Ga naar de hoofdinhoud
uit 261 reviews

Kies ook voor de beste tandarts in omgeving Hedel & Kerkdriel

Bij onze tandartspraktijken in Hedel en Kerkdriel staat aandacht voor uw gebit voorop. Het ervaren team van tandartsen, mondhygiënisten en (paro-)preventieassistenten staat elke dag voor jou klaar om, samen met jou, te werken aan een gezonde mond én stralende lach.

Dental Clinics Hedel

Aan de Baronieweg 5B in Hedel heet het team van ervaren tandartsen, mondhygiënisten en (paro-)preventieassistenten jou van harte welkom.

Alle teamleden van Dental Clinics Hedel hebben hun eigen specialisme. Je kunt er dus op vertrouwen dat je bij elke behandeling wordt geholpen door de beste behandelaar.

Dental Clinics Kerkdriel

Dental Clinics Kerdriel is gevestigd aan het Monseigneur Zwijsenplein. In deze praktijk wordt een breed aanbod aan tandheelkundige behandelingen aangeboden. Zo kun je hier onder meer terecht voor implantologie, orthodontie en kindertandheelkunde.

 

Verwijspraktijken voor endodontologie

Dental Clinics Hedel en Dental Clinics Kerkdriel zijn verwijspraktijken voor endodontologie (wortelkanaalbehandelingen). In de tandartspraktijk in Hedel werkt tandarts-endodontoloog Jaap van den Broek en in de tandartspraktijk in Kerkdriel werkt tandarts-endodontoloog Jan Paul Bressers. Beide heren zijn gespecialiseerd in wortelkanaalbehandelingen en erkend door de Nederlandse Vereniging voor Endodontie (NVVE).

Tandarts voor kinderen

Is jouw kind bang voor de tandarts? Of heeft je kind op jonge leeftijd al gaatjes? Dan kan hij/zij terecht bij ons kinderteam bij Dental Clinics Hedel en Dental Clinics Kerkdriel.

Het kinderteam heeft veel ervaring in het behandelen van onder andere angstige kinderen en kinderen met gedragsproblemen. Het kinderteam zorgt ervoor dat jouw kind stapsgewijs aan de behandeling went, zodat hij/zij na het behandeltraject mogelijk weer door een reguliere tandarts kan worden geholpen.

Kies jij ook voor de beste tandarts in omgeving Hedel en Kerkdriel?

Meld je hier direct aan als nieuwe patiënt of kijk op één van de praktijkpagina van Dental Clinics Hedel en Dental Clinics Kerkdrirel. Op deze praktijkpagina’s vind je onder andere meer informatie over het team, de tandartspraktijk en alle functies en specialismen/aandachtsgebieden.

Dental Clinics
Hedel

Wat een rot site zeg Probeer al de hele dag me uitschrijf mail te zenden . Krijg het niet vooralkaar totaal geen flexibel systeem

Milan Kloosterman
Dental Clinics
Hedel

52 jaar bij deze praktijk geweest. Eerst tandarts Bruynzeel en later tandarts Breuer. Altijd met plezier gegaan en de behandeling bij de mondhygiëniste was altijd als een soort welnessmomentje. Nooit maar dan ook nooit onprettig gevoeld of niet deskundig behandeld. Nu is het overgenomen door Dental en zie je tandartsen en de mondhygiëniste vertrekken en allemaal nieuwe gezichten komen. Verandering is prima, maar helaas gaat de overname ten koste van de gastvrijheid en kwaliteit. Periodieke controles zijn lastig te plannen omdat de agenda's vol zitten. Combinatie afspraken al helemaal lastig, vroeger keken de receptiemedewerkers op en begroeten ze je, de laatste periodieke controle was de behandeling bij de mondhygiëniste een hel. Ondanks dat ze geweldig lief en aardig was, was ze enorm ruw en zo ruw dat ik later op de dag nog pijn had. De keer daarvoor kreeg ik een oudere man als tandarts en eerlijk gezegd leek hij me dronken ofzo. Serieus nog geen 60 seconden in de stoel gelegen en stuurde hij me al naar de mondhygiëniste. Vervolgens een ontstoken wortelkanaal. Met spoed mocht ik langskomen om vervolgens naar huis gestuurd te worden met een offerte 4x zo duur als bij de vorige tandarts en een antibiotica kuur. Helaas heb ik ervoor gekozen om over te stappen naar een kleinere praktijk. Ik geloof best dat Dental clinical een mooi bedrijf is maar het belangrijkste verliezen ze: "aandacht en persoonlijke benadering voor de klant".

Hans van Schijndel
Dental Clinics
Hedel

Deskundige en vriendelijke medewerkers. Zeer tevreden.

Willem Wildvank
Dental Clinics
Kerkdriel

Zeer vriendelijk en efficiënt personeel

Desiree Riley
Dental Clinics
Hedel

Meer dan €900,- euro betaald voor een wortelkanaalbehandeling die mislukt is. Als je erover klaagt geven ze aan dat er nou eenmaal zo’n 10 tot 20% van de wortelkanaalbehandelingen daar mislukt maar dat vertellen ze voor de behandeling niet. De wortelkanaalbehandeling alsnog goed uitvoeren willen ze niet. Ze laten je zitten met een dikke rekening en nemen geen enkele verantwoordelijkheid. Op een ingediende klacht bij een speciaal aangestelde klachtenfunctionaris wordt nooit meer gereageerd.

Lex S
Dental Clinics
Kerkdriel

Een warme ontvangst bij de receptie, een ruime gezellige wachtkamer én een vriendelijke goede tandarts.

Jules Leerintveld
Dental Clinics
Kerkdriel

Ik beveel een zeer professionele benadering van de patiënt en vriendelijke service aan. IK RAAD AAN!!! HOI.

PIOTR BRZEZIŃSKI
Dental Clinics
Hedel

Top geholpen door Niels, maar collega Jaap heeft het afgemaakt, Goed op je gemak gestelt en fijn zonder pijn geholpen ,veel vertelt jammer dat ik verhuist ben en niet meer terug kom.,van deze plaats een 10 voorvoor wortelkanaalbehandeling .😁😁😁

Nini Heens-Versteeg
Dental Clinics
Hedel

Goede tandarts

johan gerwen
Dental Clinics
Kerkdriel

Ik ga meestal een beetje gespannen naar de tandarts, maar kom er met een glimlach vandaan. Ik waardeer de aandacht, het vakmanschap en de vriendelijke benadering. Dik tevreden!

Erik van Herwijnen