Complete mondzorg voor het hele gezin

Welkom bij Dental Clinics Klazienaveen. Onze gezellige en professionele praktijk is gelegen op de Evenaar 16, in het centrum van Klazienaveen. Daarbij hebben we een nevenlocatie op de Saffraan 5. Wij werken nauw samen om uw mond schoon en gezond te houden. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor het voorkomen van tandvleesproblemen, mondhygiëne, een beugel, een kroon, brug of prothese en een implantaat. En dat tegen de tarieven die door de overheid zijn vastgesteld. U betaalt dus nooit meer dan nodig is. Ook ’s avonds staan wij voor u klaar; wij zijn iedere dinsdag en woensdag tot 20.00 uur geopend.

mondhygiënist Klazienaveen - tandarts Dental Clinics KlazienaveenEen optimale mondgezondheid

In de mond zitten veel bacteriën die onder andere gaatjes en tandvleesontstekingen kunnen veroorzaken. Uw tandarts controleert de gezondheid van uw tandvlees en adviseert u indien nodig een behandeling bij mondhygiënisten Dienke Wachtmeester, Inger Robroch en Margareth Haandrikman-Germs of de (paro) preventie-assistent. Zij hebben extra kennis over het gezond krijgen en houden van uw mond. Zo zorgen we samen voor het in stand houden van uw tandvlees, zodat u weer kunt genieten van een gezonde mond.

Een implantaat van hoge kwaliteit

Een implantaat is een schroefje dat de tandwortel vervangt en de basis vormt voor een kroon, brug of prothese. Een implantaat kan een belangrijke bijdrage leveren aan het verbeteren van het draagcomfort, de functie en het uiterlijk van de gebitsprothese of het eigen gebit. In het geval van verlies van één of meerdere tanden of kiezen, kunt u samen met tandarts Wim van Uum kijken naar de beste oplossing voor uw gebit. Door zijn brede kennis en vele ervaring kunt u rekenen op professioneel advies en de beste behandeling. Ook voor de kroon, brug of prothese bent u van harte welkom in onze praktijk.

tandarts Klazienaveen - tandarts Dental Clinics KlazienaveenOrthodontie voor jeugd en volwassenen

Een beugel zorgt voor een gezond en goed functionerend gebit. Met rechte tanden en kiezen die goed op elkaar passen kunt u beter kauwen, tandenpoetsen, lachen en praten en voorkomt u veel problemen, zoals schade aan het tandvlees. Het resultaat: een mooi en gezond gebit. Bij ons kunt u ook kiezen voor ortho-implantaten. Hiermee kunnen we tanden en kiezen sneller verplaatsen en zo de duur van uw beugelbehandeling verkorten. Tandarts voor orthodontie Ron Veijer voert de beugelbehandeling uit en helpt u of uw kind graag verder.

De beste zorg voor het melkgebit

Goede zorg voor het melkgebit is belangrijk voor een gezond blijvend gebit. Onze tandartsen besteden veel aandacht aan onder andere het verzorgen en onderhouden van het melkgebit, poetsles en het voorkomen van (zuigfles)cariës. Zo wordt de mondgezondheid nauwlettend gevolgd en kunnen we dankzij een tijdige aanpak de kans op problemen in de mond verkleinen. Wij adviseren om met uw kind naar de tandarts te gaan zodra het doorbreken van het eerste tandje.

Praktische informatie

Bij ernstig tandletsel of een ongeval:

  • Bij ernstig tandletsel of een ongeval kunt u tijdens onze openingstijden direct naar onze praktijk bellen: 0591 – 312 747.
  • Indien u geholpen moet worden buiten onze openingstijden kunt u contact opnemen met de nooddienst: 0900 – 1515. U wordt dan doorverbonden met de dienstdoende tandarts.

Onze praktijk is zelfstandig toegankelijk, ook voor mensen in een rolstoel of minder validen. Patiënten die niet zelf in de tandartsstoel kunnen plaatsnemen worden wel geholpen. Als de transfer van rolstoel naar tandartsstoel niet mogelijk is, kan de patiënt eventueel in de rolstoel worden behandeld of verwijzen we door naar een praktijk met de juiste voorzieningen.

tandarts Klazienaveen - tandarts Dental Clinics KlazienaveenTijdig afzeggen afspraak

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit minimaal 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.