Ga naar de hoofdinhoud
uit 442 reviews

Kies ook voor de beste tandarts van Leeuwarden

In Leeuwarden kun je op twee locaties bij ons terecht: Dental Clinics Leeuwarden Aldlân, gelegen in het oosten van de stad, en Dental Clinics Leeuwarden Oostergrachtswal, gelegen nabij het stadscentrum. De teams richten zich, naast algemene tandheelkunde, op verschillende tandheelkundige aandachtsgebieden. Hierdoor kunnen we jou en jouw eventuele gezinsleden voorzien van de meest complete mondzorg in de regio.

tandarts Leeuwarden Oost - tandartspraktijk Dental Clinics Leeuwarden Aldlân

Dental Clinics Leeuwarden Aldlân

Dental Clinics Leeuwarden Aldlân is een moderne tandartsengroepspraktijk in het oosten van Leeuwarden. Het team van ervaren tandartsen, mondhygiënisten en assistenten behandelt jou met persoonlijke aandacht en passie voor het vak.

Dental Clinics Leeuwarden Oostergrachtswal

Dental Clinics Leeuwarden Oostergrachtswal is een moderne tandartsengroepspraktijk nabij het stadscentrum van Leeuwarden. Hier ben je van harte welkom voor complete mondzorg voor het hele gezin. Naast algemene tandheelkunde besteedt het team veel aandacht aan preventie en mondhygiëne.

Kies jij ook voor de beste tandarts van Leeuwarden?

Meld je direct aan als patiënt of neem telefonisch contact op met de receptie. De contactgegevens, openingstijden en meer informatie over de teams vind je op de tandartspraktijkpagina’s van Dental Clinics Leeuwarden Aldlân en Dental Clinics Leeuwarden Oostergrachtswal. Hier vind je ook alle functies en specialismen/aandachtsgebieden van de behandelaren en kun je een foto-impressie van de tandartspraktijk bekijken.

Dental Clinics
Leeuwarden Aldlân

Bekwame tandartsen. Vriendelijk personeel. Flexibel waar nodig. Er word heel netjes gewerkt, en leveren vakwerk af.

Harm Rinke Posthuma
Dental Clinics
Leeuwarden Aldlân

Sinds de jaren 80 komen mijn echtgenote en ik al in de praktijk van dokter Moonen en ik geef die een tien voor zowel de medische handelingen als de bejegening door de dames van de receptie

Fred van der Wal
Dental Clinics
Leeuwarden Aldlân

Vriendelijke tandarts, kundig en werkt op tijd.

Janneke Ponne
Dental Clinics
Leeuwarden Aldlân

Pieter Nieuwenhuis is een kundige tandarts die ook verteld welke handelingen en het waarom, op een plezierige manier, uitlegt

Tette Liemburg
Dental Clinics
Leeuwarden

Ivm pijnklachten kon ik snel een afspraak maken. M'n eigen tandarts werkte die dag niet, maar ik werd geholpen door een hele fijne andere tandarts

Ida Brouwer-Halma
Dental Clinics
Leeuwarden

Prima tandarts. Goede meedenkende begeleiding, die uitgaat van het belang van de patient (omzet maken lijkt niet primair), wat ik erg positief vind. Erg kundige mensen.Tevreden!

Marinus en Alie Giesing-Visser
Dental Clinics
Leeuwarden Aldlân

Zoals altijd zeer fijn geholpen door Pieter en zijn assistent, dit met een zeer zorgvuldige en vakkundige toelichting over de behandeling Zeer tevreden!

John Van Den Berg
Dental Clinics
Leeuwarden Aldlân

Deskundige en uiterst vriendelijke behandeling

Albert Bouman
Dental Clinics
Leeuwarden

Slechtste tandartspraktijk van leeuwarden. Uitgeschreven zonder overleg, nadat ik in overleg met de praktijk niet bij mijn afspraak ben geweest. Hier kwam ik alleen achter doordat ik een nieuwe afspraak wou maken en toen werd ik als vuil behandeld. Echt ontzettend bijzonder.

sybrich vis
Dental Clinics
Leeuwarden Aldlân

Altijd goed geholpen. Altijd duidelijke uitleg. Ervaar nooit pijn. Zeer vriendelijk personeel die erg persoons gericht zijn. Kortom ik ga met plezier naar de tandarts. (Iets overdreven uitgedrukt 😉)maar als je toch moet dan graag hier.

Marijke Alders