Kies ook voor de beste tandarts in Leeuwarden

Welkom bij tandartsengroepspraktijk Dental Clinics: uw tandarts in Leeuwarden! Wij staan dagelijks voor u klaar om samen met u te werken aan een gezonde mond en een stralende lach, waar u uw leven lang plezier van heeft.

tandarts Leeuwarden Aldlân - tandarts Dental Clinics Leeuwarden AldlânComplete mondzorg voor het hele gezin

U kunt in Leeuwarden op twee locaties bij ons terecht: Dental Clinics Leeuwarden Aldlân, gelegen in het oosten van de stad, en Dental Clinics Leeuwarden Oostergrachtswal, gelegen nabij het stadscentrum. De teams richten zich naast algemene tandheelkunde ook op verschillende tandheelkundige aandachtsgebieden. Hierdoor kunnen we u en uw gezin voorzien van de meest complete mondzorg in de regio.

Vastgestelde tandarts tarieven

In onze tandartspraktijken hanteren wij de actuele tandarts tarieven die door de overheid zijn vastgesteld. U betaalt dus nooit meer voor een tandheelkundige behandeling dan nodig is.

Kiest u ook voor de beste tandarts?

Meld u direct aan als patiënt of neem telefonisch contact op met de receptie. De contactgegevens, openingstijden en meer informatie over de teams vindt u op de tandartspraktijkpagina’s van Dental Clinics Leeuwarden Aldlân en Dental Clinics Leeuwarden Oostergrachtswal. Hier vindt u ook alle functies en specialismen/aandachtsgebieden van de behandelaren en kunt u een foto impressie van de tandartspraktijk bekijken.

Aanmelden als patiënt

Uw persoonlijk behandelplan

Tijdens het periodiek mondonderzoek controleert de tandarts in 10 stappen uw totale mondgezondheid. Het risico op mondziekten, zoals tandbederf en tandvleesontstekingen, wordt scherp in de gaten gehouden. Op basis hiervan stellen wij een persoonlijk behandelplan voor u op. Want iedere mond en ieder gebit is anders en dit vraagt om een op maat gemaakte aanpak.

mondhygiënist Leeuwarden Aldlân - mondhygiënist Dental Clinics Leeuwarden AldlânOok voor mondhygiëne

Een goede mondgezondheid is belangrijk, ook voor uw algehele gezondheid. Daarom besteden de teams veel aandacht aan het voorkomen van problemen in de mond, zoals ontstoken tandvlees, parodontitis en gaatjes. Bij beide tandartspraktijken zijn diverse mondhygiënisten en (paro) preventie-assistenten aanwezig. U kunt dus ook voor alles omtrent uw mondhygiëne bij ons terecht. De (paro) preventie-assistenten en mondhygiënisten hebben extra kennis op het gebied van preventie en mondgezondheid en helpen u graag verder.