implantologie, endodontologie en mondhygiëne. Het uitgebreide team helpt u graag verder.
    Route informatie tandartspraktijk Dordrecht Kuipershaven
  • Dental Clinics Dordrecht Singel
    Op loopafstand van het station Dordrecht vindt u Dental Clinics Dordrecht Singel. Het team werkt nauw samen om uw mond gezond te houden en richt zich onder andere op Periodiek Mondonderzoek, preventie en mondhygiëne.
    Route informatie tandartspraktijk Dordrecht Singel

Kiest u ook voor de beste tandarts? Meld u dan hier direct aan als nieuwe patiënt. Of kijk op de tandartspraktijkpagina van Dental Clinics Dordrecht Kuipershaven en Dental Clinics Dordrecht Singel voor meer informatie over het team, de tandartspraktijk en de contactgegevens. Hier vindt u ook alle functies en specialismen/aandachtsgebieden.

Complete mondzorg voor het hele gezin                                            

Onze twee tandartspraktijken in Dordrecht richten zich naast algemene tandheelkunde ook op verschillende tandheelkundige specialismen en aandachtsgebieden, zoals mondhygiëne en het voorkomen van tandvleesproblemen. Hierdoor kunnen we u en uw gezin voorzien van de meest complete mondzorg in de regio.

Een gezonde mond

Een goede mondgezondheid is belangrijk, ook voor uw algehele gezondheid. Daarom besteden de teams veel aandacht aan het voorkomen van problemen in de mond, zoals ontstoken tandvlees en gaatjes. De (paro) preventie-assistenten en mondhygiënisten hebben extra kennis op het gebied van preventie en mondgezondheid en helpen u graag verder.