Uw tandarts in Vught

Bent u nog op zoek naar een goede tandarts in Vught? Wij heten u van harte welkom in onze praktijk. U vindt ons op de Parklaan 4 ten zuiden van Vught. Onze praktijk is voorzien van de modernste apparatuur die voldoet aan de actuele eisen op het gebied van hygiëne, kwaliteit en veiligheid.

Ons team van tandartsen, mondhygiënisten en (paro)preventie-assistenten staat van maandag tot en met vrijdag voor u klaar om u te helpen een optimale mondgezondheid te bereiken én te behouden. Wij hanteren de tandartstarieven die door de overheid zijn vastgesteld. U betaalt bij ons dus nooit meer dan nodig is.

Complete mondzorg bij Dental Clinics Vught

  • Dé tandarts in Vught en omgeving voor volwassenen en kinderen
  • Wij werken met de modernste apparatuur
  • Voor onder meer preventie, implantologie en kroon- en brugwerk
  • Gespecialiseerd in kindertandverzorging
  • 5 dagen per week geopend, woensdag tot 18:45 uur geopend
  • Makkelijk bereikbaar met de auto

Wordt u onze nieuwe patiënt?

Bent u nog geen patiënt bij onze praktijk? U bent slechts een paar stappen verwijderd van complete mondzorg voor het hele gezin! Meld u (en uw eventuele gezinsleden) eenvoudig aan via ons online inschrijfformulier. Wilt u liever eerst meer informatie ontvangen? Dat kan natuurlijk ook. U bereikt ons via 073 – 6562791 of per mail via vught@dentalclinics.nl.

Kindertandverzorgenden

In ons team werken kindertandverzorgenden Merel Peters en Esmée Luijk. Zij zijn gespecialiseerd om de kindermond zo gezond mogelijk te houden, want van gezonde tanden en kiezen hebben kinderen hun hele leven plezier! Vanaf het moment dat de eerste tandjes doorbreken, kunnen kinderen kosteloos kennismaken met de tandarts. De basisverzekering vergoedt namelijk tandheelkundige controles (met uitzondering van o.a. orthodontie).

 

Digitale prothethiek

Moderne technologie is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven, ook niet in de tandheelkundige zorg. In onze praktijk maken wij gebruik van de nieuwste en modernste apparatuur en technieken. Zo worden onze kunstgebitten en gebitsprotheses gemaakt door middel van een 3D-scan en met speciale 3D-software ontworpen en geprint in het laboratorium.

Implantaten

Mist u één, meerdere of zelfs al uw tanden? Dan kan een implantaat uitkomst bieden. Een implantaat is een titanium kunstwortel die in de kaak wordt geschroefd en tanden en kiezen vervangt. Op de kunstwortel wordt een op maat gemaakte kroon, brug of gebitsprothese zoals een kunstgebit geplaatst. Het implantaat zit stevig vast en functioneert hetzelfde als de andere tanden en kiezen. Lees hier meer over de behandeling van implantaten.

Preventie

Wilt u een stralend en gezond gebit? Dan is het belangrijk regelmatig de tandarts te bezoeken voor een controlebezoek, ook wel een periodiek mondonderzoek (PMO) genoemd. Tijdens dit bezoek wordt onder meer in kaart gebracht hoe hoog het risico op tandbederf (cariës) is. Eventuele tandheelkundige problemen kunnen dan tijdig opgespoort en verholpen worden.

Spoedgeval?

  • Tijdens onze openingstijden kunt u bij spoed, zoals een ernstig tandletsel of een ongeval, naar de praktijk bellen op telefoonnummer: 073-656 2791. Wij proberen u dezelfde dag nog te helpen.
  • Buiten onze openingstijden kunt u bellen naar de spoedgevallendienst: 073-303 7520. Dit is het nummer van de Mondzorg Poli in Den Bosch. Bij een ongeval, nabloeding of een andere acute klacht kunt u dan terecht bij de dienstdoende tandarts.

Bent u verhinderd? Zeg uw afspraak tijdig af!

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.