Bereikbaarheid en parkeren

Met het openbaar vervoer kunt u metro D en E of RET en Connexxion bussen nemen naar halte ‘Zuidplein’. Vanaf hier is het slechts 5 minuten lopen.

Bij gebruik van navigatie kunt u het beste navigeren naar Carnissesingel 24 te Rotterdam. Hier kunt u gemakkelijk uw auto in één van de (betaalde) parkeergarages aan de Twentestraat parkeren:
 

Qpark parkeergarage Zuidplein

Adres: Twentestraat 10, 3083 BD Rotterdam
Tarief : zie website Qpark

Parkeren Sallandweg

Vanaf hier wandelen richting metro: dan links om de wenteltrap heen lopen richting Ahoy hallen gedurende twee minuten. Links ziet u een voetgangershelling, aan het tweede pad aan uw linkerhand vind u de ingang. Om met een navigatiesysteem op deze locatie te komen het volgende adres invoeren: Rotterdam, Twentestraat 100
Tarief : € 1.50 per uur, u kunt betalen met chipknip en prepaid-chipknip, mobiel en soms ook met credit card.

Parkeren Twentestraat

Vanaf hier wandelen via Sallandstraat richting metro: dan links om de wenteltrap heen lopen richting Ahoy hallen gedurende twee minuten. Links ziet u een voetgangershelling, aan het tweede pad aan uw linkerhand vind u de ingang. Om met een navigatiesysteem op deze locatie te komen het volgende adres invoeren: Rotterdam, Twentestraat 100
Tarief : € 1.50 per uur, u kunt betalen met chipknip en prepaid-chipknip, mobiel en soms ook met credit card.

Contactformulier

Aanhef*
Naam*
Adres
DD dash MM dash JJJJ
Bij afzeggen binnen 24 uur van tevoren of zonder bericht niet nakomen van afspraken, zijn we helaas genoodzaakt om de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening brengen. De zorgverzekeraar vergoedt deze kosten niet.
Bekijk onze privacy verklaring voor meer informatie.