4.5 / 5 uit 343 reviews

Kies voor de beste tandarts in Rotterdam-Zuid

Woon je in het zuiden van Rotterdam en ben je nog op zoek naar een goede tandarts? Wij verwelkomen je graag bij Dental Clinics Pleinweg of Dental Clinics Zuiderterras. In deze moderne tandartspraktijken in Rotterdam-Zuid kun je terecht voor een zeer compleet aanbod aan tandheelkundige behandelingen.

Onze ervaren tandartsen, mondhygiënisten en (paro-)preventieassistenten werken samen met jou aan een gezonde mond en stralende lach.

tandarts Rotterdam-Zuid - tandartspraktijk Dental Clinics Rotterdam Pleinweg

Dental Clinics Rotterdam Pleinweg

Dental Clinics Rotterdam Pleinweg is jouw tandarts in Rotterdam-Zuid, gelegen in de wijk ‘Charlois’. Het team werkt nauw met jou samen om jouw mond gezond te houden en richt zich onder andere op periodiek mondonderzoek en mondzorg voor kinderen.

tandartspraktijk Rotterdam Zuid - tandarts Dental Clinics Rotterdam Zuiderterras

Dental Clinics Rotterdam Zuiderterras

De tandartspraktijk Dental Clinics Zuiderterras is gelegen naast het winkelcentrum ‘Zuidplein’. Het team richt zich onder andere op kindertandheelkunde, porseleinen restauraties, parodontologie, implantologie, wortelkanaalbehandelingen en mondhygiëne.

Tandarts Rotterdam-Noord

Ben je op zoek naar een tandarts in het noorden van Rotterdam? Bezoek dan onze pagina met onze tandartspraktijken in Rotterdam-Noord!

onzichtbare beugel Veenendaal - Invisalign Dental Clinics Veenendaal de Reede

Onzichtbare beugel van Invisalign

Wil je je tanden recht laten zetten zonder een opvallende slotjesbeugel te dragen? Bij Dental Clinics Rotterdam Zuiderterras en Dental Clinics Rotterdam Pleinweg kun je de onzichtbare beugel van Invisalign aan laten meten. Een behandeling met een onzichtbare beugel van Invisalign bestaat uit het dragen van een reeks transparante, verwijderbare aligners. Deze zetten je tanden geleidelijk recht. De beugel is gemakkelijk in en uit te doen en brengt je tanden in kleine stapjes naar de gewenste positie in je kaak.

tandarts kinderen Dental Clinics poetsadvies

Kindertandarts in Rotterdam

Voor kinderen kan een tandartsbezoek soms spannend zijn. Het winnen van vertrouwen speelt hierbij een belangrijke rol en dit vraagt om extra aandacht en expertise. Daarom is er binnen Rotterdam Zuiderterras, naast algemene tandheelkunde, speciale aandacht voor het behandelen van kinderen.

Tandarts Sharleena Pink behandelt kinderen met angst voor tandheelkundige behandelingen, jonge kinderen en kinderen met een lichamelijke en/of geestelijke beperking.

Kies jij ook voor de beste tandarts van Rotterdam-Zuid?

Meld je hier direct aan als nieuwe patiënt. Wil je  liever eerst meer lezen over het team of de praktijken? Bezoek dan de praktijkpagina van Dental Clinics Pleinweg en Dental Clinics Zuiderterras. Op deze pagina’s vind je onder andere alle functies, specialismen en aandachtsgebieden.

Dental Clinics
Rotterdam Pleinweg

Top vakman al 20 jaar bij Henk Duifhuis!

Susi Davis
Dental Clinics
Rotterdam Zuiderterras

Vriendelijk, professioneel.

Sietske Keersemaker
Dental Clinics
Rotterdam Zuiderterras

Buitengewoon efficiënt. Mijn enige bezwaar is dat ik in 30 maanden tijd bij 5 verschillende behandelende (tand)artsen/specialisten in de stoel heb gezeten.

Abel Dutilh
Dental Clinics
Rotterdam Zuiderterras

Fijn ontvangst. Professionele mensen

Babs Van Goethem
Dental Clinics
Rotterdam Zuiderterras

Zeer tevreden over deze praktijk, ook mijn zoontje komt daar graag, iedereen is daar heel vriendelijk !

Rachida El Hamouti
Dental Clinics
Rotterdam Pleinweg

Hij is de beste✨

Meri Yumer
Dental Clinics
Rotterdam Pleinweg

Vriendelijke artsen! Goed gedaan!

Lesia Saifullina
Dental Clinics
Rotterdam Pleinweg

Ik ga altijd ontspannen naar de tandarts dat heb ik nooit gehad met andere tandartsen en ik ga altijd tevreden weg en als er wat is kan ik altijd zeggen wat ik wil bedankt voor de goede zorgen

Diana Vermeij
Dental Clinics
Rotterdam Zuiderterras

op tijd geholpen, en vriendelijk, goed advies.

Cor Kuipers
Dental Clinics
Rotterdam Pleinweg

Professionele tandartsen en assistenten en baliemedewerkers kortom heel goed geholpen!.

Patrick Goossen
4.5 / 5 uit 343 reviews
Goereesestraat 2
3083 DJ Rotterdam
 
Geen wachtlijst
Telefoonummer: 010 - 410 01 00 Spoednummer: nummer via telefoonbeantwoorder