Technisch onderhoud

Om u goed van dienst te kunnen zijn, voeren wij vrijdag 3 november technisch onderhoud uit. Hierdoor zijn wij deze dag gesloten en telefonisch niet bereikbaar. Voor spoedgevallen vragen wij u contact op te nemen via 0900 – 8602.

Complete mondzorg voor het hele gezin

Welkom bij Dental Clinics Utrecht Oudenoord, uw tandarts in Utrecht Noordoost. U vindt onze praktijk in de Vogelenbuurt. In onze moderne en professionele praktijk bent u van harte welkom voor complete mondzorg voor het hele gezin. U kunt niet alleen voor algemene mondzorg bij ons terecht, maar ook voor onder andere mondhygiëne en kindertandverzorging.

Wilt u een keer langskomen? Meld u en uw gezinsleden eenvoudig aan als patiënt via ons online inschrijfformulier of bel direct voor een afspraak: 030 – 231 53 70.
We hopen u snel te zien!

Een optimale mondgezondheid

  • Persoonlijke aandacht en professionele behandelmethodes
  • U betaalt nooit te veel. Wij hanteren de tarieven die door de overheid zijn vastgesteld
  • Ook ‘s avonds en op zaterdag geopend
  • U vindt de beste zorg voor het melkgebit bij mondhygiënist Madelon Smeets

Praktijkimpressie

Beugels

Voor orthodontische behandelingen verwijst de tandarts u door naar een orthodontist. Een orthodontist is gespecialiseerd in het corrigeren van (grotere) gebitsafwijkingen, zoals scheve tanden, een overbeet of onderbeet. Bent u op zoek naar een goede orthodontist? Dan verwijzen we u graag naar TopOrtho Nieuwegein, TopOrtho Driebergen of TopOrtho Woerden.

Spoedgeval

Bij ernstig tandletsel of een ongeval:

  • Tijdens onze praktijkuren zijn wij voor spoedgevallen bereikbaar op ons reguliere telefoonnummer: 030 – 231 53 70. Mogelijk kunnen wij u dezelfde dag nog helpen.
  • Indien u buiten onze openingstijden moet worden geholpen, kunt u bellen naar de spoedgevallendienst: 0900 – 8602 of een afspraak maken via de website. Dit telefoonnummer is alleen bedoeld voor dringende spoedgevallen, zoals nabloedingen en ongevallen.

Bent u verhinderd? Zeg uw afspraak tijdig af!

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.