Complete mondzorg voor het hele gezin

Welkom bij Dental Clinics Klazienaveen. Onze gezellige en professionele tandartspraktijk is gelegen op de Koriander 10 in Klazienaveen. Wij werken zorgvuldig met het oog op kwaliteit om uw mond schoon en gezond te houden.

Een optimale mondgezondheid

  • Dé tandartspraktijk voor volwassenen en kinderen
  • Persoonlijke aandacht en op maat gemaakte behandelingen
  • Wij bieden o.a. algemene tandheelkunde, een kroon, brug of implantaat en protheses
  • Dinsdag- en woensdagavond geopend
  • U betaalt nooit meer dan nodig met onze door de overheid vastgestelde tarieven

Een beugel bij Dental Clinics Klazienaveen

Bij Dental Clinics Klazienaveen kunt u een aligner behandeling ondergaan. Aligners zijn transparante hoesjes die over uw tanden en kiezen geplaatst worden, zodat scheve tanden op een bijna onzichtbare manier weer rechtgezet kunnen worden. Heeft u een meer complexere gebitsafwijking? Dan verwijst de de tandarts u naar een orthodontist. Een orthodontist is gespecialiseerd in het corrigeren van (grotere) gebitsafwijkingen, zoals scheve tanden, een overbeet of onderbeet. Bent u op zoek naar een goede orthodontist? Dan verwijzen we u graag naar TopOrtho Emmen.

Een implantaat van hoge kwaliteit

Een implantaat is een klein schroefje dat de tandwortel vervangt en de basis vormt voor een kroon, brug of prothese. Een implantaat kan een belangrijke bijdrage leveren aan het verbeteren van het draagcomfort, de functie en het uiterlijk van de gebitsprothese of het eigen gebit. In het geval van verlies van één of meerdere tanden of kiezen, kunt u samen met onze tandarts Ziad Younan kijken naar de beste oplossing voor uw gebit. Brede kennis en vele ervaring bieden u een professioneel advies en de beste behandeling.

De beste zorg voor het melkgebit

Goede zorg voor het melkgebit is belangrijk voor een gezond blijvend gebit. Onze tandartsen besteden veel aandacht aan onder andere het verzorgen en onderhouden van het melkgebit, poetsles en het voorkomen van (zuigfles)cariës. Zo wordt de mondgezondheid nauwlettend gevolgd en kunnen we dankzij een tijdige aanpak de kans op problemen in de mond verkleinen. Wij adviseren om met uw kind naar de tandarts te gaan vanaf het doorbreken van het eerste tandje.

Spoed

Bij ernstig tandletsel of een ongeval:

  • Bij ernstig tandletsel of een ongeval kunt u tijdens onze openingstijden direct naar onze praktijk bellen: 0591 – 312 747.
  • Indien u geholpen moet worden buiten onze openingstijden kunt u contact opnemen met de nooddienst: 0900 – 1515. U wordt dan doorverbonden met de dienstdoende tandarts.

Verhinderd? Zeg uw afspraak op tijd af!

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.