Complete mondzorg voor het hele gezin

Welkom bij Dental Clinics Leeuwarden. Een moderne tandartsengroepspraktijk aan de Oostergrachtswal, waar u complete tandheelkundige zorg vindt voor het hele gezin.Onze ervaren specialisten werken flexibel en efficiënt, zonder concessies te doen aan de kwaliteit.
Of u nu komt voor een periodieke gebitscontrole of een specialistische behandeling bij de tandarts, wij behandelen u volgens de nieuwste ontwikkelingen op tandheelkundig gebied.

Bij ons kunt u terecht voor een behandeling van de tandarts of mondhygiënist en u kunt altijd rekenen op mondzorg van de hoogst mogelijke kwaliteit. Tegen prijzen die conform zijn aan de tarieven die zijn vastgesteld door de overheid. U kunt bij ons gratis voor de deur parkeren.

Preventieve, reguliere en esthetische mondzorg

Bij Dental Clinics Leeuwarden kunt u terecht voor al uw vragen en gebitsproblemen. Of het nu om een periodieke controle gaat, een brug, kroon of implantaat, preventie van tandvleesproblemen, protheses of het bleken van uw tanden; we helpen u professioneel en snel. Bij acute problemen nog dezelfde dag.

tandarts Leeuwarden - Dental Clinics Leeuwarden - overlegPersoonlijke aandacht

Wat ons betreft vormen persoonlijke aandacht en heldere communicatie de basis van elke behandeling. Samen met u doen we er alles aan om uw gebit mooi en gezond te maken en te houden. Omdat een persoonlijke kennismaking de beste start van een goede relatie vormt, nodigen we u van harte uit voor een vrijblijvende rondleiding. Wilt u een keer langskomen, bel of mail ons even, dan maken we meteen een afspraak. We hopen u snel te zien.

Praktische informatie

Bij ernstig tandletsel of een ongeval:

  • Tijdens onze openingstijden kunt u voor spoed altijd direct naar de praktijk.
  • In de avonduren en in het weekend kunt u bellen naar: 0900 – 215 31 11. In geval van nood, zoals een ongeval, een nabloeding of een andere acute klacht, kunt u dan terecht bij de dienstdoende tandarts. De spoedgevallendienst is ’s avonds, ’s nachts en in de weekeinden telefonisch bereikbaar, evenals op algemeen erkende feestdagen.

Helaas is onze praktijk niet toegankelijk voor mensen in een rolstoel.

Bereikbaarheid

Mocht er aan de Oostergrachtswal niet voldoende parkeerplaatsen zijn, kunt u aan de Wijbrand de Geeststraat parkeren. Deze grote parkeerplaats is op 3 minuten lopen van onze praktijk.

tandarts Leeuwarden - Dental Clinics Leeuwarden - telefoonTijdig afzeggen afspraak

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit minimaal 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.