uit 119 reviews

Complete mondzorg voor het hele gezin

Welkom bij Dental Clinics Utrecht Oudenoord, jouw tandarts in Utrecht Noordoost. Je vindt onze praktijk in de Vogelenbuurt. In onze moderne en professionele praktijk ben je van harte welkom voor complete mondzorg voor het hele gezin. Je kunt niet alleen voor algemene mondzorg bij ons terecht, maar ook voor onder andere mondhygiëne en kindertandverzorging.

Een optimale mondgezondheid

 • Persoonlijke aandacht en professionele behandelmethodes
 • Je betaalt nooit te veel. Wij hanteren de tarieven die door de overheid zijn vastgesteld
 • Ook ‘s avonds en op zaterdag geopend
 • Je vindt de beste zorg voor het melkgebit bij mondhygiënist Madelon Smeets

Beugels

Voor orthodontische behandelingen verwijst de tandarts je door naar een orthodontist. Een orthodontist is gespecialiseerd in het corrigeren van (grotere) gebitsafwijkingen, zoals scheve tanden, een overbeet of onderbeet. Ben je op zoek naar een goede orthodontist? Dan verwijzen we je graag naar TopOrtho NieuwegeinTopOrtho Driebergen of TopOrtho Woerden.

Onze tandartspraktijk

Onze behandelingen bij Dental Clinics Utrecht Oudenoord

Met een persoonlijke aanpak en tandheelkundige zorg van hoge kwaliteit, zorgen wij voor een gezond gebit en goed gevoel bij onze patiënten.

Bij Dental Clinics Utrecht Oudenoord kun je onder andere terecht voor:

Wij verzorgen periodiek mondonderzoek (PMO) en stemmen dit af op jouw persoonlijke mondgezondheid en behoeften.

Last van gevoelige tanden, bloedend of teruggetrokken tandvlees, een slechte adem of staan uw tanden wat los? Bezoek de mondhygiënist.

Een gezond gebit heeft alles te maken met gezond tandvlees. Samen zorgen we ervoor dat jouw tandvlees gezond blijft.

Wij verzorgen periodiek mondonderzoek (PMO) en stemmen dit af op jouw persoonlijke mondgezondheid en behoeften.

Last van gevoelige tanden, bloedend of teruggetrokken tandvlees, een slechte adem of staan uw tanden wat los? Bezoek de mondhygiënist.

Een gezond gebit heeft alles te maken met gezond tandvlees. Samen zorgen we ervoor dat jouw tandvlees gezond blijft.

Ons team

Michele Witkamp

Praktijkmanager

Adi

Tandartsassistent

Anneke

Receptiemedewerker

Brigitte van Lieshout

Tandarts

Aandachtsgebied: 49022502502

Elly

Sterilisatie-assistent

Eveliene Groen

Mondhygiënist

Hulp bij spoedgevallen

Bij ernstig tandletsel of een ongeval:

 • Tijdens onze praktijkuren zijn wij voor spoedgevallen bereikbaar op ons reguliere telefoonnummer: 030 – 231 53 70. Mogelijk kunnen wij je dezelfde dag nog helpen.
 • Indien je buiten onze openingstijden moet worden geholpen, kun je bellen naar de spoedgevallendienst: 0900 – 8602 of een afspraak maken via de website. Dit telefoonnummer is alleen bedoeld voor dringende spoedgevallen, zoals nabloedingen en ongevallen.

Jouw afspraak annuleren

Als je een afspraak hebt gemaakt, rekenen wij op je komst. Lukt het niet om je afspraak na te komen, dan vragen wij jou dit 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Ga direct naar

Contactgegevens

Utrecht Oudenoord
Oudenoord 619-621
3513 EP Utrecht
 
Geen wachtlijst

Openingstijden

 • Maandag 08:00 - 18:30
 • Dinsdag 08:00 - 18:30
 • Woensdag 08:00 - 18:30
 • Donderdag 08:00 - 18:30
 • Vrijdag 08:00 - 17:00
 • Zaterdag 09:00 - 17:00

Telefonische bereikbaarheid:
Ma t/m vr: 08:00 – 17:00 uur.

Wat onze patiënten vinden

Wij streven naar de beste tandheelkundige zorg
Dental Clinics
Utrecht Oudenoord

Uiterst vriendelijk door Loesje ontvangen, goede voorlichting en tips ontvangen, doet oprecht haar best voor een goede verzorging en ervaring. Prettig dat je hier ook op zaterdag terecht kan.

Ronald Folson
Dental Clinics
Utrecht Oudenoord

Marlou is een hele fijne mondhygiëniste die mij op m,n gemak stelt. Ik kom graag bij haar,ze is ook een deskundige op het gebied van goede mondhygiëne.

Amanda Van straten
Dental Clinics
Utrecht Oudenoord

Vind het wel knap dat Max mijn achternaam altijd goed uitspreekt, dat is vrij zeldzaam. Vroeg hij de eerste keer naar, en al zie ik hem niet zo vaak gaat dat altijd goed! Bij Irene heb ik onlangs mijn verstandskiezen laten verwijderen. Dat ging niet helemaal vanzelf, maar kwam uiteindelijk helemaal goed. Ik vind dat ik over het algemeen goed geholpen word, goed voorgelicht ben en voor zover dat mogelijk is bij een tandarts, er gezorgd wordt dat je comfortabel bent. Het enige dat ik kan opmerken, is dat ik het voorlichtingsblaadje over de 'extractie' pas na het verwijderen van de verstandskiezen heb gekregen. Het was m.i. passender om mij die mee te geven bij de controle waar wij besloten hebben de verstandskiezen te verwijderen. Geen halszaak, en dus overwegend een tevreden klant van deze praktijk.

Zakaria Bouders
Dental Clinics
Utrecht Oudenoord

Ik kon mij nooit goed ontspannen bij de tandarts. Dat is mij door de mondhygiënist gelukt. Net als de tandarts stralen ze kalmte uit en nemen de tijd voor de behandeling. Mijn afspraken worden altijd gelijk doorgestuurd naar mijn account en een paar dagen van te voren krijg ik bericht dat ik moet komen. Iedereen is vriendelijk en behulpzaam.

Marcel Kamperman
Dental Clinics
Utrecht Oudenoord

Altijd super vriendelijke behandeling, professioneel en zeer goede tandzorg met een veilig gevoel!

Melanie Willems
Dental Clinics
Utrecht Oudenoord

Super aardige mensen en heel kundig. Denken met je mee en geven goed advies

Marion Van Vredendaal
Dental Clinics
Utrecht Oudenoord

Ik ben al meer dan 6 jaar klant, ik ben naar een andere stad verhuisd en nadat ik andere tandartsen had gezien, kwam ik hier terug. Geweldig personeel, goed advies en geweldige service

Luis Caselles Perez
Dental Clinics
Utrecht Oudenoord

Ik ben hier heel tevreden over de assistentes, de tandarts en de mondhygiënist. Ik ben al jaren elk half jaar vaste klant.😉 Nooit lang wachten, goed op de hoogte van je afspraak via sms en mail. Een fijne praktijk met een met daglicht gevulde wachtkamer die gezellig aan doet.

Franzis Koch
Dental Clinics
Utrecht Oudenoord

Vorige maand langsgeweest om een afgebroken tand te repareren. Even polijsten zou het oplossen. 2 foto's gemaakt en controle uitgevoerd, dus de rekening tikt aan, maar inmiddels is het gepolijste stuk afgebroken... ben dus niets verder gekomen, wel paar honderd euro lichter.

Rens de Lange
Dental Clinics
Utrecht Oudenoord

Mooie, prettige praktijk en vooral altijd erg fijne (en gezellige!) behandelingen bij Marlou. Maakt een "moetje" toch een stuk leuker en fijner!

Lieke
Dental Clinics - Gezondheid & het gebit – Dental Clinics

Je bent van harte welkom!

Nieuwe patiënt?