Ga naar de hoofdinhoud
uit 364 reviews

Kies ook voor de beste tandarts van Leeuwarden

In Leeuwarden kun je op twee locaties bij ons terecht: Dental Clinics Leeuwarden Aldlân, gelegen in het oosten van de stad, en Dental Clinics Leeuwarden Oostergrachtswal, gelegen nabij het stadscentrum. De teams richten zich, naast algemene tandheelkunde, op verschillende tandheelkundige aandachtsgebieden. Hierdoor kunnen we jou en jouw eventuele gezinsleden voorzien van de meest complete mondzorg in de regio.

tandarts Leeuwarden Oost - tandartspraktijk Dental Clinics Leeuwarden Aldlân

Dental Clinics Leeuwarden Aldlân

Dental Clinics Leeuwarden Aldlân is een moderne tandartsengroepspraktijk in het oosten van Leeuwarden. Het team van ervaren tandartsen, mondhygiënisten en assistenten behandelt jou met persoonlijke aandacht en passie voor het vak.

Dental Clinics Leeuwarden Oostergrachtswal

Dental Clinics Leeuwarden Oostergrachtswal is een moderne tandartsengroepspraktijk nabij het stadscentrum van Leeuwarden. Hier ben je van harte welkom voor complete mondzorg voor het hele gezin. Naast algemene tandheelkunde besteedt het team veel aandacht aan preventie en mondhygiëne.

Kies jij ook voor de beste tandarts van Leeuwarden?

Meld je direct aan als patiënt of neem telefonisch contact op met de receptie. De contactgegevens, openingstijden en meer informatie over de teams vind je op de tandartspraktijkpagina’s van Dental Clinics Leeuwarden Aldlân en Dental Clinics Leeuwarden Oostergrachtswal. Hier vind je ook alle functies en specialismen/aandachtsgebieden van de behandelaren en kun je een foto-impressie van de tandartspraktijk bekijken.

Dental Clinics
Leeuwarden Aldlân

Zoals altijd zeer fijn geholpen door Pieter en zijn assistent, dit met een zeer zorgvuldige en vakkundige toelichting over de behandeling Zeer tevreden!

John Van Den Berg
Dental Clinics
Leeuwarden Aldlân

Deskundige en uiterst vriendelijke behandeling

Albert Bouman
Dental Clinics
Leeuwarden

Slechtste tandartspraktijk van leeuwarden. Uitgeschreven zonder overleg, nadat ik in overleg met de praktijk niet bij mijn afspraak ben geweest. Hier kwam ik alleen achter doordat ik een nieuwe afspraak wou maken en toen werd ik als vuil behandeld. Echt ontzettend bijzonder.

sybrich vis
Dental Clinics
Leeuwarden Aldlân

Altijd goed geholpen. Altijd duidelijke uitleg. Ervaar nooit pijn. Zeer vriendelijk personeel die erg persoons gericht zijn. Kortom ik ga met plezier naar de tandarts. (Iets overdreven uitgedrukt 😉)maar als je toch moet dan graag hier.

Marijke Alders
Dental Clinics
Leeuwarden

Dokter Lodders is een tandarts bij wie deskundigheid gepaard gaat met vriendelijke betrokkenheid en groot communicatief vermogen. Ook de medewerkers zijn vriendelijk en professioneel.

marijke van klinken
Dental Clinics
Leeuwarden Aldlân

Fijne tandarts, Daniela Tamayo Guttierrez. Rustig, heel bekwaam en altijd goed overleg. Zeer vriendelijk. In algemeen een fijne praktijk en zeer vriendelijke personeel met een ontspannen werksfeer.

Ronald Rozema
Dental Clinics
Leeuwarden Aldlân

Ik kom al sinds ik tanden heb bij deze tandartspraktijk. Goeie service en men kent je ook echt. Echt een ouderwets gevoel. Je bent geen nummer maar echt een patiënt.

Rishi Gadjradj
Dental Clinics
Leeuwarden Aldlân

Vriendelijke, betrokken, doortastende toch redelijk pijnvrij werkende mondhygiënist. Schept vertrouwen voor mensen die huiverig zijn voor de behandeling.

Jitske Nynke Kingma-Postma
Dental Clinics
Leeuwarden Aldlân

Een prima praktijk, mooi modern ingericht en schoon. Tandarts Marco van der Schoot is een kundig en zeer klantvriendelijke man. Hij informeert je uitstekend zodat je weet waar je aan toe bent.Ik ben zeer tevreden en blij met deze Tandarts ts.

Albert Postma
Dental Clinics
Leeuwarden

Goede tandarts, die Reinout. Keurig op tijd. Goede uitleg wat er gaat gebeuren. Kortom, ik hoop niet dat hij ooit vertrekt.

Harm Mink