Om u  van optimale tandheelkundige zorg te kunnen voorzien, is Kies Mondzorg Tegelen samen gaan werken met Dental Clinics. Onze nieuwe naam is Dental Clinics Tegelen.

Uw tandarts in Tegelen

Welkom bij Dental Clinics Tegelen, een moderne tandartspraktijk met meerdere behandelkamers en een ontvangstruimte. Ons team bestaat uit enthousiaste behandelaren die werken aan de hand van de meest actuele eisen op het gebied van hygiëne en kwaliteit en met de nieuwste apparatuur. Zo helpen wij u met de beste zorg voor uw gebit. Wij hanteren de actuele tandartstarieven die door de overheid zijn vastgesteld. U betaalt dus nooit meer dan nodig is.

Tandartspraktijk Dental Clinics

Bent u op zoek naar een fijne tandarts die tijd voor u maakt? Wij hebben nog ruimte voor nieuwe patiënten! U kunt zich inschrijven via deze link: online inschrijfformulier

Complete mondzorg bij Dental Clinics Tegelen

  • Dé tandarts in Tegelen en omgeving voor volwassenen en kinderen.
  • Wij werken met de modernste apparatuur.
  • Voor o.a. preventie, mondhygiëne en kindertandverzorging.
  • 4 dagen per week geopend.
  • Makkelijk bereikbaar met auto en gratis parkeren in de buurt

Wordt u onze nieuwe patiënt?

Wij verwelkomen u graag met open armen. We hebben namelijk nog ruimte voor u in een van onze stoelen. Schrijf u en/of uw familieleden in als patiënt via het online inschrijfformulier. Liever bellen? U kunt ons bereiken via 077-3733010.