Kies ook voor de beste tandarts in Tilburg

Welkom bij tandartsengroepspraktijk Dental Clinics: uw tandarts in Tilburg! Bij ons staat aandacht voor uw gebit voorop. Wij staan dagelijks voor u klaar om samen met u te werken aan een gezonde mond en een stralende lach, waar u uw leven lang plezier van heeft. En dat tegen de tarieven die door de overheid zijn vastgesteld. U betaalt dus nooit meer dan nodig is.

Onze twee praktijken in Tilburg richten zich naast algemene tandheelkunde ook op verschillende tandheelkundige specialismen en aandachtsgebieden. Hierdoor kunnen we u en uw gezin voorzien van de meest complete mondzorg in de regio.

  • Dental Clinics Tilburg Amazone
    In Tilburg West vindt u Dental Clinics Tilburg Amazone. Hier kunt u onder andere terecht voor algemene tandheelkunde en preventie. Het team werkt nauw samen om uw mond gezond te houden en besteedt veel aandacht aan het voorkomen van problemen in de mond, zoals ontstoken tandvlees en gaatjes.
    Route informatie tandartspraktijk Tilburg Amazone
  • Dental Clinics Tilburg Reeshof
    Dental Clinics Tilburg Reeshof bevindt zich in Tilburg Oost. Hier kunt u onder andere terecht voor algemene tandheelkunde, mondhygiëne, een onzichtbare beugel, een kroon en een implantaat.
    Route informatie tandartspraktijk Tilburg Reeshof

Kiest u ook voor de beste tandarts? Meld u dan hier direct aan als nieuwe patiënt. Of kijk op de praktijkpagina van Dental Clinics Tilburg Amazone of Dental Clinics Tilburg Reeshof voor informatie over het team, de tandartspraktijk en de contactgegevens. Hier vindt u ook alle functies en specialismen/aandachtsgebieden.

Kroon in één dag met Cerec

Voor keramische restauraties werkt Dental Clinics Tilburg Reeshof met de ultramoderne CAD/CAM-techniek. Hierbij maakt het team perfect passende inlays, kronen en bruggen van hoogwaardig porselein. En dat in één behandeling.

Een gezonde mond

Een goede mondgezondheid is essentieel, ook voor uw algemene gezondheid. Daarom besteden de teams veel aandacht aan het voorkomen van problemen in de mond, zoals ontstoken tandvlees en gaatjes. De preventie-assistenten en mondhygiënisten hebben extra kennis op het gebied van preventie en mondgezondheid en helpen u graag verder.

Beugels

Een beugel wordt in eerste instantie geplaatst om tanden en kiezen recht te zetten, zodat het gebit weer goed functioneert. Met een goed functionerend gebit kunt u namelijk beter bijten, kauwen, praten en lachen. Daarnaast zijn rechte tanden en kiezen beter te reinigen, waardoor eventuele tandheelkundige problemen voorkomen kunnen worden. Uiteraard zorgen rechte tanden en kiezen ook voor een mooiere glimlach. Heeft u of uw kind een beugel nodig? Dan verwijzen we u graag naar een orthodontist in de buurt, zoals TopOrtho Tilburg.