uit 242 reviews

Kies ook voor de beste tandarts in omgeving Hedel & Kerkdriel

Bij onze tandartspraktijken in Hedel en Kerkdriel staat aandacht voor uw gebit voorop. Het ervaren team van tandartsen, mondhygiënisten en (paro-)preventieassistenten staat elke dag voor jou klaar om, samen met jou, te werken aan een gezonde mond én stralende lach.

Dental Clinics Hedel

Aan de Baronieweg 5B in Hedel heet het team van ervaren tandartsen, mondhygiënisten en (paro-)preventieassistenten jou van harte welkom.

Alle teamleden van Dental Clinics Hedel hebben hun eigen specialisme. Je kunt er dus op vertrouwen dat je bij elke behandeling wordt geholpen door de beste behandelaar.

Dental Clinics Kerkdriel

Dental Clinics Kerdriel is gevestigd aan het Monseigneur Zwijsenplein. In deze praktijk wordt een breed aanbod aan tandheelkundige behandelingen aangeboden. Zo kun je hier onder meer terecht voor implantologie, orthodontie en kindertandheelkunde.

 

Verwijspraktijken voor endodontologie

Dental Clinics Hedel en Dental Clinics Kerkdriel zijn verwijspraktijken voor endodontologie (wortelkanaalbehandelingen). In de tandartspraktijk in Hedel werkt tandarts-endodontoloog Jaap van den Broek en in de tandartspraktijk in Kerkdriel werkt tandarts-endodontoloog Jan Paul Bressers. Beide heren zijn gespecialiseerd in wortelkanaalbehandelingen en erkend door de Nederlandse Vereniging voor Endodontie (NVVE).

Tandarts voor kinderen

Is jouw kind bang voor de tandarts? Of heeft je kind op jonge leeftijd al gaatjes? Dan kan hij/zij terecht bij ons kinderteam bij Dental Clinics Hedel en Dental Clinics Kerkdriel.

Het kinderteam heeft veel ervaring in het behandelen van onder andere angstige kinderen en kinderen met gedragsproblemen. Het kinderteam zorgt ervoor dat jouw kind stapsgewijs aan de behandeling went, zodat hij/zij na het behandeltraject mogelijk weer door een reguliere tandarts kan worden geholpen.

Kies jij ook voor de beste tandarts in omgeving Hedel en Kerkdriel?

Meld je hier direct aan als nieuwe patiënt of kijk op één van de praktijkpagina van Dental Clinics Hedel en Dental Clinics Kerkdrirel. Op deze praktijkpagina’s vind je onder andere meer informatie over het team, de tandartspraktijk en alle functies en specialismen/aandachtsgebieden.

Dental Clinics
Hedel

Meer dan €900,- euro betaald voor een wortelkanaalbehandeling die mislukt is. Als je erover klaagt geven ze aan dat er nou eenmaal zo’n 10 tot 20% van de wortelkanaalbehandelingen daar mislukt maar dat vertellen ze voor de behandeling niet. De wortelkanaalbehandeling alsnog goed uitvoeren willen ze niet. Ze laten je zitten met een dikke rekening en nemen geen enkele verantwoordelijkheid. Op een ingediende klacht bij een speciaal aangestelde klachtenfunctionaris wordt nooit meer gereageerd.

Lex S
Dental Clinics
Kerkdriel

Een warme ontvangst bij de receptie, een ruime gezellige wachtkamer én een vriendelijke goede tandarts.

Jules Leerintveld
Dental Clinics
Kerkdriel

Ik beveel een zeer professionele benadering van de patiënt en vriendelijke service aan. IK RAAD AAN!!! HOI.

PIOTR BRZEZIŃSKI
Dental Clinics
Hedel

Top geholpen door Niels, maar collega Jaap heeft het afgemaakt, Goed op je gemak gestelt en fijn zonder pijn geholpen ,veel vertelt jammer dat ik verhuist ben en niet meer terug kom.,van deze plaats een 10 voorvoor wortelkanaalbehandeling .😁😁😁

Nini Heens-Versteeg
Dental Clinics
Hedel

Goede tandarts

johan gerwen
Dental Clinics
Kerkdriel

Ik ga meestal een beetje gespannen naar de tandarts, maar kom er met een glimlach vandaan. Ik waardeer de aandacht, het vakmanschap en de vriendelijke benadering. Dik tevreden!

Erik van Herwijnen
Dental Clinics
Kerkdriel

Ben hier ook eens geweest voor een wortelkanaalbehandeling. Nu is mijn vrouw geweest en geholpen door gekwalificeerde specialisten bij deze tandarts voor een pijnloze behandeling. Het is erg belangrijk dat ik me op me gemak voelt bij een tandarts. De sfeer moet goed en gemoedelijk zijn. Je moet het gevoel hebben dat je serieus genomen wordt en dat men de tijd voor je neemt. Is een aanrader Dikke pluim!.

Antonius van der Vorst
Dental Clinics
Kerkdriel

Dag graag wil ik u mijn ervaring met u delen ,mijn probleem met de tandarts is dat je opgelicht word waar jezelf bij bent , op dat moment dat je in die stoel ligt ,geef je jezelf helemaal over aan die gene die jouw behandeld ,het was voor controle , hij noemde op wat hij zou gaan doen ,tandcontrole en tandplak verwijderen , na enig tijd kreeg ik de mededeling u bent klaar , u mag de mond spoelen , oh nee klonk het ,ik ben de tandplak vergeten te verwijderen. Ik lag nog in de stoel dus opende m,n mond weer ,vervolgens zette hij 2 krasjes tussen m,n tanden , en deelde me mee dat ik nu klaar was . Ik was zo verbluft dat ik er geen woord uit kon krijgen , maar ook niet beseffend dat ik dat wel moest afrekenen, dat is de eerste slechte ervaring bij dental Clinics. Een paar weken later had ik n, vulling die er zomaar in zijn geheel er uit kwam , dat was me al meerdere keren overkomen , ik heb die kies laten trekken omdat de vulling er voor de vijfde keer eruit was gekomen . Elke keer €75,00 voor n, drievlaks vulling dat zijn duren vullingen , ik heb hem gevraagd wat nu n, drievlaksvulling is ,omdat het voormij aanvoelt als een groot vlak , het antwoord is vrij onduidelijk . Vervolgens na ongeveer 6 maanden kwam er weer een drievlaksvulling spontaan eruit , om die vulling passend te krijgen ,heeft die tandarts mijn onderste voorkies, de punt er helemaal eraf geslepen , de gehele behandeling duurde 10 minuten , ik moest €75.00 !!!afrekenen ,eigenlijk had ik schadevergoeding moeten vragen wegens het ongevraagd afslijpen van die onderliggende voorkies . Ik heb daar nog dagen last van gehad , warm ,koud, Maar ik nu ben ik weg bij Dental clinics Kerkdriel Hedel , ik voelde me opgelicht!

Ad
Dental Clinics
Hedel

Prima praktijk met meerdere tandartsen en mondhygiënistrn. Werken lekker op tijd. Ook echt persoonlijke aandacht.

Sofies Keuze
Dental Clinics
Hedel

Mooie frisse praktijk in Hedel met lieve tandartsen. Ik ben geen fan van de tandarts, maar ga er met een gerust hart heen.

Jolanda van Bruchem