Ga naar de hoofdinhoud
uit 285 reviews

Kies ook voor de beste tandarts in Tilburg

Bij de Dental Clinics tandartspraktijken in Tilburg staat aandacht voor jouw gebit voorop. Wij staan dagelijks voor je klaar om, samen met jou, te werken aan een gezonde mond en een stralende lach. En dat tegen de tarieven die door de overheid zijn vastgesteld. Je betaalt dus nooit meer dan nodig is.

Onze twee praktijken in Tilburg richten zich, naast algemene tandheelkunde, op verschillende tandheelkundige specialismen en aandachtsgebieden. Hierdoor kunnen we jou en jouw eventuele gezin voorzien van de meest complete mondzorg in de regio.

tandartspraktijk Tilburg West - tandarts Dental Clinics Tilburg Amazone

Dental Clinics Tilburg Amazone

In Tilburg West vind u Dental Clinics Tilburg Amazone. Hier kun je onder andere terecht voor algemene tandheelkunde en preventie. Het team werkt nauw samen om jouw mond gezond te houden en besteedt extra aandacht aan het voorkomen van problemen in de mond, zoals ontstoken tandvlees en gaatjes.

tandartspraktijk Tilburg Oost - Dental Clinics Tilburg Reeshof

Dental Clinics Tilburg Reeshof

Dental Clinics Tilburg Reeshof bevindt zich in Tilburg Oost. Hier kun je onder andere terecht voor algemene tandheelkunde, het plaatsen van een onzichtbare beugel, kroon en implantaat.

Kroon in één dag met Cerec

Voor keramische restauraties werkt Dental Clinics Tilburg Reeshof met de ultramoderne CAD/CAM-techniek. Hierbij maakt het team perfect passende inlays, kronen en bruggen van hoogwaardig porselein. En dat in één behandeling.

Beugels

Een beugel wordt in eerste instantie geplaatst om tanden en kiezen recht te zetten, zodat het gebit weer goed functioneert. Met een goed functionerend gebit kun je namelijk beter bijten, kauwen, praten en lachen. Daarnaast zijn rechte tanden en kiezen beter te reinigen, waardoor eventuele tandheelkundige problemen voorkomen kunnen worden. Uiteraard zorgen rechte tanden en kiezen ook voor een mooiere glimlach. Heb jij of heeft je kind een beugel nodig? Dan verwijzen we je graag naar een orthodontist in de buurt, zoals TopOrtho Tilburg.

Kies jij ook voor de beste tandarts in Tilburg?

Meld je dan hier direct aan als nieuwe patiënt of kijk op de praktijkpagina van Dental Clinics Tilburg Amazone of Dental Clinics Tilburg Reeshof voor informatie over het team, de tandartspraktijk en de contactgegevens. Hier vindt u ook alle functies en specialismen/aandachtsgebieden.

Dental Clinics
Tilburg Amazone

Ik ben al meer dan 25jaar tevreden over deze tandartspraktijk. De tandartsen en al het andere personeel zijn zeer vriendelijk en stellen je op je gemak. Ook denken ze mee bij afwijkende wensen. Ook met mijn beperking met rolstoel heeft het personeel veel geduld en bieden ze hulp waar nodig.

Erik van kasteren
Dental Clinics
Tilburg Amazone

Geweldig goed behandeld met veel respect naar de patiënten toe lief geduldig maar vooral zeer goed in hun kunnen ik ben meer dan tevreden en dankbaar

Ludovica Ramakers
Dental Clinics
Tilburg Reeshof

Zeer goede en snelle medische service. :)

Orsolya Anikó Szkárosi
Dental Clinics
Tilburg Reeshof

Zorgvuldig, rustig en deskundig. Dat wil je als client in de zorg ervaren.

Jack van Gils
Dental Clinics
Tilburg Reeshof

Ze zijn heel vriendelijk

Sherine Moursal
Dental Clinics
Tilburg Amazone

Ik heb nog nooit zo slechte ervaring gehad

Jamal Allaham
Dental Clinics
Tilburg Amazone

Michel is al 32 jaar mijn tandarts. Geen poespas, wel veel kennis en heel vaardig in communicatie. Voel me er erg fijn bij.

Unus Sed Leo
Dental Clinics
Tilburg Amazone

Fijne en professionele medewerkers. Erg goed geholpen. Tanden stralen weer.

Sjoerd Hoekstra
Dental Clinics
Tilburg Amazone

Vriendelijk en kundig

Floortje Best de
Dental Clinics
Tilburg Reeshof

Goede tandarts, fijne preventie assistentes. Kortom alles wat je nodig hebt.

Shelly Van Groningen