Complete mondzorg voor het hele gezin

Welkom bij Dental Clinics Gouda. Onze gezellige en professionele praktijk is gelegen nabij het centrum van Gouda. Hier bent u van harte welkom voor complete mondzorg voor het hele gezin. We werken nauw samen om uw mond schoon en gezond te houden. Naast algemene tandheelkunde kunt u ook bij ons terecht voor preventie en mondhygiëne, een kroon of brug, een prothese, het bleken van uw tanden en een wortelkanaalbehandeling. En dat tegen de tarieven die door de overheid zijn vastgesteld. U betaalt dus nooit meer dan nodig is.

Een leven lang een gezonde mond

Itandarts Gouda - tandartsenpraktijk Dental Clinics Goudan de mond zitten veel bacteriën die onder andere gaatjes en tandvleesontstekingen kunnen veroorzaken. Daarom besteden wij veel aandacht aan preventie en mondhygiëne. Voorkomen is immers beter dan genezen. Onze mondhygiënisten werken er samen met u aan om uw mond gezond en fris te houden. Zij zijn uw coach op weg naar een leven lang een gezonde mond. Voor een bezoek aan de mondhygiënist heeft u geen verwijzing van uw tandarts nodig.

Een perfect passende kroon of brug

Wanneer (een deel van) uw tand of kies verloren is gegaan, kan een kroon of brug een uitkomst bieden. Een kroon is een kapje van metaal of porselein dat op een afgeslepen tand of kies wordt geplaatst. Een kroon wordt gebruikt om een tand of kies op te bouwen, bijvoorbeeld wanneer deze is afgebroken of te vaak is gevuld. In het geval van verlies van één of meerdere tanden of kiezen, biedt een brug de oplossing. Een brug bestaat uit meerdere kronen, met een zwevend tussendeel dat de verloren tand of kies vervangt.
Wij werken met de ultramoderne iTero mondscanner. Hiermee maken we een 3D-scan van uw gebit. Op basis van de scan vervaardigen wij een comfortabele en perfect passende kroon of brug. U hoeft dus niet meer te happen.

Praktische informatie

Bij ernstig tandletsel of een ongeval:

  • Tijdens onze openingstijden zijn wij voor spoedgevallen bereikbaar op ons reguliere telefoonnummer: 0182 – 550 366. Mogelijk kunnen wij u dezelfde dag nog helpen.
  • Indien u buiten onze openingstijden of op feestdagen moet worden geholpen, kunt u bellen naar de spoedgevallendienst. Deze dienst is alleen bedoeld voor dringende spoedgevallen, zoals nabloedingen en ongevallen.

Onze praktijk is zelfstandig toegankelijk, ook voor mensen in een rolstoel of minder validen. Patiënten die niet zelf in de tandartsstoel kunnen plaatsnemen worden geholpen. Als de transfer van rolstoel naar tandartsstoel niet mogelijk is, kan de patiënt eventueel in de rolstoel worden behandeld of verwijzen we door naar een praktijk met de juiste voorzieningen.

tandarts Gouda - receptie Dental Clinics GoudaTijdig afzeggen afspraak

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het u niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit minimaal 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.