uit 421 reviews

Kies ook voor de beste tandarts in Gouda

In onze tandartspraktijken in Gouda ben je – met eventuele gezinsleden – van harte welkom voor de meest complete mondzorg in de regio. Onze teams helpen je graag verder, binnen een moderne en professionele tandartspraktijkomgeving.

Je kunt in Gouda op twee locaties bij ons terecht: Dental Clinics Gouda Greenline en Dental Clinics Gouda Burghvliet. De teams richten zich, naast algemene tandheelkunde, op verschillende tandheelkundige aandachtsgebieden. Zo kunnen zij samen met jou werken aan een gezonde mond en een stralende lach, waar je je leven lang plezier van hebt.

tandartspraktijk Gouda Burghvliet - gebouw Dental Clinics Gouda Burghvliet

Dental Clinics Gouda Burghvliet

Dental Clinics Gouda Burghvliet is een gezellige en professionele tandartsengroepspraktijk vlakbij het centrum van Gouda. Hier ben je van harte welkom voor de algemene tandheelkunde, zoals het periodiek mondonderzoek en de meer specialistischere tandheelkundige behandelingen, zoals het uitvoeren van een wortelkanaalbehandeling.

tandartspraktijk Gouda Greenline - tandarts Dental Clinics Gouda Greenline

Dental Clinics Gouda Greenline

Dental Clinics Gouda Greenline is gelegen aan de Ronsseweg 551. Hier vind je complete mondzorg voor het hele gezin. Zo is er in de praktijk extra aandacht voor preventie bij (jonge) kinderen. Daarnaast ben je uiteraard welkom voor de algemene tandheelkunde, zoals het vullen van gaatjes en het periodiek mondonderzoek.

Kies jij ook voor de beste tandarts in Gouda?

Meld je direct aan als patiënt of neem telefonisch contact op met de receptie. De contactgegevens, openingstijden en meer informatie over de tandartspraktijken en teams vind je op de tandartspraktijkpagina’s van Dental Clinics Gouda Greenline en Dental Clinics Gouda Burghvliet. Hier vind je ook alle functies en specialismen/aandachtsgebieden van de behandelaren en een foto-impressie van de tandartspraktijk.

Dental Clinics
Gouda Greenline

Fijn geholpen door Natasha

john de nijs
Dental Clinics
Gouda Greenline

Prima behandeling van spoedklacht door tandarts van Loon.

Hejo Sprubres
Dental Clinics
Gouda Burghvliet

Ik kom al jaren bij Saskia en ben heel tevreden.

Ruth de Leeuw van Weenen
Dental Clinics
Gouda Greenline

Super vriendelijke mondhygiëniste. Stelt je erg op je gemak!

Lily Dorp
Dental Clinics
Gouda Greenline

Ik heb een uitstekende professionele service. Heel blij mee.

Hasan Tansel Yağcı
Dental Clinics
Gouda Burghvliet

Geweldige praktijk We zijn er nu al heel veel keren geweest Vriendelijke mensen allemaal. Zelfs onze zoon is enthousiast als hij naar de tandarts moet ook heerlijk om weer een schoon gebit te hebben en weer stralende glimlach te hebben

Albert Vuijk
Dental Clinics
Gouda Burghvliet

Afgelopen maandag een ontstoken kies laten trekken. De tandarts heeft hiervoor ruim de tijd genomen. Zeer vakkundig gedaan en na 2 dagen geen zichtbare bloeding meer. En na 3 dagen geen pijn meer. Ook de assistente was zeer behulpzaam. Ik ben een zgn angstpatient, maar sinds ik bij deze tandarts ben, is mijn angst stukken minder. Complimenten voor de professionaliteit en geduld. 24-07-2023 update: Ik heb een vervolg behandeling gehad mbt bovenstaande. Ik ben net als de vorige keer behandeld door Ali Mirzad en José Brouwer. Niets dan lof. Geduld, begrip en goede uitleg. 10+ als cijfer 👍

The Dark Zone
Dental Clinics
Gouda Burghvliet

Vriendelijke en rustige tandarts. Stelt je echt op je gemak

Esther Ten Napel
Dental Clinics
Gouda Greenline

Ben altijd zeer tevreden .je word altijd op tijd geholpen.en zijn allemaal heel vriendelijk. Ik ga altijd met een lach en een goed gevoel weer de deur uit

Erica Boegheim
Dental Clinics
Gouda Burghvliet

Twee dagen geleden had ik een schoonmaakafspraak. Het was niet zo leuk. Meteen na het verlaten van de kliniek kreeg ik last van hevige keelpijn. en ongemak in mijn tanden.

Dooa Ghriri